آغاز اعتراضات دانشجویان در کوی دانشگاه تهران

از شب گذشته اعتراضات دانشجویان در حمایت از اعتصاب بازاریان در کوی دانشگاه تهران شکل گرفته است؛ در عین حال یک منبع آگاه به خبرنامه امیرکبیر گفته است درهای کوی دانشگاه تهران بسته شده و نیروهای امنیتی این مجموعه را محاصره کرده‌اند.

بنابر گزارش‌های رسیده به خبرنامه امیرکبیر، دانشجویان ساکن کوی دانشگاه تهران با سردادن شعارهایی از جمله «زن، زندگی، آزادی»، «دانشجو می‌میرد، ذلت نمی‌پذیرد» و «بترسید، بترسید، ما همه با هم هستیم» خواستار توجه به مطالبات خود شدند.

تصاویر و ویدیوهای رسیده همچنین نشان می‌دهد که درهای ورودی کوی دانشگاه بسته شده و نیروهای امنیتی این مجموعه را محاصره کرده‌اند. هنوز گزارشی رسمی از واکنش مقامات دانشگاه یا نیروهای امنیتی منتشر نشده است.

همزمان با اوج‌گیری اعتراضات در کوی دانشگاه، دانشجویان دختر ساکن در کوی دانشگاه نیز به اعتراضات پیوستند و اقدام به سر دادن شعار‌های ملی‌گرایانه نظیر «دانشجو، دانشجو، صدای ملتت باش» و «نه غزه، نه لبنان، جانم فدای ایران» کردند. این درحالی است که فضای کوی دانشگاه تهران همچنان ملتهب است و نیروهای امنیتی لباس شخصی درب‌های خروجی دانشگاه تهران را محاصره کردند.

اعتراضات دانشجویی در کوی دانشگاه تهران شامگاه دوشنبه با افزایش محسوس جمعیت معترضان وارد مرحله تازه‌ای شد. شمار دانشجویان حاضر در کوی دانشگاه به‌طور پیوسته رو به افزایش است و معترضان با تجمع در میدان مرکزی کوی دانشگاه تهران، اقدام به تحصن گسترده کرده‌اند. همزمان، فعالین دانشجویی دانشگاه تهران اعلام کردند که اعتراضات خود را روز سه‌شنبه ۹ دی‌ماه ۱۴۰۴، از ساعت ۱۲ ظهر، مقابل کتابخانه پردیس مرکزی دانشگاه تهران از سر خواهند گرفت.

در جریان این اعتراضات، دانشجویان با سر دادن شعارهایی از جمله «دانشجوی آزاده، اعتراض اعتراض»، «دانشجو می‌میرد، ذلت نمی‌پذیرد»، «نه غزه، نه لبنان، جانم فدای ایران» و «دانشجو، دانشجو، صدای ملتت باش» اعتراض خود را بیان کردند.

برچسب ها

دستگاه‌های امنیتی جمهوری اسلامی پس از سرکوب خونین اعتراضات سراسری ماه گذشته، موجی از بازداشت‌های گسترده را در سراسر کشور به راه انداخته‌اند؛ شبکه‌ای از یورش‌ها به خانه‌ها و محل‌های کار که از کلان‌شهرها تا شهرهای کوچک و مناطق روستایی امتداد یافته و بخش‌های متنوعی از جامعه را دربر گرفته است

اين نوشته را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذاريد

توجه: کامنت هایی که بيشتر از 900 کاراکتر باشند، منتشر نمی‌شوند.
هر کاربر مجاز است در زير هر پست فقط دو ديدگاه ارسال کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آگهی