دوشنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

دوشنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

تأکید ماکرون و عباس بر آتش‌بس فوری در غزه

در پی تماس تلفنی روز دوشنبه میان محمود عباس و امانوئل ماکرون، آژانس خبری رسمی فلسطین (وفا) گزارش داد که دو طرف بر «لزوم آتش‌بس فوری در غزه»، «شتاب در ارسال کمک‌های بشردوستانه»، «رد هرگونه جابجایی اجباری مردم فلسطین از سرزمین خود» و «اداره نوار غزه توسط تشکیلات خودگردان فلسطین، از جمله مسئولیت‌های امنیتی» تأکید کرده‌اند.

به گزارش ار. اف. ای، ماکرون پس از این گفت‌وگو در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ضروری است که چارچوبی برای فردای پس از جنگ ایجاد شود: حماس خلع سلاح و کنار زده شود، و حکمرانی‌ای قابل اتکا و اصلاح تشکیلات خودگردان فلسطینی صورت گیرد.

به نوشته آژانس وفا، دو رهبر همچنین بر اهمیت اجرای طرح کشورهای عربی برای «بازسازی سریع و بهبود اوضاع در غزه» و «تضمین حضور مردم فلسطین در سرزمین خود» تأکید کردند.

رئیس‌جمهور فرانسه هفته گذشته از امکان به رسمیت شناختن کشور فلسطین سخن گفت. او در مصاحبه‌ای که چهارشنبه پخش شد، اعلام کرد که پاریس ممکن است در ماه ژوئن، در جریان کنفرانسی که به‌طور مشترک با عربستان سعودی در سازمان ملل در نیویورک برگزار می‌شود، دولت فلسطین را به رسمیت بشناسد. وی این اقدام را مشروط به گامی متقابل از سوی کشورهای عربی در به رسمیت شناختن اسرائیل دانست.

این تحولات در حالی صورت می‌گیرد که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل روز یک‌شنبه در واکنش به اظهارات اخیر ماکرون درباره حمایت از تشکیل کشور فلسطین، گفت که رئیس‌جمهور فرانسه «اشتباه بزرگی مرتکب می‌شود» چرا که به گفته او، «کشوری که تنها هدفش نابودی اسرائیل است»، نباید ایجاد شود.

نتانیاهو همچنین با لحنی کنایه‌آمیز افزود: «ما از کسانی که با استقلال کورس، کالدونیای جدید، گویان فرانسه و دیگر سرزمین‌هایی که استقلال آن‌ها هیچ تهدیدی برای موجودیت فرانسه نیست، مخالف‌اند، درس اخلاق درباره تشکیل کشور فلسطینی نخواهیم پذیرفت.»

برچسب ها

اين نوشته را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذاريد

متاسفانه برخی از کاربران محترم به جای ابراز نظر در مورد مطالب منتشره، اقدام به نوشتن نظرات بسيار طولانی و مقالات جداگانه در پای مطالب ديگران می کنند و اين امکان را محل تشريح و ترويج نطرات حزبی و سازمانی خود کرده اند. ما نه قادر هستيم اين نظرات و مقالات طولانی را بررسی کنيم و نه با چنين روش نظرنويسی موافقيم. اخبار روز امکان انتشار مقالات را در بخش های مختلف خود باز نگاه داشته است و چنين مقالاتی چنان کاربران مايل باشند می توانند در اين قسمت ها منتشر شوند. ديدگاه هایی که از شش خط در صفحه ی نمايش اخبار روز بيشتر شود، از اين پس منتشر نخواهد شد. تقسيم يک مقاله و ارسال آن در چند کامنت جداگانه هم منتشر نخواهد شد.

توجه: کامنت هایی که بيشتر از شش خط در صفحه ی نمايش اخبار روز باشند، به دليل نقض ضوابط حاکم بر بخش ديدگاه های اخبار روز منتشر نمی شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *