پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴

پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴

کاهش ۲۱۰ کیلومترمربعی وسعت دریاچه ارومیه در یک سال گذشته

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان غربی اعلام کرد که وسعت دریاچه ارومیه در تاریخ ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ به ۱٬۱۴۰ کیلومتر مربع رسیده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته، کاهش ۲۱۰ کیلومتر مربعی را نشان می‌دهد.

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق؛ این کاهش در حالی رخ داده است که در تاریخ ۱۴ اسفند ۱۴۰۳، وسعت دریاچه ارومیه ۱٬۱۴۰ کیلومتر مربع گزارش شده بود، در حالی که در مدت مشابه سال قبل این میزان ۱٬۱۰۸ کیلومتر مربع بوده است، که نشان‌دهنده افزایش ۳۲ کیلومتر مربعی در آن زمان بود. 

همچنین، تراز سطح آب دریاچه در ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ به ۱٬۲۷۰٫۲۸ متر رسیده بود که نسبت به مدت مشابه سال قبل، افزایش ۰٫۰۴ متری را نشان می‌داد. 

با این وجود، کاهش وسعت دریاچه در فروردین ۱۴۰۴ نسبت به سال گذشته، نگرانی‌هایی را درباره وضعیت این پهنه آبی مهم به وجود آورده است. کارشناسان بر لزوم مدیریت بهینه منابع آبی و ادامه تلاش‌ها برای احیای دریاچه ارومیه تأکید می‌کنند.

برچسب ها

اين نوشته را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذاريد

متاسفانه برخی از کاربران محترم به جای ابراز نظر در مورد مطالب منتشره، اقدام به نوشتن نظرات بسيار طولانی و مقالات جداگانه در پای مطالب ديگران می کنند و اين امکان را محل تشريح و ترويج نطرات حزبی و سازمانی خود کرده اند. ما نه قادر هستيم اين نظرات و مقالات طولانی را بررسی کنيم و نه با چنين روش نظرنويسی موافقيم. اخبار روز امکان انتشار مقالات را در بخش های مختلف خود باز نگاه داشته است و چنين مقالاتی چنان کاربران مايل باشند می توانند در اين قسمت ها منتشر شوند. ديدگاه هایی که از شش خط در صفحه ی نمايش اخبار روز بيشتر شود، از اين پس منتشر نخواهد شد. تقسيم يک مقاله و ارسال آن در چند کامنت جداگانه هم منتشر نخواهد شد.

توجه: کامنت هایی که بيشتر از شش خط در صفحه ی نمايش اخبار روز باشند، به دليل نقض ضوابط حاکم بر بخش ديدگاه های اخبار روز منتشر نمی شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *