چهارشنبه ۶ فروردین ۱۴۰۴

چهارشنبه ۶ فروردین ۱۴۰۴

بریتانیا: از طرح ترامپ برای برقراری صلح در اوکراین حمایت می‌کنیم

وزیر دفاع بریتانیا، دوشنبه چهارم فروردین اعلام کرد که کشورش از دیدگاه دونالد ترامپ، رئیس ‌جمهوری آمریکا، برای برقراری صلح در اوکراین حمایت می‌کند.

جان هیلی همچنین در سخنرانی خود در مجلس عوام گفت که کشورش خواهان موفقیت گفت‌وگوها میان اوکراین و روسیه است، «اما بریتانیا برای رسیدن به صلح، جنگ را فراموش نخواهد کرد.»

او همچنین تاکید کرد که بریتانیا در سال جاری مبلغ ۴.۵ میلیارد دلار به اوکراین کمک خواهد کرد.

وزیر دفاع بریتانیا از ائتلاف تحت رهبری کشورش و فرانسه برای مداخله و کمک به تضمین صلح پایدار در هرگونه توافقی درباره اوکراین نیز ابراز حمایت کرد.

برچسب ها

ایالات متحده روز سه‌شنبه با اوکراین و روسیه توافق‌هایی جداگانه برای توقف حملات در دریا و علیه تأسیسات انرژی به امضا رساند؛ توافق‌هایی که شامل تعهد آمریکا برای تلاش در جهت لغو برخی از تحریم‌ها علیه مسکو می‌شود. این توافق‌ها نخستین تعهدات رسمی دو طرف درگیر از زمان آغاز ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ هستند. توافق آمریکا با روسیه از توافق با اوکراین فراتر می‌رود و واشنگتن در آن متعهد شده است برای رفع تحریم‌های بین‌المللی علیه صادرات کشاورزی و کود شیمیایی روسیه تلاش کند

اين نوشته را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذاريد

متاسفانه برخی از کاربران محترم به جای ابراز نظر در مورد مطالب منتشره، اقدام به نوشتن کامنت های بسيار طولانی و مقالات جداگانه در پای مطالب ديگران می کنند و اين امکان را در اختيار تشريح و ترويج نطرات حزبی و سازمانی خود کرده اند. ما نه قادر هستيم اين نظرات و مقالات طولانی را بررسی کنيم و نه با چنين روش نظرنويسی موافقيم. اخبار روز امکان انتشار مقالات را در بخش های مختلف خود باز نگاه داشته است و چنين مقالاتی چنان کاربران مايل باشند می توانند در اين قسمت ها منتشر شوند. کامنت هایی که طول آن ها از شش خط در صفحه ی نمايش اخبار روز بيشتر شود، از اين پس منتشر نخواهد شد. تقسيم يک مقاله و ارسال آن در چند کامنت جداگانه هم منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *