سه‌شنبه ۱ آبان ۱۴۰۳
سه‌شنبه ۱ آبان ۱۴۰۳

سازمان بهداشت جهانی: دو میلیارد دوز واکسن کرونا برای کشورهای فقیر تامین شده

سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده که دو میلیارد دوز واکسن کرونا را برای کشورهای فقیر تامین کرده و اولین محموله‌های این واکسن را در سه ماهه نخست سال ۲۰۲۱ میلادی به این کشورها خواهند فرستاد
شرکت فایزر عرضه محدود واکسن کرونا را تا پایان پاییز آغاز می‌کند

سازمان جهانی بهداشت و اتحاد برای واکسن (Gavi) که با همکاری یکدیگر سازوکار توزیع واکسن ضدکرونا در کشورهای فقیر را ایجاد کرده‌اند، روز جمعه اعلام کردند که اولین محموله‌های این واکسن را در سه ماهه نخست سال ۲۰۲۱ میلادی به این کشورها خواهند فرستاد.

به گزارش یورونیوز، بنا بر اعلام تدروس ادهانوم، دبیرکل سازمان جهانی بهداشت قرار است حدود ۲ میلیارد دوز از این واکسن‌ تا پایان سال ۲۰۲۱ میلادی در میان این کشورها توزیع شود.

در بیانیه مشترک سازمان جهانی بهداشت و اتحاد برای واکسن آمده است که واکسیناسیون در این کشورها نیز ابتدا در میان کارکنان بخش بهداشت و خدمات اجتماعی انجام خواهد شد.

قرار است دومین محموله نیز در دومین سه ماهه سال ۲۰۲۱ میلادی فرستاده شود و هدف این دو نهاد آن است که در مجموع تا پایان سال آینده میلادی، ۲۰ درصد از جمعیت کشورهای فقیر واکسینه شوند.

روند ارسال واکسن برای این کشورها در سال ۲۰۲۲ میلادی نیز ادامه خواهد داشت و به گفته این سازمان‌ها، سرعت کمک رسانی و انتقال محموله‌ها بستگی به میزان همکاری کشورهای فقیر بویژه در موضوعاتی همچون ارائه تاییدیه‌های نظارتی و آمادگی کشور دارد.

در اوایل هفته جاری مقامات سازمان بهداشت جهانی هشدار دادند که کمبود بودجه بیست و هشت میلیارد دلاری به معنی عدم توانایی کشورهای فقیر و کم درآمد برای خرید واکسن کرونا است.

استقبال رئیس کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا از واکسن شرکت آسترازنیکا

ایران جزو کشورهای عضو کنسرسیوم کواکس برای تامین واکسن کرونا است. روز جمعه رئیس کمیته

علمی ستاد مقابله با کرونا در ارتباط با خبر کمبود بودجه برای خرید واکسن تولیدی شرکت فایزر، گفت که ایران خرید واکسن کرونا را منتفی نکرده ، اما واکسن کرونای تولیدی فایزر تنها گزینه خرید برای ایران نیست، بلکه واکسن های دیگری هم هستند که با شرایط این کشور مطابقت دارند.

مصطفی قانعی گفته اتحادیه بین المللی واکسن (کواکس) اعلام کرده که امکان تهیه حدود ۱۲ و نیم میلیون دوز برای ایران هست و ما باید انتخاب کنیم از کدام نوع واکسن می خواهیم.

او گفته شرکت فایزر رقبایی در تولید واکسن دارد که هم کیفیت واکسن آن ها مناسب تر و هم عوارضشان کمتر است و همچنین قیمت آن ها مناسب است و زنجیره انتقال سرد به شکل واکسن فایزر که منفی ۷۰ است، نمی خواهد.

به گفته آقای قانعی در حال حاضر اروپا هم واکسن دارد و شرکت آسترازنیکا اعلام کرده که واکسن خود را در حد سه میلیارد دوز تولید خواهد کرد و این واکسن زنجیره سرد نمی خواهد و تولید آن هم معتبر است.

اين مطلب را به شبکه های اجتماعی ارسال کنيد

https://akhbar-rooz.com/?p=97806 لينک کوتاه

قابل توجه نظردهندگان: از تاريخ 24 مهر 1403 هر کاربر می تواند تنها يک بار به اندازه 900 کاراکتر در زير هر مقاله ديدگاه بگذارد و يک بار نيز حق پاسخگویی به نظرات ديگری که در مورد اظهارنظر او منتشر شده باشد، خواهد داشت. چنانچه از حق پاسخگویی برای ادامه ی نظر قبلی و يا ارايه ی نظر مجدد استفاده شود، منتشر نخواهد شد. بخش ديدگاه به منظور اعلام نظرات در مورد مقالات منتشر شده می باشد و بحث و جدل های خارج از آن برای کاربران محدود شده است. چنانچه خوانندگان اخبار روز نظرات مشروح تری دارند می توانند آن را در قالب مقاله های مستقل برای انتشار ارايه دهند.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

خبر اول سايت

آخرين مطالب سايت

مطالب پربيننده روز

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x