پیشروی نیروهای روسیه در منطقه زاپوریژیا

روسیه امروز یکشنبه اعلام کرد نیروهایش در جنوب‌شرقی اوکراین پیشروی کرده و دو روستای مالا توکماچکا و ریوونوپیلیا را تصرف کرده‌اند؛ اقدامی که مسکو آن را بخشی از تلاش برای کنترل کامل منطقه زاپوریژیا توصیف می‌کند.

به‌گفته وزارت دفاع روسیه، این پیشروی می‌تواند شهرهای گولیاپوله و اوریخیف را در معرض عملیات محاصره قرار دهد. منابع اوکراینی تاکنون درباره این ادعا اظهار نظر نکرده‌اند.

بر اساس نقشه‌های طرفدار اوکراین، نیروهای روسی طی شش هفته گذشته در جبهه‌ای نسبتاً گسترده حدود ۳۰ کیلومتر پیشروی داشته‌اند. اوکراین می‌گوید کمبود نیرو، در کنار حملات سنگین توپخانه‌ای و پهپادی روسیه، دفاع از خطوط متعدد را دشوار کرده است.

روسیه اکنون حدود ۱۹ درصد خاک اوکراین را در کنترل دارد و می‌گوید هدفش تصرف کامل دونباس، خرسون و زاپوریژیا است. اوکراین همچنان ۷ هزار کیلومتر مربع از زاپوریژیا – از جمله شهر بزرگ زاپوریژیا – را در دست دارد.

برچسب ها

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، پس از دیدار با ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، اعلام کرد دو طرف «خیلی نزدیک، شاید بسیار نزدیک» به دستیابی به توافقی برای پایان دادن به جنگ اوکراین شده‌اند؛ هرچند هر دو طرف اذعان دارند که برخی از دشوارترین مسائل همچنان حل‌نشده باقی مانده است. ترامپ و زلنسکی عصر یکشنبه ۲۸ دسامبر در یک نشست خبری مشترک، پس از دیدار در اقامتگاه مارالاگو در ایالت فلوریدا، در برابر رسانه‌ها حاضر شدند

اين نوشته را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذاريد

توجه: کامنت هایی که بيشتر از 900 کاراکتر باشند، منتشر نمی‌شوند.
هر کاربر مجاز است در زير هر پست فقط دو ديدگاه ارسال کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آگهی