چهارشنبه ۱۳ فروردین ۱۴۰۴

چهارشنبه ۱۳ فروردین ۱۴۰۴

سازمان اتحاد فدائیان خلق: پیام تسلیت به مناسبت درگذشت مسعود نوشیران‌زاده

در سوگ همراه قدیمی، مسعود نوشیروان‌زاده

با کمال تاسف و اندوهی بزرگ، باخبر شدیم که یکی از همراهان قدیمی‌مان را از دست داده ایم!

مسعود نوشیروان زاده، متولد ۱۳۳۶ خورشیدی، زاده شهر گرما و آفتاب، شهر کار و زحمت  بود! او در خانواده ای زحمتکش به دنیا آمد و در محله زحمتکش‌نشین نزدیک “پل سیاه” اهواز بالید و بزرگ شد. در آبان سال ۱۳۵۷ خدمت نظام وظیفه را رها نمود و با توجه به علاقه و گرایش سیاسیش به عنوان هوادار سازمان چریک‌های فدایی خلق ایران به فعالیت پرداخت. در سال ۱۳۵۹ به علت پخش اعلامیه و تراکت، در خیابان نادری اهواز دستگیر و به شش ماه زندان محکوم گردید که این دوره را با سربلندی در زندان کارون اهواز بسر برد.

در جریان انشعاب شانزده آذر از سازمان فدائیان خلق- اکثریت جدا شده و تا تابستان سال ۱۳۶۴ همراه با سازمان فدائیان خلق- پیروان اعلامیه شانزدهم آذر، به کار و فعالیت سیاسی خود ادامه داد. در همان تابستان توسط نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی دستگیر و مدت یکسال را در سلول های انفرادی زندان کارون بسر برد. پس از آزادی با مشکلات عدیده‌ای برای تامین معاش و تهیه داروی ویژه بیماری پوستی‌اش(که حاصل آسیب در نتیجه بریده شدن دستش در حین تهیه کلیشه از فیلم بود)، مواجه گردید که این مشکل تا پایان عمر او را آزار می داد.

مسعود انسانی خصلتاً مهربان و خوشرو بود و با وجود تمامی مشکلاتی که در زندگی با آن درگیر بود، هیچگاه از تلاش براییاری به دیگران دریغ نمی نمود.او انسانی مسئولیت‌پذیر و مبتکر بود و تلاش همیشگی‌اش در جهت انجام کارها به بهترین وجه ممکن بود.

مسعود نوشیروان زاده در تاریخ پنجم آذر ماه ۱۴۰۳و در نتیجه سکته قلبی در محل زندگیش در اهواز، از میان ما رفت! ما ضایعه از دست دادن مسعود را به خانواده گرامی‌شان و بویژه فرزند برومندش، تسلیت می گوئیم و خود نیز ضمن گرامیداشتیاد و خاطره‌ او؛در سوگ آن عزیز در غم می نشینیم.

سازماناتحاد فدائیان خلق ایران

سه شنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۳ – ۱۷دسامبر ۲۰۲۴

برچسب ها

اين نوشته را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذاريد

متاسفانه برخی از کاربران محترم به جای ابراز نظر در مورد مطالب منتشره، اقدام به نوشتن کامنت های بسيار طولانی و مقالات جداگانه در پای مطالب ديگران می کنند و اين امکان را در اختيار تشريح و ترويج نطرات حزبی و سازمانی خود کرده اند. ما نه قادر هستيم اين نظرات و مقالات طولانی را بررسی کنيم و نه با چنين روش نظرنويسی موافقيم. اخبار روز امکان انتشار مقالات را در بخش های مختلف خود باز نگاه داشته است و چنين مقالاتی چنان کاربران مايل باشند می توانند در اين قسمت ها منتشر شوند. کامنت هایی که طول آن ها از شش خط در صفحه ی نمايش اخبار روز بيشتر شود، از اين پس منتشر نخواهد شد. تقسيم يک مقاله و ارسال آن در چند کامنت جداگانه هم منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *