پیام ویژه مسی به دمبله : تو شایسته این عنوان بودی ؛ برادر دوم خانواده ؛ مراسم آشنائی برگزار می کند؛ زنان الهلال و الاهلی؛ تنور فوتبال لیگ این کشور را گرم کردند

نازک بین- لیونل مسی  ابر ستاره تاریخ فوتبال جهان، و دارنده بیشترین تعداد توپ طلای تاریخ به برنده این جایزه در سال ۲۰۲۵ پیام ویژه مسی به دمبله : تو شایسته این عنوان بودی ؛ برادر دوم خانواده ؛ مراسم آشنائی با برگزار می کند؛ تبریک فرستاد. ارزشمندترین جایزه فردی دنیای فوتبال در سال ۲۰۲۵ به عثمان دمبله، مهاجم فرانسوی تیم پاری‌سن‌ژرمن رسید؛ بازیکنی که فصل گذشته نقش بسیار پررنگی در قهرمانی‌های تیم اش در رقابت‌های داخلی و لیگ قهرمانان اروپا ایفا کرد.دمبله، پس از کسب این جایزه تصاویری از توپ طلای خود را با ۱۸میلیون طرفدارش در اینستاگرام به اشتراک گذاشت .این پست، در همان دقایق ابتدایی با هزاران لایک و نظر (کامنت) همراه شد. یکی از این پیام‌ها نیز از طرف رهبر هم‌تیمی سابق اش، لیونل مسی بود .  لئو ،نوشت: «عثمان عالی! تبریک می‌گویم. واقعاً برایت خوشحالم. تو شایسته بردن توپ طلا بودی.»

مسی و دمبله در دورانی که در بارسلونا با یکدیگر هم‌تیمی بودند، همیشه رابطه خوبی داشتند و حتی ستاره فرانسوی یک‌بار اعتراف کرد که نصیحت مسی به او در تغییر مسیر دوران بازیگری‌اش تأثیر بسزایی داشته است. عثمان دمبله ،ماه آگوست سال ۲۰۲۵ به نشریه فورفورتو گفت: «من همیشه با مسی رابطه‌ای فوق‌العاده داشتم. از اولین روزی که به بارسلونا رفتم همین‌طور بود. کمدم در رختکن درست کنار کمد او بود و او همیشه کلی مرا نصیحت می‌کرد. او کسی است که به صورت غریزی می‌داند تو به عنوان یک بازیکن چه چیزی نیاز دارید. به نظر من او بزرگترین بازیکن تاریخ است. او الگو و الهام‌بخش من است. توصیه‌ای که او به من می‌کرد این بود که اگر می‌خواهم به رؤیاهایم برسم، کارم را جدی بگیرم. بعد از آن من شروع به تماشا و یادگیری از کارهای او در زمین بازی کردم.».

برادر دوم خانواده مراسم آشنائی برگزار می کند

یوفا؛ هم طی دو سال گذشته چند لیگ قهرمانی در رده های مختلف باشگاهی وارد چرخه رقابت در اروپا کرد . لیگ  اروپا  یکی از این جمله است. لیگ اروپا برادر دوم یک خانواده یوفا باشد؛ خانواده‌ای که در آن لیگ قهرمانان برادر بزرگ‌تر است و لیگ کنفرانس اروپا هم کوچک‌ترین عضو آن به شمار می‌رود. با این حال برادر دوم می‌خواهد با بزرگ‌ترش رقابت کند و ادعاهای خودش را دارد. لیگ اروپا با خاطرات و شب‌های جذاب و قهرمانان بزرگ  سال‌های اخیر به سمت رقابت با لیگ قهرمانان اروپا پیش می‌رود و می‌خواهد بگوید از نظر هیجان و دیدنی بودن بازی‌ها و کیفیت رقابت‌ها، قابل مقایسه با لیگ قهرمانان اروپاست.در نسخه فعلی در بین ۳۶ تیم حاضر در این رقابت‌ها، چند تیم نسبت به دیگران مدعی‌تر به نظر می‌رسند. رم با گاسپرینی به میدان آمده؛ مردی که پیش از این هم با آتالانتا فاتح لیگ اروپا شده بود. رم یک مدعی بالقوه در این آوردگاه به شمار می‌رود. پورتو به عنوان یکی از باسابقه‌ترین تیم‌های فوتبال باشگاهی در اروپا هم در رقابت حاضر است و یقینا از تیمی مثل پورتو انتظار می‌رود برای قهرمانی بجنگد. رئال بتیس را باید در این مسابقات جدی گرفت. این تیم شمایلی مثل سویا در سال‌های قبل را نشان می‌دهد و احتمالا در لیگ اروپا احساس راحتی زیادی خواهد داشت. اشتوتگارت و بولونیا هم دیگر رقبای مطرح مسابقات هستند. استون‌ویلای اونای امری هم اگر چه وارد بحرانی عجیب شده اما این تیم بر اساس سطح بازیکنان، مربی و سابقه‌اش یکم مدعی بزرگ برای قهرمانی مسابقات به شمار می‌رود. ناتینگام فارست هم با پوستکوگلو، مربی تیم قهرمان فصل گذشته به میدان آمده و یقینا حرف‌هایی برای گفتن خواهد داشت. پوستکوگلو اعلام کرده بود برای بردن عناوین به ناتینگام فارست آمده است.وقتی لیست تیم‌های حاضر در فینال‌های گذشته لیگ اروپا ، بررسی شود، معلوم خواهد شد این برادر سرکش لیگ قهرمانان اروپا در مسیر رشد و ترقی جدی قرار دارد و برخی از فینال‌های آن با فینال‌های لیگ قهرمانان اروپا هم قابل مقایسه است. جدال آرسنال و چلسی، تقابل اینتر و سویا، رویارویی منچستریونایتد و تاتنهام و حضور تیم‌هایی مثل لیورپول، اتلتیکو مادرید و آتالانتا و لورکوزن شکست‌ناپذیر آلونسو در فینال‌های لیگ اروپا، هویتی در حال رشد و ریشه‌ای در حال رسوخ در زمین تاریخ فوتبال باشگاهی اروپا را به تصویر می‌کشند. این آوردگاه در مسیر ترقی است و این فصل هم انتظار داریم تیم‌های حاضر در آن رقابت را به اوج برسانند و شب‌های جذابی برای دنبال کنندگان آن رقم بزنند. لیگ اروپا دیگر یک میدان برای بازماندگان از لیگ قهرمانان نیست، بلکه هویتی مستقل دارد و قهرمانان این مسابقات با جام قهرمانی آن به رقبای حاضر در لیگ قهرمانان فخر می‌فروشند.

زنان الهلال و الاهلی فوتبال لیگ را داغ کردند


هفته دوم سوپرلیگ زنان عربستان با انجام ۴ مسابقه به پایان رسید. در مهم‌ترین دیدار این هفته تیم‌های الهلال و الاهلی به مصاف هم رفتند. دو تیمی که در نقل‌و‌انتقالات خرید‌های خوبی داشته‌اند و نسبت به سال گذشته تقویت بهتری شده‌اند. الهلال و الاهلی چند روز قبل در لیگ مردان عربستان به مصاف هم رفتند که آن دیدار با نتیجه پر گل ۳ بر ۳ به اتمام رسید. دیداری که از جذابیت‌های بالایی برخوردار بود. اما زنان الهلال و الاهلی هم در هفته دوم سوپرلیگ زنان عربستان نمایش جذابی را برگزار کردند. دو تیمی که در هفته اول به برد رسیده و برای برد دوم به میدان آمده‌ بودند. در این دیدار ابتدا الاهلی در دقیقه ۲۲ به گل رسید. سپس در دقیقه ۲۴ جسیکا سیلوا ستاره تیم ملی پرتغال گل تساوی را برای الهلال به ثمر رساند و در ادامه آسیسات اوشوآلا در دقیقه ۳۰ گل دوم الهلال را هم زد. دقیقه ۵۷ الاهلی بازی را به تساوی کشاند اما در دقیقه ۸۱ الهلال توانست گل سوم را هم وارد دروازه الاهلی کند و پیروز این بازی بزرگ شود تا به دومین بردش در این فصل دست پیدا کند. در دیگر دیدار‌های هفته دوم سوپرلیگ زنان عربستان، النصر مدافع عنوان قهرمانی با نتیجه ۴ بر یک القادسیه را شکست داد، الاتحاد با ۳ گل فلامز را از پیش رو برداشت و دیدار نئوم و العلا هم به تساوی یک بر یک رسید. در جدول این رقابت‌ها النصر، الاتحاد و الهلال برحسب تفاضل گل اول تا سوم هستند.

برچسب ها

اين نوشته را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذاريد

توجه: کامنت هایی که بيشتر از 900 کاراکتر باشند، منتشر نمی‌شوند.
هر کاربر مجاز است در زير هر پست فقط دو ديدگاه ارسال کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آگهی