مراسم تشییع هادی مرزبان روز سه‌شنبه برگزار می‌شود

مراسم وداع با پیکر هادی مرزبان، کارگردان و بازیگر پیشکسوت تئاتر روز سه‌شنبه ۴ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۹صبح درمقابل تالار وحدت انجام‌ خواهد شد.

به گزارش خبرنگار تئاتر ایرنا، پس از برگزار شدن این مراسم، پیکر آن مرحوم در قطعه هنرمندان بهشت زهرا به خاک سپرده می‌شود.

هادی مرزبان، بازیگر و کارگردان پیشکسوت تئاتر صبح امروز به دلیل ابتلا به سرطان لوزالمعده درگذشت.

وی از چند روز پیش به دلیل ابتلا به سرطان لوزالمعده یا پانکراس در یکی از بیمارستان های تهران بستری و تحت درمان بود.

هفته گذشته عمل جراحی کیسه صفرا بر روی این بازیگر انجام شد.

مرزبان متولد ۱۳۲۳ در سبزوار بود و از دهه ۴۰ فعالیت حرفه‌ای در عرصه تئاتر را آغاز کرد. او دانش‌آموخته رشته بازیگری و کارگردانی از پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران (۱۳۵۲) و دارای کارشناسی ارشد طراحی و کارگردانی تئاتر از دانشگاه برونل لندن (۱۹۷۹) بود.

این هنرمند طی چهار دهه، اجرای ده اثر مهم از نوشته‌های اکبر رادی را در کارنامه داشت و بسیاری او را یکی از مهم‌ترین مروجان و مفسران آثار رادی در صحنه تئاتر ایران می‌دانستند. مرزبان همچنین نشان درجه یک هنری (معادل دکتری) را دریافت کرده بود.

او علاوه بر کارگردانی ده‌ها اثر شاخص همچون «پلکان»، «آهسته با گل سرخ»، «هاملت با سالاد فصل»، «شب روی سنگفرش خیس»، «ملودی شهر بارانی» و «بنگاه تئاترال»، سابقه بازیگری در سینما را نیز داشت و با فیلم «جنگل‌بان» در سال ۱۳۶۵ وارد این عرصه شد.

هادی مرزبان نمایش «پریزاد» نوشته سارا الهیان را در سالن سنگلج در نوبت اجرا داشت. اجرای این نمایش قرار بود از دهه دوم آذر آغاز شود.

برچسب ها

اين نوشته را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذاريد

توجه: کامنت هایی که بيشتر از 900 کاراکتر باشند، منتشر نمی‌شوند.
هر کاربر مجاز است در زير هر پست فقط دو ديدگاه ارسال کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آگهی