وزیر دفاع اسرائیل: ما اسماعیل هنیه را کشتیم و بشار اسد را سرنگون کردیم

یسرائیل کاتس وزیر دفاع اسرائیل، برای نخستین بار تأیید کرد که این کشور مسئول کشتن اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس در تهران بوده است. وی همچنین تأکید کرد که اسرائیل به حوثی‌های یمن نیز ضربه سختی وارد خواهد آورد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، یسرائیل کاتس وزیر دفاع اسرائیل، شامگاه دوشنبه ۲۳ دسامبر (۳ دی)، برای نخستین بار به‌طور علنی مسئولیت این کشور در کشتن اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس در تهران در ماه ژوئیه سال جاری را تأیید کرد.

وزیر دفاع اسرائیل تصریح کرد: «این روزها که گروه تروریستی حوثی‌های یمن به سمت اسرائیل موشک شلیک می‌کند، می‌خواهم پیام روشنی را به آنها برسانم: اینکه ما حماس را شکست دادیم، حزب‌الله را شکست دادیم، سامانه‌های دفاعی ایران را از کار انداختیم و به زیرساخت‌های تولید (موشکی) آن‌ها آسیب رساندیم؛ ما رژیم بشار اسد را در سوریه سرنگون کردیم و به محور شرارت ضربه سختی وارد کردیم».

وی در ادامه تأکید کرد: «ما همچنین به‌زودی ضربه سنگینی به گروه تروریستی حوثی‌ها در یمن، که آخرین گروهی است که همچنان ایستاده است، وارد خواهیم کرد.»

وزیر دفاع اسرائیل که در یک مراسم نظامی سخنرانی می‌کرد در ادامه گفت: «اسرائیل به زیرساخت‌های استراتژیک آنها آسیب خواهد رساند؛ ما رهبران حوثی‌ها را نیز از بین خواهیم برد، دقیقاَ همان‌طور که اسماعیل هنیه، یحیی سنوار و حسن نصرالله را در تهران، غزه، و لبنان از بین بردیم، در حدیده و صنعا نیز همان کار را انجام خواهیم داد».

اظهارات اخیر وزیر دفاع اسرائیل در حالی صورت گرفته است که پیش از این اسرائیل به طور رسمی مسئولیت کشتن اسماعیل هنیه رهبر حماس را بر عهده نگرفته بود.

اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس، یک روز پس از شرکت در مراسم تحلیف مسعود پزشکیان رئیس جمهوری ایران، در تاریخ ۱۰ مرداد سال جاری در محل اقامت خود در تهران به همراه یکی از محافظانش کشته شد.

اسماعیل هنیه که معمولاَ در قطر مستقر بود، در مذاکرات غیرمستقیم بین‌المللی برای دستیابی به آتش‌بس در غزه شرکت کرده بود.

چند ماه پس از کشته شدن اسماعیل هنیه در تهران، یحیی سنوار جانشین او و عامل اصلی حملۀ حماس به اسرائیل در تاریخ ۷ اکتبر سال ۲۰۲۳، توسط نیروهای اسرائیلی در غزه کشته شد.

برچسب ها

سومالی‌لند، سرزمینی که سال‌ها بدون به‌رسمیت‌شناسی جهانی در سایه زیسته بود، با تصمیم جنجالی دولت نتانیاهو ناگهان به صدر اخبار جهان آمد. اسرائیل با شناسایی این منطقه جدایی‌طلب، معادلات شکننده شاخ آفریقا را بر هم زد؛ اقدامی که موجی از اعتراض‌های منطقه‌ای و بین‌المللی را از موگادیشو تا پایتخت‌های خاورمیانه و آفریقا برانگیخته است.
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، و بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، روز دوشنبه ۲۹ دسامبر در اقامتگاه مارالاگو در فلوریدا دیدار و درباره شکستن بن‌بست در روند آتش‌بس غزه، آینده این طرح و همچنین نگرانی‌های اسرائیل درباره ایران و حزب‌الله لبنان گفت‌وگو کردند. ترامپ به‌صراحت اعلام کرد در صورت تداوم فعالیت‌های موشکی و هسته‌ای ایران، از اقدام نظامی اسرائیل حمایت خواهد کرد
سال ۲۰۲۵ در کرانه باختری اشغالی با ثبت بالاترین سطح خشونت شهرک‌نشینان و نیروهای نظامی اسرائیل در سال‌های اخیر، به یکی از خون‌بارترین سال‌ها برای فلسطینیان بدل شده است. بر اساس داده‌های منتشرشده از سوی سازمان ملل، تنها در سال ۲۰۲۵، ۴۲ کودک فلسطینی در کرانه باختری اشغالی توسط نیروهای اسرائیلی کشته شده‌اند. این آمار به معنای آن است که یک‌پنجم فلسطینیان کشته‌شده در کرانه باختری طی سال جاری کودک بوده‌اند؛ آماری که به‌روشنی نشان‌دهنده شدت و بی‌تمایز بودن خشونت‌هاست

اين نوشته را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذاريد

توجه: کامنت هایی که بيشتر از 900 کاراکتر باشند، منتشر نمی‌شوند.
هر کاربر مجاز است در زير هر پست فقط دو ديدگاه ارسال کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آگهی