پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳

پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳

فرمانده نیروهای دموکراتیک سوریه: الشرع رئیس جمهور است و دو ارتش در سوریه وجود نخواهد داشت

مظلوم عبدی، فرمانده نیروهای دموکراتیک سوریه، اعلام کرد که احمد الشرع، رئیس جمهور است و در سوریه دو ارتش وجود نخواهد داشت.

اظهارات عبدی در جریان گفت‌وگویی با نشریه «المجله» مطرح شد که ماه گذشته به‌صورت آنلاین انجام شده و در نسخه چاپی این نشریه در شماره ماه مارس (اسفند-فروردین) منتشر شده است. این سخنان پیش از امضای توافق با احمد الشرع در شامگاه دوشنبه ۲۰ اسفند بیان شده بود.

عبدی پس از امضای توافق در حساب خود در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «در این برهه حساس، ما با یکدیگر همکاری می‌کنیم تا تضمین کنیم مرحله‌ای انتقالی، منعکس‌کننده خواسته‌های مردممان برای عدالت و ثبات باشد. ما متعهد به ساختن آینده‌ای بهتر هستیم که حقوق همه سوری‌ها را تضمین کرده و آرمان‌های آنان برای صلح و کرامت را محقق سازد. این توافق را فرصتی واقعی برای ساختن سوریه‌ای جدید می‌دانیم که همه اقوام و گروه‌های آن را در بر بگیرد و همزیستی مسالمت‌آمیز را تضمین کند.»

در گفت‌وگوی عبدی با «المجله»، از او درباره آمادگی نیروهای دموکراتیک سوریه برای پیوستن به ارتش سوریه سؤال شد. وی در پاسخ گفت: «اصل اساسی که بر آن توافق داریم این است که در سوریه دو ارتش وجود نداشته باشد، بلکه فقط یک ارتش واحد باشد.»

خروج نیروهای خارجی

او افزود: «در حال حاضر روندی برای بازسازی و احیای ساختار ارتش در جریان است و ما به‌عنوان نیروهای دموکراتیک سوریه، قطعاً به شیوه‌ای که این ساختاردهی ارتش صورت می‌گیرد، پایبند خواهیم بود.» عبدی بر اهمیت مشارکت در مراحل آماده‌سازی و گفت‌وگو تأکید کرد.

عبدی همچنین اشاره کرد که نیروهای خارجی در نیروهای دموکراتیک سوریه، به‌محض تصویب یک آتش‌بس دائمی در سوریه، این کشور را ترک خواهند کرد.

عبدی بار دیگر مخالفت خود را با «به حاشیه راندن» کردها و مناطق شمال شرق سوریه، «همان‌گونه که در دوران رژیم اسد بود»، اعلام کرده و خاطرنشان ساخت: «ما نمی‌خواهیم تجربه اقلیم کردستان عراق تکرار شود.»

او همچنین با بیان این که آمریکا نیروهای دموکراتیک سوریه را به گفت‌وگو با دمشق تشویق می‌کند، بر آمادگی کامل نیروهای دموکراتیک سوریه برای «ارائه تجربیاتمان در سوریه جدید» تأکید ورزید.

فرمانده نیروهای دموکراتیک سوریه در این گفت‌وگو اظهار داشت: «در حال حاضر تمرکز ما بر این است که بخشی از اداره سوریه باشیم.»

عدم همکاری با ایران

وی تأکید کرد که «هیچ‌گونه همکاری‌ با ایران وجود ندارد» و همچنین از گشایشی در روابط کردها و ترکیه خبر داد.

ریاست‌جمهوری سوریه دوشنبه ۲۰ اسفند اعلام کرد که توافقی میان احمد الشرع و مظلوم عبدی، امضا شده است که بر اساس آن، این گروه در نهادهای دولتی سوریه ادغام خواهد شد.

برچسب ها

صالح مسلم سخنگوی روابط خارجی حزب اتحاد دموکراتیک (پ‌ی‌د) در گفتگو با خبرگزاری فرات به سوالات در باره ساختار حکومت آینده، ادغام نیروهای مسلح کردها در ارتش سوریه، حاکمیت و اداره گذرگاه ها، منابع نفت و گاز و سایر منابع طبیعی و توزیع درآمد حاصل از آنها، خروج نیروهای ترکیه از خاک سوریه، بازگشت مهاجران، رابطه ی فراخوان اوجلان با امضای توافق 8 ماده ای با دولت احمد الشرع ، تدوین قانون اساسی و...پاسخ داد

اين نوشته را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذاريد

متاسفانه برخی از کاربران محترم به جای ابراز نظر در مورد مطالب منتشره، اقدام به نوشتن کامنت های بسيار طولانی و مقالات جداگانه در پای مطالب ديگران می کنند و اين امکان را در اختيار تشريح و ترويج نطرات حزبی و سازمانی خود کرده اند. ما نه قادر هستيم اين نظرات و مقالات طولانی را بررسی کنيم و نه با چنين روش نظرنويسی موافقيم. اخبار روز امکان انتشار مقالات را در بخش های مختلف خود باز نگاه داشته است و چنين مقالاتی چنان کاربران مايل باشند می توانند در اين قسمت ها منتشر شوند. کامنت هایی که طول آن ها از شش خط در صفحه ی نمايش اخبار روز بيشتر شود، از اين پس منتشر نخواهد شد. تقسيم يک مقاله و ارسال آن در چند کامنت جداگانه هم منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *