جمعه ۲۷ مهر ۱۴۰۳
جمعه ۲۷ مهر ۱۴۰۳

داریوش مهرجویی و همسرش به قتل رسیدند

خبرگزاری های ایران از قتل داریوش مهرجویی کارگردان نامدار سینما و همسرش وحیده محمدی‌فر خبر داده اند.

محمدمهدی عسگرپور رئیس هیات‌رئیسه خانه سینما در گفت‌وگو با ایسنا خبر قتل داریوش مهرجویی و همسرش وحیده محمدی‌فر در خانه‌اش در کرج را تایید کرد. این خبر در تماس با یکی از سینماگرانی که محل حادثه حضور دارد نیز تایید شده است.

طبق پیگیری خبرنگار انتظامی ایسنا، این حادثه در زیبادشت مشکین آباد رخ داده است و دختر داریوش مهرجویی ماجرا را به پلیس خبر داده است. پلیس گفته است بریدن سر داریوش مهرجویی و همسرش که در فضای مجازی مطرح شده صحیح نیست. خبر «سربری» داریوش مهرجویی و همسرش ابتدا در صدا و سیما مطرح شده بود، اما این بخش بعدتر از خبرهای آن حذف شد. سردار هداوند فرمانده انتظامی استان البرز به ایسنا گفته است که «شواهد حاکی از آن است که این قتل بر اثر جراحت ناشی از ضربات سلاح سرد از ناحیه گردن و اعضای بدن انجام شده است».

هنوز جزییات بیشتری از این حادثه، عاملان آن و انگیزه آن‌ها به صورت رسمی منتشر نشده است.

خبرگزاری جمهوری اسلامی به نقل از مرکز اطلاع رسانی پلیس البرز نوشته است: داریوش مهرجویی درگذشت!

داریوش مهرجویی متولد سال ۱۳۱۸ و از کارگردان‌های موج نوی سینمای ایران است که فیلم‌های مطرحی همچون هامون، دایره مینا، گاو، اجاره‌نشین‌ها، سارا، پری، لیلا، مهمان مامان و سنتوری را ساخته است. 

آخرین فیلم او «لامینور» بود که در سال ۹۸ ساخته شد.

وحیده محمدی فر پیش از آن از تهدید شخص ناشناسی خبر داده و در صفحه ی ایسناگرام خود نوشته بود یک نفر به خانه ی آن ها آمده و با چاقو تهدیدشان کرده است.

همسر مهرجویی از تهدید با چاقو گفته بود

امروز یکشنبه، یعنی دقیقا صبح روزی که جسد داریوش مهرجویی و همسرش وحیده محمدی‌فر در ویلای شخصی‌شان پیدا شد روزنامه «اعتماد» گفتگویی را با وحیده محمدی‌فر منتشر کرده که علت آن پست اینستاگرامی همسر مهرجویی در پانزدهم مهرماه بود که نوشته بود «توسط یک فرد ناشناس با چاقو تهدید شده است» و سنتور معروف «علی‌سنتوری» نیز به سرقت رفته است.

روزنامه اعتماد به نقل از «وحیده محمدی‌فر» نوشته است: «متوجه سر و صدای سگ‌مان در حیاط خانه شدم. سریع در ورودی آشپزخانه را قفل کردم. تا اینکه متوجه شدم مقابل در ورودی ساختمان یک نفر با چاقو به شیشه‌های مات پنجره چسبیده است.»

همسر داریوش مهرجویی در این مصاحبه که هفته پیش انجام شده بود گفته است: «با صدای بلند گفتم؛ الان به ۱۱۰ زنگ می‌زنم. او هم در پاسخ به این حرف من گفت خب زنگ بزن. وقتی او در جواب به من گفت خب زنگ بزن، متوجه شدم؛ لهجه ایرانی ندارد.»

او در این مصاحبه تاکید کرده است که «مدتی پیش هم یکسری وسایل از جمله سنتور مربوط به فیلم سنتوری دزدیده شده است.»

سخنگوی پلیس: اقدام وحشیانه بود

سخنگوی فرماندهی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی (فراجا) در واکنش به این قتل تاکید کرده است که پلیس عاملین این «اقدام وحشیانه» را به‌‌زودی دستگیر و به دستگاه عدالت خواهد سپرد.

حسین منتظر‌المهدی تاکید کرده که اقدامات فنی در ساعات اولیه انجام و کارآگاهان در محل حاضر و در حال بررسی سناریوهای محتمل هستند.

رئیس کانون کارگردانان: شواهدی بر دخالت اتباع خارجی در دست نیست

رئیس کانون کارگردانان ایران در واکنش به شایعات ایجاد شده پیرامون این حادثه و پر رنگ شدن نقش اتباع خارجی گفت که «در مورد اینکه اتباع غیرایرانی در این جنایت نقش داشته‌اند هنوز شواهدی در دست نیست.»

محسن امیریوسفی تاکید کرده که در حال حاضر، اجساد به پزشکی قانونی منتقل شده و محل حادثه توسط نیروهای پلیس در دست بررسی است و شواهدی از احتمال سرقت وجود دارد.

جلسه فوق‌العاده با نهادهای امنیتی در وزارت ارشاد

روز یکشنبه، روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اعلام کرد که به دنبال «درگذشت» داریوش مهرجویی و همسرش، جلسه فوق‌العاده‌ای با حضور وزیر ارشاد با نهادها و دستگاه‌های امنیتی، قضایی و انتظامی برگزار شد.
بنابر این گزارش در این سازمان سینمایی و حراست وزارت ارشاد مسئول پیگیری و گزارش درباره این پرونده شدند.

قتل با سه ضربه چاقو به گلو

در خبری دیگر خبرگزاری فارس به نقل از یک «منبع آگاه» به چگونگی قتل داریوش مهرجویی پرداخت و نوشت که «مهرجویی با ۳ ضربه در گلو و ضربه‌ای به سر و همسرش با ضربه‌ای به شاهرگ جان باخته است.»
بنابر اعلام این خبرگزاری وابسته به نهادهای امنیتی «النگوهای همسر مهرجویی در جسد وجود ندارد و دو گوشی موبایل نیز به سرقت رفته است.»

قتل با چاقو بوده است

در همین رابطه، فرمانده نیروی انتظامی استان البرز گفته است که «این قتل توسط فرد یا افراد ناشناس، با ضربات سلاح سرد به گردن و اعضای بدن رخ داده ولی هنوز انگیزه قتل مشخص نیست.»

حمید هداوند در گفت‌وگو با خبرگزاری ایسنا افزود: «قتل آقای مهرجویی و همسر ایشان در ساعات پایانی شنبه‌شب، ۲۲ مهر از سوی دختر مرحوم مهرجویی به پلیس اطلاع داده شد و ماموران در حال بررسی جزئیات این قتل هستند.»

امنیتی که دیگر نیست

قتل داریوش مهرجویی و همسرش ادعای جمهوری اسلامی مبنی بر «امنیت در کشور» را بار دیگر زیر سوال برده است.
وب‌سایت «اقتصاد نیوز» در این رابطه نوشته است: «بر اساس آخرین گزارش‌های مرکز آمار ایران در سال ۱۴۰۰ آمار سارقان دستگیر شده به «۴۴۵ هزار نفر» رسیده که حدود ۴۹ درصد تعداد کل سرقت‌ها بوده است.

این رسانه در ادامه می‌نویسد: اگر فرض کنیم در هر سرقت دو سارق مشارکت داشته باشند، می‌توان گفت نرخ موفقیت نیروی انتظامی در دستگیری سارقان «یک سارق به ازای هر ۴ سرقت» رسیده است.

به گفته برخی جامعه‌شناسان و آسیب‌شناسان؛ «تشدید بحران‌های اقتصادی به همراه افزایش نارضایتی‌های اجتماعی و سیاسی» یکی از عوامل اصلی افزایش آمار آسیب‌های اجتماعی از جمله سرقت است.

اين مطلب را به شبکه های اجتماعی ارسال کنيد

https://akhbar-rooz.com/?p=219882 لينک کوتاه

قابل توجه نظردهندگان: از تاريخ 24 مهر 1403 هر کاربر می تواند تنها يک بار به اندازه 900 کاراکتر در زير هر مقاله ديدگاه بگذارد و يک بار نيز حق پاسخگویی به نظرات ديگری که در مورد اظهارنظر او منتشر شده باشد، خواهد داشت. چنانچه از حق پاسخگویی برای ادامه ی نظر قبلی و يا ارايه ی نظر مجدد استفاده شود، منتشر نخواهد شد. بخش ديدگاه به منظور اعلام نظرات در مورد مقالات منتشر شده می باشد و بحث و جدل های خارج از آن برای کاربران محدود شده است. چنانچه خوانندگان اخبار روز نظرات مشروح تری دارند می توانند آن را در قالب مقاله های مستقل برای انتشار ارايه دهند.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
2 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
مازیار
مازیار
1 سال قبل

حرامیان باز به شیوه ذاتی خود جنایت آفریدند.
این فاجعه دلخراش تداعی کننده کارد آجین شدن دکتر کاظم سامی است که در زمستان ۱۳۶۷ آنگاه که اصلاح طلبان امروزی و خط امامیها و مکتبیهای دهه شوم شصت سکاندار دار و بست رژیم وابسته به امپریالیسم بودند، پیش آمد.
دکتر سامی تنها ملی و مذهبی بود که با پذیرش خطر ابراز نظر می کرد و حرامیان آن دوره، چندی پیش از برملا شدن جنایت بی سابقه در تابستان ۱۳۶۷، درست به همین خاطر او را نشانه گرفتند تا از سوئی صدایش را خفه نمایند و از سوی دیگر درسی داده باشند به دیگران تا بدانند که با چه قاتلان زبردستی سر و کار دارند تا عکس و العملی از خود نشان ندهند. و آن فاجعه را به گونه ائی انجام دادند و اعلام نمودند تا از سوئی سناریوی رسمی رژیم برای مردم کوچه و بازار پذیرفتنی باشد ولی برای روشنفکران و مبارزان باورنکردنی تا حساب کار خود را کرده و دست از پا خطا نکنند.
به راستی چه خطری از داریوش مهرجوئی متوجه رژیم وابسته به امپریالیسم بود که اینچنین کارد آجینش کردند؟

کهنسال
کهنسال
1 سال قبل

بعد از کیومرث پوراحمد که چندی پیش خودکشی؟ کرد. حالا هم نوبت داریوش مهرجویی و همسرش است که بی اختیار نام زنده یاد غلامحسین ساعدی و فیلم گاو تداعی میشود .قتلهای زنجیره ای بعد از کانون نویسندگان در مورد هنرمندان شکل گرفته. به یاد و صدای توماج صالحی؛ مهدی یراحی و سامان یاسین و………باشیم . 

خبر اول سايت

آخرين مطالب سايت

مطالب پربيننده روز

2
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x