تشدید حملات به باریکه غزه؛ ارتش اسرائیل کل نیروهای زمینی خود را به غزه اعزام کرد

غزه ویران

به گزارش رسانه‌های محلی، ارتش اسرائیل تمامی نیروهای زمینی خود را به غزه اعزام کرده‌ و در حال تشدید حملات خود به این باریکه است.

 ارتش اسرائیل روز شنبه اعلام کرد که در طول ۲۴ ساعت به بیش از ۱۰۰ هدف در باریکه غزه حمله کرده است و مدعی است این اهداف زیرساخت‌های حماس بوده‌اند. 

وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که اجساد ۷۹ نفر که در حملات هوایی اسرائیل کشته شده‌اند، به بیمارستان‌ها منتقل شده‌اند. این آمار شامل بیمارستان‌های منطقه شمالی غزه نیست، چرا که این محدوده به دلیل محاصره نیروهای ارتش اسرائیل قابل دسترسی نیست. 

در جریان یک حمله هوایی اسرائیل، روز جمعه، ۹ تن از ۱۰ فرزند یک پزشک اهل غزه کشته شدند. 

علاء نجار، متخصص کودکان در بیمارستان ناصر، هنگام حمله هوایی اسرائیل به خانه‌اش در محل کارش بود. او با شتاب به خانه بازگشت و با صحنه دلخراش ویرانی خانه‌اش مواجهه شد. 

امدادگران‌ پس از حمله هوایی اسرائیل به یک خانه در خان‌یونس که منجر به کشته شدن ۹ نفر از ۱۰ فرزند یک پزشک شد، اجساد قربانیان را جمع‌آوری می‌کنند. نوار غزه، شنبه ۲۴ مه ۲۰۲۵
امدادگران‌ پس از حمله هوایی اسرائیل به یک خانه در خان‌یونس که منجر به کشته شدن ۹ نفر از ۱۰ فرزند یک پزشک شد، اجساد قربانیان را جمع‌آوری می‌کنند. نوار غزه، شنبه ۲۴ مه ۲۰۲۵AP Photo

همسر نجار بر اثر این حمله به شدت زخمی شد و تنها فرزند بازمانده این زوج در وضعیت بحرانی قرار دارد. نُه کودکی که در این حمله کشته شدند، بین ۷ ماه تا ۱۲ سال سن داشتند. پیکر دو تن از این کودکان همچنان زیر آوار باقی مانده است. 

مقامات بهداشتی محلی اعلام کردند که از زمان تشدید حملات اسرائیل در تاریخ ۱۸ مارس، که با هدف اعمال فشار بر حماس برای خلع سلاح و آزادی تمامی ۵۸ گروگان باقی‌مانده اسرائیلی انجام شده، تاکنون ۳,۷۴۷ نفر در غزه کشته شده‌اند. 

حماس اعلام کرده تنها در ازای آزادی زندانیان فلسطینی بیشتر، برقراری آتش‌بس دائمی، و خروج نیروهای اسرائیلی از غزه گروگان‌ها را آزاد خواهد کرد. 

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، این شروط را رد و اعلام کرده است که قصد دارد کنترل بر نوار غزه را حفظ کند و زمینه را برای آنچه «مهاجرت داوطلبانه» بخش زیادی از جمعیت فلسطینی غزه می‌نامد، فراهم سازد.

فشار اسرائیل بر حماس شامل محاصره نوار غزه و بیش از دو میلیون ساکن آن از اوایل ماه مارس بوده است؛ اقدامی که نگرانی‌های گسترده‌ای را درباره خطر جدی قحطی در نوار غزه برانگیخته است. 

 این هفته، نخستین کامیون‌های حامل کمک‌های بشردوستانه وارد غزه شدند. از زمان کاهش محدودیت‌ها بر ورود کمک‌ها در روز دوشنبه، اسرائیل اعلام کرده که ۳۸۸ کامیون حامل کمک وارد غزه شده‌اند. اما گروه‌های امدادرسان فلسطینی این آمار را رد کرده و می‌گویند تنها ۱۱۹ کامیون از گذرگاه کرم شالوم عبور کرده‌اند. 

بنا به اعلام وزارت بهداشت غزه شمار کل قربانیان از زمان حملات ۷ اکتبر حماس به اسرائیل تاکنون به ۵۳,۹۰۱ نفر رسیده است. این آمار بین غیرنظامیان و نیروهای نظامی تمایزی قائل نمی‌شود. 

همزمان و در ادامه تلاش‌های دیپلماتیک برای برقراری آتش بس درغزه، فیصل بن فرحان، وزیر امور خارجه عربستان سعودی، روز شنبه وارد اسپانیا شد. بن فرحان قرار است با وزرای خارجه کشورهای عربی و چندین کشور اروپایی، از جمله اسپانیا و ایرلند در مورد تحولات غزه دیدار کند.

برچسب ها

نشریه آلمانی یونگه‌ولت با استناد به گزارش‌ها و تصاویر منتشرشده از سوی الجزیره، از تقویت نشانه‌ها درباره قاچاق سازمان‌یافته مواد مخدر به نوار غزه خبر داده است. این گزارش‌ها، از کشف قرص‌های مخدر در کیسه‌های آرد کمک‌های بشردوستانه تا عملیات اخیر واحد مبارزه با مواد مخدر فلسطین را در بر می‌گیرد...
طبق این گزارش، بیش از ۶۹هزار و ۷۵۶ فلسطینی طی دو سال اخیر کشته شده‌اند و ارتش اسرائیل با عملیات نظامی خود «تمام ستون‌های بقا» در غزه را هدف قرار داده است. منابع غذایی، مسکن، زیرساخت‌های درمانی و سیستم اداری منطقه عملاً فروپاشیده و این بار، مسئله فقط تخریب نیست؛ مسئله احتمال پایان حیات سازمان‌یافته در غزه است. آنکتاد در این سند تأکید می‌کند: اسرائیل با روشمندترین شکل ممکن، همه ساختارهای زیستی غزه را نابود کرده است

اين نوشته را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذاريد

توجه: کامنت هایی که بيشتر از 900 کاراکتر باشند، منتشر نمی‌شوند.
هر کاربر مجاز است در زير هر پست فقط دو ديدگاه ارسال کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آگهی