شنبه ۹ فروردین ۱۴۰۴

شنبه ۹ فروردین ۱۴۰۴

بریتانیا: از طرح ترامپ برای برقراری صلح در اوکراین حمایت می‌کنیم

وزیر دفاع بریتانیا، دوشنبه چهارم فروردین اعلام کرد که کشورش از دیدگاه دونالد ترامپ، رئیس ‌جمهوری آمریکا، برای برقراری صلح در اوکراین حمایت می‌کند.

جان هیلی همچنین در سخنرانی خود در مجلس عوام گفت که کشورش خواهان موفقیت گفت‌وگوها میان اوکراین و روسیه است، «اما بریتانیا برای رسیدن به صلح، جنگ را فراموش نخواهد کرد.»

او همچنین تاکید کرد که بریتانیا در سال جاری مبلغ ۴.۵ میلیارد دلار به اوکراین کمک خواهد کرد.

وزیر دفاع بریتانیا از ائتلاف تحت رهبری کشورش و فرانسه برای مداخله و کمک به تضمین صلح پایدار در هرگونه توافقی درباره اوکراین نیز ابراز حمایت کرد.

برچسب ها

دونالد ترامپ قصد دارد اوکراین را بخرد. برای روس‌ها، این معامله از حضور نیروهای ناتو در مرز هم بدتر خواهد بود. اتحادیه اروپا با خطر فروپاشی از درون مواجه است. بر اساس گزارش‌های رویترز، بلومبرگ و فایننشال تایمز، واشنگتن پیش‌نویس جدید و جامعی برای یک "شراکت اقتصادی" به کی‌یف ارائه کرده است.
رئیس‌جمهور روسیه، ولادیمیر پوتین، پیشنهاد کرد اوکراین تحت نوعی اداره موقت قرار گیرد تا زمینه برگزاری انتخابات جدید و امضای توافق‌نامه‌های کلیدی برای پایان جنگ فراهم شود. پوتین در جریان بازدید از بندر مورمانسک در شمال روسیه گفت این پیشنهاد می‌تواند با نظارت سازمان ملل، ایالات متحده، کشورهای اروپایی و «شرکای ما» انجام شود
مقامات حدود ۳۰ کشور جهان، پنج‌شنبه در پاریس با ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، دیدار کردند تا درباره تقویت موقعیت کی‌یف و بررسی نقش احتمالی اروپا در صورت دستیابی به توافق صلح با روسیه گفت‌وگو کنند. نشست پاریس تلاش دارد با پررنگ کردن نقش اروپا، از وابستگی صرف به آمریکا کاسته و به‌سوی راه‌حلی برای جنگ اوکراین با محوریت اروپایی حرکت کند. انتقادهای روزافزونی متوجه ی برخی از رهبران اروپایی است که آن ها به قصد تضعيف بيشتر روسيه خواهان برقراری صلح نيستند

اين نوشته را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذاريد

متاسفانه برخی از کاربران محترم به جای ابراز نظر در مورد مطالب منتشره، اقدام به نوشتن کامنت های بسيار طولانی و مقالات جداگانه در پای مطالب ديگران می کنند و اين امکان را در اختيار تشريح و ترويج نطرات حزبی و سازمانی خود کرده اند. ما نه قادر هستيم اين نظرات و مقالات طولانی را بررسی کنيم و نه با چنين روش نظرنويسی موافقيم. اخبار روز امکان انتشار مقالات را در بخش های مختلف خود باز نگاه داشته است و چنين مقالاتی چنان کاربران مايل باشند می توانند در اين قسمت ها منتشر شوند. کامنت هایی که طول آن ها از شش خط در صفحه ی نمايش اخبار روز بيشتر شود، از اين پس منتشر نخواهد شد. تقسيم يک مقاله و ارسال آن در چند کامنت جداگانه هم منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *