جمعه ۲۹ فروردین ۱۴۰۴

جمعه ۲۹ فروردین ۱۴۰۴

دیدار هیئت حزب دموکراتیک خلق‌ها با رجب طیب اردوغان

دیدار هیئت حزب دموکراتیک خلق‌ها (دم‌پارتی) با رئیس‌جمهور ترکیه رجب طیب اردوغان در مجتمع ریاست‌جمهوری در بش‌تپه پایان یافت. این دیدار که در روز پنجشنبه برگزار شد و حدود یک ساعت و ۲۵ دقیقه به طول انجامید، نخستین تماس رسمی بین این حزب و رئیس‌جمهور پس از ۱۳ سال به‌شمار می‌رود. پس از پایان نشست، قرار است بیانیه‌ای کتبی منتشر شود.

در این جلسه، سِرری سُریا اوندر و پروین بولدان به نمایندگی از حزب دموکراتیک خلق‌ها حضور داشتند. این دیدار در چارچوب روندی صورت گرفت که به پیشنهاد دولت باغچلی، رهبر حزب حرکت ملی‌گرا (م‌ه‌پ)، آغاز شده بود.

آخرین دیدار رسمی اردوغان با نمایندگان این جریان سیاسی به تاریخ ۱۲ ژوئن ۲۰۱۲ بازمی‌گردد، زمانی که او با صلاح‌الدین دمیرتاش و گولتان قشاناخ گفت‌وگو کرده بود.

در جلسه اخیر، افکان آلا، معاون رئیس حزب عدالت و توسعه (آک‌پارتی) که در روند مذاکرات صلح گذشته نیز حضور داشت، به‌همراه ابراهیم کالین، رئیس سازمان اطلاعات ملی ترکیه (میت)، شرکت داشتند.

پیش از دیدار، اعضای هیئت حزب دموکراتیک خلق‌ها در گفت‌وگو با خبرنگاران اعلام کرده بودند که قصد دارند “وضعیت کنونی روند” را به اطلاع رئیس‌جمهور برسانند و دیدگاه‌ها و پیشنهادهای خود را در مورد آینده ارائه دهند. آن‌ها ابراز امیدواری کردند که از این پس فضای سیاست دموکراتیک و صلح با گام‌هایی سریع و مؤثر دنبال شود.

برچسب ها

اعتراضات ترکیه از مسئلۀ شهرداری امام اوغلی عبور کرده و به مسئله اکثریت مردم ترکیه با حکومت اردوغان و حزب عدالت و توسعه تبدیل شده است! آنها خواهان احترام به ارادۀ ملی بوده و از تمرکز قدرت در دست یک شخص خسته و خواهان انتخابات زودرس در جهت تعیین و تکلیف تجلی و تحقق ارادۀ خود می باشند...
پس از سقوط بشار اسد، رئیس‌جمهور سوریه، میان ترکيه و اسرائيل رقابت بر سر نفوذ در سوریه شدت گرفته است. هر دو کشور بخش‌هایی از خاک سوریه را در اشغال خود دارند. هیئت‌های بلندپایه نظامی از ترکیه و اسرائیل در شهر باکو، پایتخت جمهوری آذربایجان، گرد هم آمدند تا درباره سازوکاری برای تقسيم سوريه بين خود و جلوگیری از درگیری‌ها رایزنی کنند...

اين نوشته را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذاريد

متاسفانه برخی از کاربران محترم به جای ابراز نظر در مورد مطالب منتشره، اقدام به نوشتن نظرات بسيار طولانی و مقالات جداگانه در پای مطالب ديگران می کنند و اين امکان را محل تشريح و ترويج نطرات حزبی و سازمانی خود کرده اند. ما نه قادر هستيم اين نظرات و مقالات طولانی را بررسی کنيم و نه با چنين روش نظرنويسی موافقيم. اخبار روز امکان انتشار مقالات را در بخش های مختلف خود باز نگاه داشته است و چنين مقالاتی چنان کاربران مايل باشند می توانند در اين قسمت ها منتشر شوند. ديدگاه هایی که از شش خط در صفحه ی نمايش اخبار روز بيشتر شود، از اين پس منتشر نخواهد شد. تقسيم يک مقاله و ارسال آن در چند کامنت جداگانه هم منتشر نخواهد شد.

توجه: کامنت هایی که بيشتر از شش خط در صفحه ی نمايش اخبار روز باشند، به دليل نقض ضوابط حاکم بر بخش ديدگاه های اخبار روز منتشر نمی شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *