چهارشنبه ۱ اسفند ۱۴۰۳

چهارشنبه ۱ اسفند ۱۴۰۳

حزب چپ ایران: در سالگرد کارزار زندانیان سیاسی علیه اعدام صدای نه به اعدام، زنده باد آزادی را در سراسر ایران پر طنین کنیم!

صدای نه به اعدام، زنده باد آزادی را در سراسر ایران پر طنین کنیم! 

یک‌سال از اعتصاب زندانیان که در روزهای سه شنبه در سی زندان ایران انجام می شود، می‌گذرد. پشتیبانی از خواست زندانیان سیاسی، که در  سلول‌ها، با دستان بسته در زیرشکنجه وماشین مرگ و سرکوب جمهوری اسلامی فریاد نه به اعدام و زنده باد آزادی سر می دهند، وظیفه همه کسانی است که از توحش و جنایتی به نام اعدام بیزارند.

امروز، بیش از هر زمان دیگر، صدای زندانیان سیاسی پژواک فریاد یک ملت است. صدای مادران داغدار، جوانانی که در خیابان‌ها به خاک افتادند، و زنان شجاعی که از “زن، زندگی، آزادی” پرچمی برافراشته‌اند، تا سایهٔ وحشت و جنایت را از این سرزمین برچینند.
اعدام، ابزار جمهوری اسلامی است برای ایجاد ترس و هراس. این حکومت به جای پاسخگویی به خواست حق طلبانه مردم، طناب دار را محکم‌تر می‌کشد، به جای عدالت، گلوله در سینهٔ معترضان خالی می‌کند. اما تاریخ گواه است که هیچ حکومتی با خونریزی و شکنجه  و اعدام جاودان نمانده است و تردیدی نیست که جمهوری اسلامی نیز باقی نخواهد ماند. 

حزب چپ ایران، از نیروهای آزادی‌خواه، از زنان، کارگران، دانشجویان، معلمان، بازنشستگان،  فعالان ملی و قومی و مردم بپاخاسته ایران، تفاضا دارد که صدای اعتراض زندانیان سیاسی را که در نه به اعدام تبلور یافته به هر شکل که می توانند تقویت کنند. زمان آن فرارسیده که با اتحاد و همبستگی، به این چرخهٔ مرگ پایان دهیم. اگر دست در دست هم بگذاریم، ایران را از چنگال استبداد حاکم نجات خواهیم داد. احزاب و سازمان های چپ وأحزاب و تشکل های جمهوری خواه در این میدان وظیفه سنگین تری بدوش دارند. زندانیان سیاسی در انتظار فریاد رسای ما علیه اعدام و برای زندگی بدور از ستم، تبعیض و استبداد هستند.

حزب چپ ایران
۱۰ بهمن ۱۴۰۳- ۲۹ ژانویه ۲۰۲۵

برچسب ها

اين نوشته را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذاريد

متاسفانه برخی از کاربران محترم به جای ابراز نظر در مورد مطالب منتشره، اقدام به نوشتن کامنت های بسيار طولانی و مقالات جداگانه در پای مطالب ديگران می کنند و اين امکان را در اختيار تشريح و ترويج نطرات حزبی و سازمانی خود کرده اند. ما نه قادر هستيم اين نظرات و مقالات طولانی را بررسی کنيم و نه با چنين روش نظرنويسی موافقيم. اخبار روز امکان انتشار مقالات را در بخش های مختلف خود باز نگاه داشته است و چنين مقالاتی چنان کاربران مايل باشند می توانند در اين قسمت ها منتشر شوند. کامنت هایی که طول آن ها از شش خط در صفحه ی نمايش اخبار روز بيشتر شود، از اين پس منتشر نخواهد شد. تقسيم يک مقاله و ارسال آن در چند کامنت جداگانه هم منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *