پنجشنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۳

پنجشنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۳

با سقوط بشار اسد، محور مقاومت شیعی فرو پاشید – ووکاشین پاکروان

رژیم بشار اسد توسط گروه تروریستی تحریرالشام سقوط کرد! گروهی که از سال ۲۰۱۱ تا زمان آتش‌بس سر برید، تجاوز کرد، گردن زد، سرکوب کرد و در فهرست گروه تروریستی آمریکا و غرب قرار دارد! محمد الجولانی رهبر این گروه پس از سقوط افغانستان به دست تروریست‌های طالب گفته بود اراده مردم سوریه مانند مردم افغانستان پیروز خواهد شد!

 اما از زمان آغاز حملات گروه تحریرالشام، محمد الجولانی عملی متفاوت رو نشان داده که نشان از تغییر رویکرد این گروه دارد! اما ما نمی‌توانیم به یک چنین شخصی نگاه مثبت داشته باشیم چون این اقدام در واقع برای جذب اقبال عمومی مردم و جامعه بین‌المللی هست حالا باید دید همینطور که در مصاحبه خودش با سی‌ان‌ان تاکید کرد به یک دولت نهادینه شده تاکید داره یا مثل روح‌الله خمینی میگوید خدعه کرده‌ام! 

هرچند دیدیم تروریست‌های طالب هم پس از تصرف افغانستان گفتند به حقوق زنان احترام می‌گذارند اما زنان را از هستی ساقط کردند! اما تحریرالشام تنها یک سمت ماجرا هست!

بخش دیگه مخالفان ارتش میهنی سوریه هستن که مزدوران رژیم تروریست پرور ترکیه به رهبری اردوغان هستند که که از زمان سقوط بشار اسد در حال مبارزه با نیروهای دموکراتیک سوریه هستند! بخش دیگه نیروها کوردها هستن که تحت نام نیروهای دموکراتیک سوریه موسوم به قسد هستند که توسط آمریکا حمایت می‌شوند و منابعی در اسرائیل نیز از ارتباط با این گروه سخن میگویند تا تعادل قوا در سوریه را به نفع نیروهای سکولار برهم بزنند! نکته مثبت اقدامات کوردها این است که توانستند با اهتزاز پرچم سوریه آزاد بر فرار مناطق تحت کنترل خود اتهامات تجزیه‌طلبی مزدوران اردوغان رو کنار زده و بر احقاق حقوق کورد در چارچوب سوریه تاکید کردند‌ تا در این صورت بتوانند با ائتلاف ملی سوریه وارد همکاری شوند و توازن قوا به نفع سکولار‌ها در مقابل اسلامیست‌ها تغییر کند!

همزمان در اسرائیل اعلام شده، مقاومت اورشلیم توافق عدم تعامل پنجاه سال پیش برای بلندی جولان دیگه فروپاشی شده و منطقه حائل رو در کوه‌های حرمون رو تصرف کرده و اجازه تشکیل گروه‌های تروریستی در مرز را نمیدهند و همین دو روز پیش نیز مجوز شهرک‌سازی در بلندی‌های جولان را نیز صادر کردند! اقدامی که عزم اسرائیل برای اشراف بر سوریه را نشان میدهد!

مورد دیگه که باید به آن توجه کرد آن است که استقبال مردم از نیروهای جهادی و تروریستی تحریرالشام رو نباید به پای مشروعیت این گروه تروریستی گذاشت چرا که مردم از دیکتاتوری پنجاه ساله خانواده اسد خسته بودند و بشار اسد که سال ۲۰۰۰ با شعار اصلاحات آمده بود در واقع سرکوب مردم را در دستور کار قرار داد، پس باید تاکید کرد که نبرد اصلی در سوریه اکنون آغاز شده و باید امیدوار بود که یک دولت وفاق ملی توسط نیروهای کورد، عرب، مسیحی و دروزی سکولار و دموکراتیک تشکیل شود تا از خطر ایجاد یک رژیم اسلامگرا دیگر در خاورمیانه جلوگیری شود.

اما سقوط بشار اسد تنها یک یک انقلاب سیاسی عادی نبود بلکه محور مقاومتی شیعی تحت کنترل رژیم ایران را فروپاشی کرد! رژیمی که با بازوهای خود از فردای انقلاب ۱۳۵۷ خاورمیانه را غرق در آشوب کرده است! 

رژیم ایران گمان می‌کرد با مدیریت عملیات تروریستی هفتم اکتبر در اسرائیل توسط گروه تروریستی حماس می‌تواند صلح سعودی و اسرائیل را برهم زده و اسرائیل را تضعیف کند اما همین اشتباه تاکتیکی در واقع علیه خودش تمام شد! چرا که اسرائیل نه تنها تمام قوای سازمان تروریستی حماس را درهم کوبید و ارتشش غزه را تصرف کرد! بلکه در لبنان هم حزب‌الله لبنان را زیر ضرب گرفت و رهبران آن را یکی پس از دیگری حذف کرد و باعث شد حزب‌الله به پشت رودخانه لیتانی عقب‌نشینی کرده و دیگر به مرز اسرائیل دسترسی نداشته باشد! مجموعه این عوامل باعث شد که رژیم ایران و حزب‌الله دیگر نتوانند از بشار اسد حمایت کنند و آخرین نقطه امید علی خامنه‌ای رهبر رژیم ایران نیز از دست برود!

حال باید منتظر بود و دید آقای خامنه‌ای چه تصمیمی خواهد گرفت! آیا همچنان با محور مقاومت فروپاشی شده به نبرد با اسرائیل ادامه می‌دهد یا تصمیم به آن‌چه او نرمش قهرمانانه مینامد خواهد شد! 

اما هر تصمیمی گرفته شود به نفع جنبش مبارزاتی مردم ایران خواهد بود! چرا که چه نبرد رژیم ایران در خاورمیانه و چه محبوس شدنش در مرز ایران در واقع باعث شکست و تضعیف بیشتر دیکتاتوری رژیم ایران است که توانایی ساپورت کردن خواسته‌های اقتصادی و سیاسی و اجتماعی جامعه ایران را ندارند و همواره جامعه سرکوب کرده است!

از همین رو تضعیف دستگاه سرکوب دیکتاتوری خامنه‌ای باعث خواهد شد جنبش مبارزاتی مردم ایران برای استقرار دموکراسی، آزادی و عدالت اجتماعی رشد و اعتلا پیدا کرده و حتی به موفقیت برسد!

 

برچسب ها

اين نوشته را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذاريد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *