نیروهای امنیتی سوریه به اعدام ۱۶۲ غیرنظامی علوی متهم شدند

به گزارش یک گروه ناظر بر جنگ سوریه، ادعا می‌شود که نیروهای امنیتی این کشور ده‌ها نفر از اعضای جامعه اقلیت علویان در استان ساحلی لاذقه را اعدام کرده‌اند.

بی بی سی به نقل از گروه دیده‌بان حقوق بشر سوریه که در بریتانیا قرار دارد نوشت ۱۶۲ غیرنظامی در «اعدام‌های صحرایی» در منطقه کشته شدند. این ناحیه که یک منطقه علوی‌نشین است پایگاه حکومت بشار اسد، رئیس جمهور ساقط شده سوریه بود.

یک منبع در وزارت کشور سوریه در گفتگو با خبرگزاری رسمی سانا اذعان کرد که «افرادی» هستند که قوانین را «نقض» کرده‌اند و قول داد که به این وضع پایان داده شود.

دیده‌بان حقوق بشر سوریه گفت که ۱۳ زن و پنج کودک در میان کشته شدگان هستند.

حاکمان جدید سوریه، که در ماه دسامبر دولت اسد را سرنگون کردند، می‌گویند که هم اکنون یک عملیات نظامی در شهر قرداحه، زادگاه بشار اسد، در جریان است.

به گزارش خبرگزاری رویترز احمد شرع، رئیس جمهور موقت سوریه، در اولین اظهار نظر از زمان بروز خشونت‌ها گفت که سوریه «بقایای» رژیم اسد را تعقیب می‌کند و محاکمه خواهد کرد.

این بعد از درگیری میان نیروهای دولتی و جنگجویان وفادار به اسد است که بیش از ۷۰ کشته به جا گذاشت.

در شهرهای حمص، لاذقیه و طرطوس – شهرهایی که درگیری در آنها روی داده – مقررات منع تردد اعلام شده و فرماندار لاذقیه گفته است که برق این استان قطع شده است.

پیشتر «بی‌بی‌سی وریفای» اصالت دو ویدئو را تایید کرد که در آن یک جسد پشت خودرویی در لاذقیه بر زمین کشیده می‌شود.

یک فعال سوری در این شهر به برنامه «نی‌یوز آوِر» بی‌بی‌سی گفت این خشونت‌ها باعث «احساس وحشت» در میان جامعه علوی‌ها شده است.

این فعال که از ترس تلافی‌جویی نخواست نامش فاش شود گفت: «آنها به شدت وحشت‌زده‌اند. در شوک هستند.»

او افزود: «نمی‌دانند چه کنند. هیچ دولت یا حکومتی نیست که آماده کمک به آنها باشد، و از آنها حفاظت کند.»

گیر پدرسن، فرستاده ویژه سازمان ملل در سوریه، در بیانیه‌ای گفت که «عمیقا نگران» گزارش‌ها از درگیری‌ها و کشتارهاست.

او از همه طرف‌ها خواست «از اعمالی که باعث شود تنش‌ها بیشتر شعله بکشد» و «سوریه را بی‌ثبات کند، و یک گذار سیاسی قابل اعتماد و همه‌شمول را خراب کند» پرهیز کنند.

ساکنان این منطقه علوی‌نشین می‌گویند که هدف خشونت فرقه‌ای هستند و یک زن علوی به بی‌بی‌سی عربی گفت که بسیاری از سوری‌ها صرف نظر از اینکه در ناحیه ساحلی یا پایتخت باشند «ترسیده‌اند.»

ترکیه و روسیه هشدار داده‌ند که خونریزی، که بدترین خشونت از زمان سقوط اسد در ماه دسامبر است، ثبات را در کل منطقه تهدید می‌کند.

آلمان هم بعد از این درگیری‌ها سوریه را تشویق کرده است از «چرخه خشونت» پرهیز کند.

علوی‌ها که پیروان یک شاخه مذهب شیعه هستند، حدود ۱۰ درصد جمعیت سوریه را تشکیل می‌دهند. اکثریت مردم سوریه سنی هستند.

برچسب ها

شهر کوبانی در شمال‌شرق سوریه ـ شهری که در سال‌های جنگ با داعش به نماد مقاومت تبدیل شد و نخستین شکست بزرگ را به این گروه وارد کرد ـ اکنون در محاصره نیروهای دولت انتقالی دمشق قرار گرفته و با تهدیدی جدی روبه‌روست. نسرین عبدالله، فرمانده یگان‌های حفاظت زنان، در گفت‌وگویی از داخل این شهر محاصره‌شده، نسبت به خطر وقوع «نسل‌کشی» هشدار داده و از جامعه جهانی خواسته است برای جلوگیری از فاجعه‌ای انسانی دست به اقدام فوری بزند

اين نوشته را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذاريد

توجه: کامنت هایی که بيشتر از 900 کاراکتر باشند، منتشر نمی‌شوند.
هر کاربر مجاز است در زير هر پست فقط دو ديدگاه ارسال کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

                                                                                                      شهر لیسبون ؛ یک صدا بر علیه رئال مادرید : بنفیکا ۰ رئال مادرید۱؛ از پرتاب سنگ و شیشه به اتوبوس رئال تا اعتراض شدید در ورزشگاه ؛ قتل عام در استانبول؛ برای مردم، مکلسفیلد؛ فقط یک تیم نیست؛ پناهگاه عاطفی است                                                                     

ادامه مطلب »

آگهی