«ترانه» با «برادران لیلا» باز می‌گردد

«ترانه»با «برادران لیلا» باز می گردد

سعید روستایی شامگاه روز دوشنبه ۲۷ مرداد، در صفحه اینستاگرامش متنی منتشر کرده که نشان از اکران زودهنگام نسخه کامل فیلم دارد. او نوشته است: «تهیه‌کننده‌ی برادران لیلا امروز بهم گفت نسخه‌ی ۳ ساعت‌ونیم برادران لیلا رو آماده کن! آیا نسخه‌ی کامل (ورژن کارگردان) بعد از «زن و بچه» اکران خواهد شد؟»این خبر در دقایق اولیه با استقبال بسیار زیادی از سوی کاربران روبه‌رو شد و بسیاری از مخاطبان از اینکه قرار است شاهد نسخه کامل این فیلم باشند ابراز خوشحالی کردند.

 به گزارش عصر ایران، با اکران فیلم «برادران لیلا»، ترانه علیدوستی پس از هشت سال به چرخه اکران بازمی‌گردد. این بازیگر بعد از اتفاق‌های سال ۱۴۰۱ دیگر در هیچ فیلمی ظاهر نشد و سه فیلم آخر کارنامه‌اش هم با وجود اینکه آثاری قابل‌توجه بودند امکان نمایش روی پرده را به دست نیاوردند.

آخرین فیلمی که از «ترانه علیدوستی» اکران شد، «مادر قلب اتمی» به کارگردانی علی احمدزاده بود. فیلمی که سال ۱۳۹۳ یعنی یک سال پیش از «فروشنده» ساخته شد اما اکران آن تا سال ۱۳۹۶ به تعویق افتاد.

بعد از آن در سال ۱۴۰۰ علیدوستی در فیلم «اورکا» به کارگردانی سحر مصیبی در نقش شناگر زن ایرانی مقابل دوربین رفت. فیلم با الهام از زندگی الهام سادات اصغری، شناگر زن موفقی ساخته شد که رکورد گینس شنا با دست‌های بسته در آب‌های آزاد را زد. اورکا در چند جشنواره بین المللی از جمله جشنواره«سانتا باربارای» امریکا، جشنواره اجیال دوحه قطر و… به نمایش درآمد اما هیچ‌گاه در ایران اکران نشد و نهایتا نسخه غیرقانونی آن در فضای مجازی دست‌به‌دست شد.

«تفریق» هم بدون اکران راهی شبکه خانگی شد

«تفریق» به کارگردانی مانی حقیقی فیلم دیگری بود که ترانه علیدوستی در سال ۱۴۰۰ بازی کرد و هیچ‌گاه رنگ پرده را ندید. «تفریق» یکی از خاص‌ترین ساخته‌های سینمایی مانی حقیقی است که به لحاظ خلق موقعیت داستانی و فضا‌سازی اثری متفاوت در کارنامه این کارگردان به شمار می‌رود. این فیلم به دلیل داستان خاص، حضور مانی حقیقی به عنوان کارگردان و البته نقش آفرینی ترانه علیدوستی و نوید محمدزاده یکی از امیدهای اکران به شمار می‌رفت اما با انتشار نسخه غیرقانونی‌اش، این امکان از آن سلب شد. نهایتا ده روز پس از انتشار نسخه غیرقانونی آن، در پلتفرم‌های نماوا و فیلیمو اکران آنلاین شد.

اکران «برادران لیلا» به غیبت هشت ساله ترانه در عرصه اکران پایان می‌دهد

«برادران لیلا» به کارگردانی سعید روستایی اولین‌بار در جشنواره فیلم کن به نمایش درآمد و بعد از آن توقیف شد و امکان اکران به‌دست نیاورد. تا اینکه اسفند ۱۴۰۱ نسخه غیرقانونی آن در فضای مجازی منتشر شد. روستایی از همان زمان که فیلم به‌صورت غیرقانونی در اختیار مخاطبان قرار گرفت، ابراز امیدواری کرده بود که به زودی شرایطی فراهم شود تا «نسخه کامل‌تر فیلم» را در دسترس مخاطبان قرار دهد و حالا از احتمال اکران نسخه کامل آن با مدت زمان سه‌ساعت و نیم خبر داده است.

در صورت اکران فیلم «برادران لیلا» باید دید آیا در تبلیغات محیطی اجازه نمایش تصویر ترانه علیدوستی وجود خواهد داشت یا مثل خیلی از بازیگران زنی که بعد از ۱۴۰۱ امکان فعالیت در سینما را از دست داده‌اند، تصویر او را هم از فیلم حذف خواهند کرد.

«برادران لیلا» سومین فیلم کارنامه سعید روستایی بعد از «ابد و یک روز» و «متری شیش‌ونیم» است. سعید پورصمیمی، ترانه علیدوستی، نوید محمدزاده، پیمان معادی، فرهاد اصلانی و … در این فیلم بازی دارند.

برچسب ها

سؤال اصلی  این است که چه اتفاقی برای اسب افتاد. فیلم «اسب تورین» با اشاره به رویدادی که گفته می‌شود فریدریش نیچه در زمستان ۱۸۸۹ شاهد آن بوده، آغاز می‌شود، رویدادی که گمان می‌رود واسطه‌ی فروپاشی روانی او بوده است
بن‌هنیا با نهایت پرهیز، صداقت و تسلط سینمایی، ما را در دل تراژدی‌ای فرو می‌برد که به‌واسطه‌ی آن، کودکیِ نابودشده در غزه نه فقط روایت، بلکه دوباره زندگی می‌شود؛ کودکی‌ای که کشته شد فقط برای این‌که فلسطینی بود
 از هشتم نوامبر تا ۱۳ نوامبر مجموعه‌ای از برجسته‌ترین آثار سینمایی درباره جنبش فلسطین درچهار سینما و مرکز فرهنگی معتبر شهر گوتنبرگ – سوئد به نمایش گذاشته می شود

اين نوشته را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذاريد

توجه: کامنت هایی که بيشتر از 900 کاراکتر باشند، منتشر نمی‌شوند.
هر کاربر مجاز است در زير هر پست فقط دو ديدگاه ارسال کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آگهی