موضوع مذاکره ایران و آمریکا در عمان اعلام شد

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی با اشاره به آغاز مذاکرات ایران و آمریکا از روز شنبه در عمان گفت: موضوع هسته‌ای به‌معنای شفاف‌سازی و اطمینان‌دهی در مورد ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران به‌ازای رفع تحریم‌های ظالمانه تنها موضوع مورد گفت‌و‌گو است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، عباس عراقچی که برای رایزنی با مقام‌های ارشد الجزایر در مورد روابط دوجانبه و تحولات بین‌المللی به این کشور سفر کرده است، شامگاه سه‌شنبه در نشستی با حضور جمعی از اندیشمندان و فعالان فرهنگی و رسانه‌ای شرکت کرد.

وزیر امور خارجه در این نشست، به تبیین مواضع جمهوری اسلامی در رابطه با موضوعات مختلف سیاست خارجی، از جمله مبحث حمایت از مقاومت و حق تعیین سرنوشت ملت فلسطین، و موضوع هسته‌ای ایران پرداخت.

وی با اشاره به تحولات اخیر و آمادگی ایران برای مذاکره غیرمستقیم با آمریکا، تأکید کرد: مذاکرات آتی در مسقط فرصت جدیدی به دیپلماسی و آزمونی برای سنجش جدیت آمریکا است که سابقه طولانی بدعهدی و یک جانبه‌گرایی در کارنامه خود دارد.

عراقچی همچنین در پاسخ به یکی از فعالان رسانه‌ای راجع به موضوعات دستورکار هرگونه مذاکره غیرمستقیمی بین ایران و آمریکا، تأکید کرد: موضوع هسته‌ای به‌معنای شفاف‌سازی و اطمینان‌دهی در مورد ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران به‌ازای رفع تحریم‌های ظالمانه تنها موضوع مورد گفت‌و‌گو است.

برچسب ها

دونالد ترامپ روز شنبه اعلام کرد ایران «با آمریکا در تماس است» و «مذاکره می‌کند» و هم‌زمان تلویحاً از امکان دستیابی به توافقی سخن گفت که شاید مانع از توسل واشنگتن به حملات نظامی شود. ترامپ در گفت‌وگو با فاکس‌نیوز گفت: «[ایران] با ما حرف می‌زند… خواهیم دید می‌توانیم کاری انجام دهیم یا نه… یک ناوگان بزرگ به آن‌جا می‌رود… آنها در حال مذاکره‌اند.» او همچنین تأکید کرد که آمریکا برنامه‌های احتمالی خود برای حمله را با متحدان منطقه‌ای در میان نمی‌گذارد و این را به دلایل امنیتی نسبت داد
عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، روز جمعه ۳۰ ژانویه ۲۰۲۶ در استانبول اعلام کرد تهران برای ازسرگیری گفت‌وگو با ایالات متحده آمادگی دارد، اما این گفت‌وگوها باید «منصفانه و عادلانه» باشد و موضوعات مربوط به توان دفاعی و موشکی ایران را در بر نگیرد. فیدان در کنار عراقچی گفت با استیو ویتکاف، فرستاده ویژه آمریکا، گفت‌وگوهای طولانی داشته و تأکید کرد ترکیه برای جلوگیری از درگیری و نیز جلوگیری از «انزوای بیشتر ایران» خطوط تماس خود با واشنگتن را باز نگه می‌دارد

اين نوشته را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذاريد

توجه: کامنت هایی که بيشتر از 900 کاراکتر باشند، منتشر نمی‌شوند.
هر کاربر مجاز است در زير هر پست فقط دو ديدگاه ارسال کند.

یک پاسخ

  1. “شفاف‌سازی و اطمینان‌دهی در مورد ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران به‌ازای رفع تحریم‌های ظالمانه تنها موضوع مورد گفت‌و‌گو است.”
    پررویی و شیادی بدون حد ومرز!
    بهتره که به آمریکا با موشک‌های نقطه زن بومی و هوشمند با تکنولوژی که دیگران به آن دست نیافته اند حمله کنید و مخارج سفر به عمان را پس انداز!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آگهی