کانادا از اعمال تعرفه ۲۵ درصدی بر کالاهای آمریکایی خبر داد

ساعاتی پس از اعلام اعمال تعرفه ۲۵ درصدی بر کالاهای صادراتی کانادایی به ایالات متحده از سوی دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا، جاستین ترودو نخست‌وزیر کانادا در اقدامی تلافی‌جویانه از اعمال تعرفه ۲۵ درصدی بر کالاهای وارداتی آمریکایی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری «سی ان ان»، ترودو در جریان یک کنفرانس خبری گفت: «اعلام می‌کنم که کانادا به اقدام تجاری ایالات متحده با اعمال تعرفه تجاری ۲۵ درصدی علیه ۱۵۵ میلیارد دلار کالاهای آمریکایی پاسخ خواهد داد.»

منابعی در دولت کانادا به خبرگزاری «رویترز» گفته‌اند که کانادا فهرستی از کالاهای وارداتی از آمریکا را آماده کرده تا بلافاصله پس از اعمال تعرفه‌های ترامپ آنها را مشمول عوارض ورود کند.

به گفته منابع، فهرست شامل ۱۵۰ میلیارد دلار کالاهای وارداتی از آمریکا می‌شود.

ترودو همچنین از مردم کشورش خواسته است کالاهای کانادایی خریداری کنند و تعطیلات خود را در کانادا سپری کنند.

ترامپ روز گذشته با هدف «رسیدگی به مسئله ورود مهاجران غیرقانونی به آمریکا و قاچاق مواد مخدر فنتانیل»، دستور اعمال ۲۵ درصد تعرفه بر واردات از کانادا و مکزیک؛ و اعمال ۱۰ درصد تعرفه بر واردات از چین را صادر کرد.

برچسب ها

مذاکرات غیرمستقیم ایالات متحده و ایران درباره برنامه هسته‌ای تهران روز پنج‌شنبه ۲۶ فوریه ۲۰۲۶ در ژنو، پس از ساعت‌ها گفت‌وگو بدون دستیابی به توافق پایان یافت، اما میانجی‌گر این روند، عمان، از «پیشرفت قابل‌توجه» سخن گفت؛ اين ارزيابی در حالی مطرح می‌شود که هم‌زمان، انباشت نیروهای نظامی آمریکا در منطقه و تهدیدهای صریح دونالد ترامپ، نگرانی‌ها از لغزش اوضاع به سوی درگیری گسترده‌تر را تشدید کرده است

اين نوشته را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذاريد

توجه: کامنت هایی که بيشتر از 900 کاراکتر باشند، منتشر نمی‌شوند.
هر کاربر مجاز است در زير هر پست فقط دو ديدگاه ارسال کند.

اشتراک
اطلاع از
guest

0 نظرات
جدیدترین
قدیمی ترین
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات

آگهی

0
لطفا اگر نظری دارید برای ما ارسال کنید.x