شامگاه ۲۱ مرداد ۱۴۰۴، در چهارمین روز اعتصاب و اعتراض کارگران پیمانکاریهای شاغل در پتروشیمی رازی، دهها تن از کارگران شیفت شب که در اعتصاب و تجمع اعتراضی به سر میبردند، ساعت ۹ شب به دستور کارفرمایان و با هماهنگی فرمانداری از کار اخراج شدند.
یکی از کارگران اخراجشده در این خصوص عنوان کرد: “شب گذشته، کارگران پتروشیمی رازی ماهشهر برای مطالبات مزدی خود اعتصاب کردند. مسئولان شرکت اجازه ندادند که اعتصاب داخل مجتمع برگزار شود و ما را به اجبار به بیرون منتقل کردند. حتی وقتی کارگران دیگر شرکتها خواستند برایمان آب بیاورند، جلوگیری کردند. بعد از بیش از ۲۰ سال سابقه، ما را اخراج کردند.”
در جلسهای که در فرمانداری ماهشهر /معشور برگزار شد مقرر گردید شرکت آیتمهای مورد خواست کارگران را محاسبه و تا ۱۵ مرداد پرداخت کند اما مسئولین شرکت از عمل به تعهد خویش خودداری کردند.
بیشترین سهم شرکت پتروشیمی رازی متعلق به یک شرکت ترکیه ای است.







