دوشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۳
دوشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۳

بیش از ۵۰۰ چهره فرهنگی و انجمن صنفی روزنامه نگاران تهران خواهان توقف حکم نیلوفر حامدی و الهه محمدی شدند

بیش از ۵۰۰ تن از روزنامه‌نگاران، هنرمندان و فعالان اجتماعی در نامه‌ای از غلامحسین محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه، خواسته‌اند تا با استفاده از «اختیارات» خود اجرای حکم نیلوفر حامدی و الهه محمدی را متوقف کند.

روزنامه شرق روز یکشنبه ۲۹ مهرماه با اعلام این خبر در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که این نامه توسط سینماگران و هنرمندان شناخته‌ شده‌ای از جمله نگار جواهریان، لیلی گلستان، سحر دولتشاهی، رویا تیموریان، احترام برومند، رضا کیانیان، هانیه توسلی، لی‌لی‌ فرهادپور، هانا کامکار، فریدون خلعتبری، ستاره اسکندری و ترانه علیدوستی امضا شده است.

همچنین نام افراد شناخته شده و روزنامه‌نگارانی چون فریدون صدیقی، بدرالسادات مفیدی، ماشاالله شمس‌الواعظین، علیرضا رجایی، کامبیز نورزوی، مینو بدیعی، کیوان صمیمی، سعید شریعتی و ژیلا بنی‌یعقوب نیز در فهرست امضا کنندگان این نامه دیده می‌شود.

انجمن صنفی روزنامه‌نگاران تهران خواهان تعلیق حکم نیلوفر حامدی و الهه محمدی شد

انجمن صنفی روزنامه‌نگاران استان تهران روز یکشنبه ۲۹ مهر درخواستی را خطاب به غلامحسین محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه و مسعود پزشکیان، رئیس جمهوری ایران منتشر کرد و خواهان تعلیق احکام نیلوفر حامدی و الهه محمدی شد.

طبق گزارش روزنامه هم‌میهن و شبکه شرق این دو روزنامه‌نگار با دریافت ابلاغیه‌ای جهت اجرای حکم پنج سال حبس خود به شعبه یکم اجرای احکام کیفری دادسرای عمومی ناحیه ۳۳ تهران، احضار شده اند و باید ظرف مدت پنج‌ روز خود را برای اجرای این حکم به زندان اوین معرفی کنند.

در درخواست انجمن صنفی روزنامه‌نگاران استان تهران، ضمن ابراز نگرانی روزنامه‌نگاران و اهالی رسانه از خبر ابلاغ حکم پنج سال حبس نیلوفر حامدی و الهه محمدی، دو تن از اعضای این انجمن، آمده است: «انجمن صنفی روزنامه‌نگاران استان تهران ضمن اعلام نگرانی خود از اجرای احتمالی این حکم، به اطلاع اعضای خود می‌رساند برای پیشگیری از وقوع این اتفاق، از دو مسیر موضوع را به اطلاع ریاست محترم جمهوری و ریاست محترم قوهٔ قضاییه رساند و مجدانه از آنها درخواست کرد برای توقف اجرای حکم به ماجرا ورود پیدا کرده و همهٔ تلاش خود را در این زمینه به کار ببندند. از آنجا که این دو روزنامه‌نگار از اتهام اصلی‌شان که ارتباط با دولت‌های متخاصم بود تبرئه شده‌اند و منطقاً مشمول عفو سراسری اعلام شده بوده‌اند، بازگشت آنها به زندان قابل دفاع نیست.»

انجمن صنفی روزنامه‌نگاران استان تهران همچنین «مصرانه» از غلامحسین محسنی اژه‌ای خواسته «از اختیارات خود برای تعلیق حکم این دو روزنامه‌نگار استفاده کند».

درخواست برای «توقف حکم حبس» محمدی و حامدی از معدود واکنش‌های انجمن صنفی روزنامه‌نگاران تهران است که در سال‌های اخیر در برابر سرکوب بسیاری از روزنامه‌نگاران و رسانه‌ها واکنش نشان نداده بود.

در آخرین انتخابات هیئت مدیره انجمن صنفی که پس از اجبار به استعفای اعضای پیشین برگزار شد، روزنامه‌نگاران شاغل در رسانه‌های وابسته به احزاب و گروه‌های سیاسی همسو با دولت اکثریت کرسی‌های هیئت مدیره را در اختیار دارند. در انتخابات هیئت مدیره صلاحیت برخی از نامزدها با دخالت نهادهای امنیتی تایید نشد.

اين مطلب را به شبکه های اجتماعی ارسال کنيد

https://akhbar-rooz.com/?p=253979 لينک کوتاه

قابل توجه نظردهندگان: از تاريخ 24 مهر 1403 هر کاربر می تواند تنها يک بار به اندازه 900 کاراکتر در زير هر مقاله ديدگاه بگذارد و يک بار نيز حق پاسخگویی به نظرات ديگری که در مورد اظهارنظر او منتشر شده باشد، خواهد داشت. چنانچه از حق پاسخگویی برای ادامه ی نظر قبلی و يا ارايه ی نظر مجدد استفاده شود، منتشر نخواهد شد. بخش ديدگاه به منظور اعلام نظرات در مورد مقالات منتشر شده می باشد و بحث و جدل های خارج از آن برای کاربران محدود شده است. چنانچه خوانندگان اخبار روز نظرات مشروح تری دارند می توانند آن را در قالب مقاله های مستقل برای انتشار ارايه دهند.

5 1 رای
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

خبر اول سايت

آخرين مطالب سايت

مطالب پربيننده روز

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x