انفجار در بندرعباس؛ یک کشته و ۱۴ زخمی، ترور فرمانده نیروی دریای سپاه تکذیب شد

رسانه‌های ایران از وقوع انفجاری در بندر جنوبی بندرعباس خبر دادند که بر اساس اعلام یک مقام محلی، دست‌کم یک نفر در آن جان باخت و ۱۴ نفر نیز زخمی شدند. تا زمان انتشار این گزارش، علت انفجار اعلام نشده و رسانه‌های داخلی گفته‌اند بررسی‌ها درباره منشأ حادثه ادامه دارد.

هم‌زمان، خبرگزاری تسنیم گزارش‌هایی را که در شبکه‌های اجتماعی مطرح شده بود مبنی بر این‌که در این انفجار یکی از فرماندهان نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هدف قرار گرفته، «کاملاً نادرست» خواند. روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز اعلام کرد: شایعه ترور سردار تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران کذب است.

این خبر توسط یک اکانت اسرائیلی منتشر شده، اما مقامات اسرائیلی اعلام کرده‌اند در انفجارهای روز شنبه در ایران دست نداشته‌اند.

برچسب ها

اين نوشته را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذاريد

توجه: کامنت هایی که بيشتر از 900 کاراکتر باشند، منتشر نمی‌شوند.
هر کاربر مجاز است در زير هر پست فقط دو ديدگاه ارسال کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آگهی