نشت گاز سمی در پالایشگاه شیراز جان سه نفر را گرفت

در پی حادثه در یکی از واحدهای تولیدی پالایشگاه شیراز که روز شنبه دهم خرداد رخ داد، سه نفر کشته و ۱۲ نفر مسموم و بستری شدند.

به گفته معاون سیاسی امنیتی استانداری فارس این حادثه به علت نشت گاز سمی H2S رخ داد. حجت‌الله رضایی درباره این حادثه گفت: «سهل انگاری و قصور در رعایت مسائل فنی منجر به نشت گاز سمی و وقوع این حادثه شده است.»

معاون سیاسی امنیتی استانداری فارس خبر داد که افراد حادثه دیده به بیمارستان‌های زرقان و شیراز انتقال داده شدند و حال آنها رضایت‌بخش است. سعید نظری، فرماندار شهرستان زرقان نیز گفت که کارشناسان پدافند غیرعامل، بهداشت محیط و محیط زیست با حضور در محل حادثه با تجهیزات دیجیتالی میزان گاز در محیط پالایشگاه و سکونت‌گاه‌های اطراف آن را اندازه‌گیری کردند و مشخص شد آلودگی‌ها برطرف شده است.

بر اساس گزارش سازمان پزشکی قانونی ایران، در شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۳، یک‌هزار و ۷۷ کارگر بر اثر حوادث کار جان خود را از دست داده‌اند؛ یعنی به‌طور میانگین، حدود ۲۰۰ کارگر در هر ماه و ۵۰ نفر در هر هفته قربانی ناایمنی محیط‌های کاری شده‌اند. این آمار نسبت به بازه مشابه در سال گذشته، افزایش ۱۵٬۷ درصدی را نشان می‌دهد.

برچسب ها

اين نوشته را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذاريد

توجه: کامنت هایی که بيشتر از 900 کاراکتر باشند، منتشر نمی‌شوند.
هر کاربر مجاز است در زير هر پست فقط دو ديدگاه ارسال کند.

اشتراک
اطلاع از
guest

0 نظرات
جدیدترین
قدیمی ترین
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات

آگهی

0
لطفا اگر نظری دارید برای ما ارسال کنید.x