جمعه ۱۵ فروردین ۱۴۰۴

جمعه ۱۵ فروردین ۱۴۰۴

زمان انتظار خرید خانه با حق مسکن کارگری به ۵۸۰ سال رسید!

بازار مسکن طی سال‌های اخیر با رکود بی‌سابقه‌ای مواجه بوده است؛ در سال گذشته، میزان معاملات بیش از پیش کاهش یافت و مسکن به خواب عمیقی فرو رفت. با وجود چنین رکودی، آمارها از افزایش قیمت‌ها در مقاطع زمانی مختلف حکایت دارد.

بازار مسکن از دهه ۹۰ بخش بزرگی از تورم را پیش‌خور کرد
گودرزی کارشناس بازار مسکن گفت: «در دوره هشت ساله دولت روحانی، قیمت مسکن حدود ۷۲۵ درصد رشد داشت. در این مدت، تورم عمومی نیز حدود ۲۴۸ درصد افزایش یافته بود و می‌توان گفت که تورم مسکن، بالغ بر ۴۷۷ درصد بیش از تورم عمومی بوده و بدون شک بخش بزرگی از تورم عمومی نیز از تورم مسکن است.»

این کارشناس بازار مسکن اضافه کرد: «این رویه ادامه پیدا کرد و به جایی رسید که متاسفانه بازار کاملا قفل شد و مردم توان خرید خود را به‌طور کامل از دست دادند. صنعت ساختمان نیز متاسفانه کامل راکد شد. این روند همچنان ادامه‌دار است و مشکلات زیادی بر سر راه رونق مسکن وجود دارد.»

این کارشناس بازار مسکن ادامه داد: «پیش‌بینی می‌شود که در سال ۱۴۰۴ این مشکلات همچنان ادامه داشته باشند. زیرا وام‌های بانکی که اختصاص یافته، کفاف خرید بیش از ۶ یا هفت متر زمین را نمی‌دهد و قدرت خرید نیز وجود ندارد.»

این کارشناس بازار مسکن گفت: «فاصله بین ساخت و فروش مسکن بسیار زیاد است و مردم نیز با وجود اینکه چندین سال دستمزدها و پرداخت‌هایشان سرکوب شده، امکان خرید خود را از دست داده‌اند.»

او افزود: «اکنون دوره انتظار برای خرید خانه با حق مسکن کارگری بیش از ۵۸۰ سال و با مزد مصوب به بالای ۱۰۰ سال رسیده است. به عبارتی، از مزدی که زیر خط فقر تعیین می‌شود، امکان پس‌انداز برای خرید مسکن وجود ندارد.»

برچسب ها

اين نوشته را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذاريد

متاسفانه برخی از کاربران محترم به جای ابراز نظر در مورد مطالب منتشره، اقدام به نوشتن کامنت های بسيار طولانی و مقالات جداگانه در پای مطالب ديگران می کنند و اين امکان را در اختيار تشريح و ترويج نطرات حزبی و سازمانی خود کرده اند. ما نه قادر هستيم اين نظرات و مقالات طولانی را بررسی کنيم و نه با چنين روش نظرنويسی موافقيم. اخبار روز امکان انتشار مقالات را در بخش های مختلف خود باز نگاه داشته است و چنين مقالاتی چنان کاربران مايل باشند می توانند در اين قسمت ها منتشر شوند. کامنت هایی که طول آن ها از شش خط در صفحه ی نمايش اخبار روز بيشتر شود، از اين پس منتشر نخواهد شد. تقسيم يک مقاله و ارسال آن در چند کامنت جداگانه هم منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *