سه شنبه ۱۲ فروردین ۱۴۰۴

سه شنبه ۱۲ فروردین ۱۴۰۴

سانحه رانندگی منجر به مصدومیت ۶ کارگر زن و یک کودک کار شد

در پی تصادف نیسان وانت حامل کارگران فصلی در جاده شوش به اندیمشک، شش کارگر زن و یک کودک کار دختر مصدوم شدند.

به گزارش ایلنا، شماری از کارگران فصلی بر اثر سانحه رانندگی مصدوم شدند.

براساس این گزارش، بر اثر برخورد یک دستگاه وانت نیسان حامل کارگران فصلی با یک دستگاه سواری در محور جاده شوش به اندیمشک در استان خوزستان، شش کارگر زن و یک کودک کار دختر زخمی شدند که همگی کشاورز بودند.

این کارگران شامل یک دختر ۱۶ساله و شش زن ۲۰، ۲۶، ۴۳، ۴۵، ۱۹ و ۴۶ ساله هستند که توسط عوامل اورژانس به بیمارستان نظام مافی شوش منتقل شده‌اند.

در این گزارش به هویت کارگران مصدوم شده اشاره‌ای نشده است.

کارگران حق برخورداری از سرویس ایاب و ذهاب ایمن و مناسب را دارند و تأمین ایمنی آن‌ها از وظایف اصلی کارفرماست. استفاده از وسایل نقلیه غیرایمن یا نامناسب برای حمل افراد (مانند ماشین‌های باربر)، نقض آشکار حقوق بنیادین کارگران است و هرگونه حادثه ناشی از این سهل‌انگاری، مسئولیت قانونی و اخلاقی کارفرما را در پی دارد. این موارد می‌تواند مصداق کوتاهی در حفظ حقوق انسانی و کرامت کارگران باشد.

برچسب ها

برخلاف آنچه مقامات دولتی ادعا می‌کنند، نرخ حوادث کار و فوتی‌های ناشی از آن در کشور در حال افزایش است. مرگ ۱۰۷۷ کارگر در شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۳، به معنای مرگ حدود ۲۰۰ کارگر در هر ماه بر اثر حادثه کار است؛ به این ترتیب، در هر هفته، حدود ۵۰ کارگر بر اثر حادثه کار و بی‌توجهی و اهمال کارفرمایان و عدم نظارت بازرسان کار جان خود را از دست می‌دهند. اين رقم هولناک نشان می‌دهد رعایت اصول و تمهیدات ایمنی برای کارفرمایان و در سطحی فراتر، برای مسئولان و کاربدستان اصلاً جدی نیست

اين نوشته را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذاريد

متاسفانه برخی از کاربران محترم به جای ابراز نظر در مورد مطالب منتشره، اقدام به نوشتن کامنت های بسيار طولانی و مقالات جداگانه در پای مطالب ديگران می کنند و اين امکان را در اختيار تشريح و ترويج نطرات حزبی و سازمانی خود کرده اند. ما نه قادر هستيم اين نظرات و مقالات طولانی را بررسی کنيم و نه با چنين روش نظرنويسی موافقيم. اخبار روز امکان انتشار مقالات را در بخش های مختلف خود باز نگاه داشته است و چنين مقالاتی چنان کاربران مايل باشند می توانند در اين قسمت ها منتشر شوند. کامنت هایی که طول آن ها از شش خط در صفحه ی نمايش اخبار روز بيشتر شود، از اين پس منتشر نخواهد شد. تقسيم يک مقاله و ارسال آن در چند کامنت جداگانه هم منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *