یکشنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۴

یکشنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۴

آمریکا بخش مربوط به استقلال تایوان را در وب‌سایت خود تغییر داد

وزارت امور خارجه آمریکا تغییراتی در موضع خود نسبت به وضعیت جزیره تایوان اعمال کرده است. چین این جزیره را به‌عنوان یک استان جداشده می‌داند. در وب‌سایت این وزارتخانه، بخشی که پیشتر تأکید می‌کرد آمریکا از استقلال تایوان حمایت نمی‌کند، حذف شده است. دولت تایپه روز یکشنبه این تغییر را به‌عنوان نشانه‌ای از حمایت از تایوان ارزیابی کرد.

بااین حال، در بخش اطلاعات مربوط به تایوان، همچنان مخالفت واشنگتن با هرگونه تغییر یک‌جانبه در وضعیت موجود، چه از سوی تایوان و چه از سوی پکن، ذکر شده است. چین این جزیره را بخشی از قلمرو خود می‌داند. علاوه بر این، در وب‌سایت آمریکا به همکاری تایوان با یک پروژه توسعه فناوری و نیمه‌رساناهای وزارت دفاع ایالات متحده اشاره شده است. همچنین تأکید شده که آمریکا از عضویت تایوان در سازمان‌های بین‌المللی، در صورت امکان، حمایت خواهد کرد.

ایالات متحده، مانند اکثر کشورهای دیگر، به صورت رسمی روابط دیپلماتیک با تایوان ندارد اما به‌عنوان مهم‌ترین حامی بین‌المللی این جزیره شناخته می‌شود. آمریکا بر اساس قوانین خود موظف است تجهیزات لازم را در اختیار تایوان برای دفاع از خود  قرار دهد.

در تغییراتی که روز پنجشنبه در وب‌سایت وزارت امور خارجه آمریکا منتشر شد، آمده است: «ما انتظار داریم که اختلافات بین دو طرف تنگه تایوان به صورت مسالمت‌آمیز، بدون اجبار و به روشی که برای مردم هر دو طرف قابل قبول باشد، حل شود.»

مارکو روبیو، وزیر خارجه جدید آمریکا، در دوران حضور خود در کنگره به دلیل موضع سخت‌گیرانه اش در برابر چین شناخته شده بود. او در جلسه استماع خود در کنگره تصویری نگران‌کننده ارائه داد و هشدار داد که بدون تغییرات اساسی، آمریکا تا پایان این دهه با تهاجم چین به تایوان مواجه خواهد شد.

برچسب ها

اين نوشته را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذاريد

متاسفانه برخی از کاربران محترم به جای ابراز نظر در مورد مطالب منتشره، اقدام به نوشتن کامنت های بسيار طولانی و مقالات جداگانه در پای مطالب ديگران می کنند و اين امکان را در اختيار تشريح و ترويج نطرات حزبی و سازمانی خود کرده اند. ما نه قادر هستيم اين نظرات و مقالات طولانی را بررسی کنيم و نه با چنين روش نظرنويسی موافقيم. اخبار روز امکان انتشار مقالات را در بخش های مختلف خود باز نگاه داشته است و چنين مقالاتی چنان کاربران مايل باشند می توانند در اين قسمت ها منتشر شوند. کامنت هایی که طول آن ها از شش خط در صفحه ی نمايش اخبار روز بيشتر شود، از اين پس منتشر نخواهد شد. تقسيم يک مقاله و ارسال آن در چند کامنت جداگانه هم منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *