شنبه قرار است حکم قرون وسطایی شلاق شریعت بر تن آتش شاکرمی فرود آید. در فراخوانی که در اینترنت منتشر شده آمده است:
هنوز می توانیم با براه انداختن اشکال مختلف مبارزه با ابتکارات و خلاقیات های گوناگون از اجرایی شدن این حکم جلوگیری کنیم و به چرخه شکنجه جمهوری اسلامی ضربه بزنیم.
تسلیم نباید بشویم، این را باید آویزه گوشمان کنیم که اگر در خیزش «زن زندگی آزادی» شرکت داشتیم، اگر دستاوردهای این خیزش را پاس می داریم، اگر با رژیم سرمایه داری جمهوری اسلامی ضدیت آشتیناپذیر داریم، آن گاه در لغو این حکم بهر شکلی که می توانیم باید دخالت می کنیم و نگذاریم تنی از ما زیر ضربات شلاق برود.
مبارزه علیه شلاق، قطع عضو، اعدام، شکنجه، … موضوع«خودشان» نیست، بلکه موضوعی مربوط به همه آحاد جامعه ای است که به فکر پیشروی و ساختن آینده، آینده ای فارغ از هر شکل از ظلم و ستم هستند.



دادخواهی آتش شاه کرمی نه تنها با ضربات شنیع وعبوس مرتجعان فروکش نمیکند بلکه همینه این آتش دادخواهی دامن مسببان قرون وسطایی آنها را خواهد گرفت ، دیر و زود داره اما سوخت و سوزنداره
این شلاق فقط شلاق اسلامی حکومتی نیست شلاق پهلوی پرستان هم هست. برادرانه دسته شلاق را می گیرند و بر علیه غیر خودی ها فرو می اندازند. و هر دو دسته ارازل حزب الله و شاه الله استقبال می کنند و عربده و هورا می کشند.