سه شنبه ۱۲ فروردین ۱۴۰۴

سه شنبه ۱۲ فروردین ۱۴۰۴

پیام مهم آمریکا؛ با دعوت از تیم ملی فوتبال ایران

نازک بین-تیم فوتبال کشورمان پس از کسب تساوی برابر ازبکستان در مرحله مقدماتی به عنوان سومین تیم جواز حضور در  جام جهانی ۲۰۲۶ را کسب کرد. اخبار و تحلیل‌های اخیر رسانه‌های انگلیسی، از جمله گاردین و رویترز، بحث هائی را در باره موضع گیری ترامپ و  مخالفت با ویزای اعضای تیم را  مطرح کردند. گفته شد تحریم‌ها که توسط دولت ترامپ اعمال شده‌، ممکن است شامل حال بازیکنان، کادرفنی و حتی هواداران ایرانی شوند و امکان حضور ایران در مسابقات داخل خاک ایالات متحده را با مشکل رو به رو کنند. 

در این شرایط، ایران برای دوری از بازی در خاک آمریکا تنها یک راهکار داشت‌. قرار گرفتن در گروه اول مسابقات؛ جایی که تمامی مسابقات مرحله گروهی در مکزیک برگزار خواهد شد. این موضوع می‌تواند حضور تیم ملی در جام جهانی را بدون موانع سیاسی حفظ کند؛ هرچند در مراحل بالاتر، همچنان احتمال بازی در خاک آمریکا وجود دارد.

با تمام این گمانه‌زنی‌ها، فدراسیون فوتبال ایالات متحده در نامه‌ای رسمی، صعود ایران به جام جهانی ۲۰۲۶ را تبریک گفته و برای تیم ملی در این رقابت‌ها آرزوی موفقیت کرده است. متن پیام، سیندی پارلو کن، رئیس فدراسیون فوتبال آمریکا را در ادامه می‌خوانید:

۲۷ مارس ۲۰۲۵

آقای مهدی تاج

رئیس فدراسیون فوتبال ایران

آقای مهدی تاج

از طرف فدراسیون فوتبال ایالات متحده، صمیمانه‌ترین تبریکات خود را به تیم ملی ایران به مناسبت صعود به جام جهانی ۲۰۲۶ ابراز می‌کنم.

منطقه آمریکای شمالی مشتاقانه منتظر استقبال از تیم و هیات همراه شما در تابستان ۲۰۲۶ است. این رقابت، رویدادی تاریخی خواهد بود و ما هیجان‌زده هستیم که میزبان تیم شما در جام جهانی باشیم و امیدواریم بهترین دوره این رقابت‌ها تاکنون باشد.

با آغاز مراحل آماده‌سازی تیم شما برای این رقابت‌ها، برایتان بهترین‌ها را آرزو می‌کنیم و مشتاقانه منتظر تماشای نمایش تیم شما در این عرصه جهانی هستیم.

با گرم‌ترین احترامات

سیندی پارلو کون

رئیس فدراسیون فوتبال ایالات متحده

برچسب ها

اين نوشته را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذاريد

متاسفانه برخی از کاربران محترم به جای ابراز نظر در مورد مطالب منتشره، اقدام به نوشتن کامنت های بسيار طولانی و مقالات جداگانه در پای مطالب ديگران می کنند و اين امکان را در اختيار تشريح و ترويج نطرات حزبی و سازمانی خود کرده اند. ما نه قادر هستيم اين نظرات و مقالات طولانی را بررسی کنيم و نه با چنين روش نظرنويسی موافقيم. اخبار روز امکان انتشار مقالات را در بخش های مختلف خود باز نگاه داشته است و چنين مقالاتی چنان کاربران مايل باشند می توانند در اين قسمت ها منتشر شوند. کامنت هایی که طول آن ها از شش خط در صفحه ی نمايش اخبار روز بيشتر شود، از اين پس منتشر نخواهد شد. تقسيم يک مقاله و ارسال آن در چند کامنت جداگانه هم منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *