سه شنبه ۱۲ فروردین ۱۴۰۴

سه شنبه ۱۲ فروردین ۱۴۰۴

سیمین غانم، خواننده: با رد تقدیر جشنواره فجر، خواستار فعالیت آزادانه زنان هنرمند در ایران شد

سیمین غانم از خوانندگان شناخته شده ایران در قبل از انقلاب با انتشار پیامی در حساب اینستاگرام خود «قدردانی» جشنواره حکومتی موسیقی فجر را رد کرد. پیش از وی، محسن چاووشی و حسین علیزاده به ذکر  نام و تقدیر شدنشان در شب‌های گذشته جشنواره موسیقی فجر انتقاد کرده و مخالفتشان را با این جشنواره ی دولتی نشان دادند.

سیمین غانم دوشنبه ۲۹ بهمن‌ماه با انتشار پیام صوتی در صفحه شخصی خود در فضای مجازی اعلام کرد: « سال‌هاست در سرزمین مادری زیستم و علی‌رغم محدودیت‌ اجرا که صرفا برای بانوان بوده، ماندم و برای شادی دل‌ها چندین سال کنسرت مخصوص بانوان را اجرا کردم و جایزه‌ام را در تمام سال‌های فعالیتم از مردم خوب سرزمینم دریافت کردم اما در چند سال گذشته این فرصت نیز از من گرفته شد و نیازی به قدرشناسی از طرف مسئولان جشنواره موسیقی فجر را ندارم. با آرزوی رفع محدودیت‌ها برای بانوان هنرمند کشورم.»

حسین علیزاده روز قبل در بیانه ی خود نوشت: «من از هر گونه بزرگداشت از طرف ارگان‌های حکومتی بی‌نیاز هستم و پیوسته سپاس‌گزار مردم آگاهی‌ام که بی‌دریغ پشتیبان هنر و هنرمندشان در هر شرایطی بوده‌اند. ‎با عشق و احترام به ایران سرافراز و هنرمندان آزاده»

سیمین غانم، خواننده‌ ترانه‌های پرطرفداری از جمله «گل گلدون من»، «پرنده» و «قلک چشمات»، پس از انقلاب ۱۳۵۷ در ایران ماند و نخستین کنسرتش پس از انقلاب را در مهر ۱۳۷۸ و تنها با حضور زنان برگزار کرد.

برچسب ها

موسیقی عاشیقی و عاشیق‌ها در دوران قبل از اسلام حضور داشتند و پیشینه تاریخی این هنر، شاید به قدری سترگ باشد که حافظه تاریخ نیز یادآوری آن را تاب نیاورد

اين نوشته را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذاريد

متاسفانه برخی از کاربران محترم به جای ابراز نظر در مورد مطالب منتشره، اقدام به نوشتن کامنت های بسيار طولانی و مقالات جداگانه در پای مطالب ديگران می کنند و اين امکان را در اختيار تشريح و ترويج نطرات حزبی و سازمانی خود کرده اند. ما نه قادر هستيم اين نظرات و مقالات طولانی را بررسی کنيم و نه با چنين روش نظرنويسی موافقيم. اخبار روز امکان انتشار مقالات را در بخش های مختلف خود باز نگاه داشته است و چنين مقالاتی چنان کاربران مايل باشند می توانند در اين قسمت ها منتشر شوند. کامنت هایی که طول آن ها از شش خط در صفحه ی نمايش اخبار روز بيشتر شود، از اين پس منتشر نخواهد شد. تقسيم يک مقاله و ارسال آن در چند کامنت جداگانه هم منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *