اسرائیل شهر غزه‌ را «منطقه جنگی خطرناک» اعلام کرد؛ آماده‌سازی برای یورش تازه در میان هشدارهای بین‌المللی

ارتش اسرائیل روز جمعه شهر غزه‌، بزرگ‌ترین شهر نوار غزه را «منطقه جنگی خطرناک» اعلام کرد و از آغاز مراحل اولیه حمله‌ای تازه برای تصرف این شهر خبر داد؛ اقدامی که در بحبوحه فشارهای بین‌المللی برای پایان دادن به جنگ تقریباً دو ساله صورت می‌گیرد.

سخنگوی عربی ارتش اسرائیل، آویخای ادرعی، در بیانیه‌ای گفت: «عملیات اولیه برای حمله به شهر غزه‌ آغاز شده و نیروها با شدت فراوان در حاشیه‌های شهر مشغول نبرد هستند.» همزمان، رئیس ستاد ارتش، ژنرال ایال زمیر، تأکید کرد در هفته‌های آینده شدت حملات افزایش خواهد یافت.

سازمان ملل متحد تخمین زده است حدود یک میلیون نفر در استان غزه – شامل شهر غزه و مناطق اطراف – زندگی می‌کنند. این نهاد هفته گذشته در همین منطقه وضعیت قحطی را اعلام کرد و اسرائیل را به «مانع‌تراشی سیستماتیک» در ارسال کمک‌های انسانی متهم ساخت.

ارتش اسرائیل اعلام کرده وقفه‌های روزانه در عملیات نظامی، که امکان ارسال محدود مواد غذایی را فراهم می‌کرد، دیگر شامل شهر غزه‌ نخواهد شد. هرچند دستور فوری برای تخلیه صادر نشده، اما ارتش پیش‌تر تخلیه شهر را «اجتناب‌ناپذیر» دانسته بود.

فیلیپ لازارینی، رئیس آژانس امدادرسانی و کاریابی آوارگان فلسطینی (آنروا)، هشدار داد «نزدیک به یک میلیون نفر در غزه و شمال نوار غزه هیچ پناه و منبعی برای جابه‌جایی ندارند.» بسیاری از ساکنان می‌گویند بارها آواره شده‌اند و اکنون دیگر جایی برای رفتن ندارند.

همزمان، دفاع غیرنظامی غزه از کشته شدن دست‌کم ۵۵ نفر در حملات روز جمعه خبر داد. بنا به آمار وزارت بهداشت غزه، شمار قربانیان فلسطینی از آغاز جنگ در اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون به بیش از ۶۳ هزار نفر رسیده است که بیشتر آنان غیرنظامی هستند.

از سوی دیگر، ارتش اسرائیل اعلام کرد پیکر دو تن از گروگان‌ها را در جریان عملیاتی در غزه پیدا کرده است. در مقابل، شاخه نظامی حماس هشدار داد یورش به شهر غزه‌، جان گروگان‌ها را نیز در معرض خطر مستقیم قرار خواهد داد.

دبیرکل سازمان ملل، آنتونیو گوترش، روز پنجشنبه با محکوم کردن «فهرست بی‌پایان وحشت‌ها در غزه» بار دیگر خواستار پاسخگویی و توقف فوری کشتار غیرنظامیان شد.

برچسب ها

نشریه آلمانی یونگه‌ولت با استناد به گزارش‌ها و تصاویر منتشرشده از سوی الجزیره، از تقویت نشانه‌ها درباره قاچاق سازمان‌یافته مواد مخدر به نوار غزه خبر داده است. این گزارش‌ها، از کشف قرص‌های مخدر در کیسه‌های آرد کمک‌های بشردوستانه تا عملیات اخیر واحد مبارزه با مواد مخدر فلسطین را در بر می‌گیرد...
طبق این گزارش، بیش از ۶۹هزار و ۷۵۶ فلسطینی طی دو سال اخیر کشته شده‌اند و ارتش اسرائیل با عملیات نظامی خود «تمام ستون‌های بقا» در غزه را هدف قرار داده است. منابع غذایی، مسکن، زیرساخت‌های درمانی و سیستم اداری منطقه عملاً فروپاشیده و این بار، مسئله فقط تخریب نیست؛ مسئله احتمال پایان حیات سازمان‌یافته در غزه است. آنکتاد در این سند تأکید می‌کند: اسرائیل با روشمندترین شکل ممکن، همه ساختارهای زیستی غزه را نابود کرده است

اين نوشته را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذاريد

توجه: کامنت هایی که بيشتر از 900 کاراکتر باشند، منتشر نمی‌شوند.
هر کاربر مجاز است در زير هر پست فقط دو ديدگاه ارسال کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آگهی