یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴

یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴

نتایج بازیهای فوتبال مقدماتی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ در قاره اروپا : پیروزی آلمان ؛ بلژیک؛ اوکراین ، کوزوو؛ اسلواکی ؛ توقف فرانسه و سوئیس ؛ زیدان؛ آرزو دارد مربی تیم ملی فرانسه شود

نازک بین-زین‌الدین زیدان، اسطوره فوتبال جهان و سرمربی موفق سابق، پس از چهار سال دوری از نیمکت مربیگری، به‌صراحت درباره آینده حرفه‌ای خود صحبت کرد. او، که در سالن آدیتوریوم سانتاکیارا در ترنتو ،حاضر شده بود، در پاسخ به پرسش‌ها درباره بازگشت اش به دنیای مربیگری گفت: «قطعاً بازخواهم گشت.»با وجود شایعات گسترده درباره بازگشت احتمالی او به یوونتوس، زیدان درباره این موضوع محتاطانه حرف زد و تأکید کرد که هنوز تصمیم نهایی را نگرفته است: «نمی‌دانم. این اتفاق نیفتاده، من انتخاب‌های دیگری هم داشته‌ام. یوونتوس همیشه در قلب من است، این تیم وقتی به آن پیوستم چیزهای زیادی به من داد. اما برای آینده نمی‌دانم.»جالب‌ترین بخش صحبت‌های زیدان درباره رؤیای بزرگ اش بود. او ،صریحاً از علاقه‌اش به مربیگری تیم ملی فرانسه سخن گفت: «حس من این است که آنچه در آینده می‌خواهم انجام دهم، مربیگری تیم ملی فرانسه است، هرچند الان درباره آن صحبت نمی‌کنم. دوست دارم روزی این کار را انجام دهم، اما ببینیم چه می‌شود.»زیدان ،در بخشی دیگر از صحبت اش، از مسیر پر پیچ‌وخم خود در راه مربیگری سخن گفت و اعتراف کرد که پس از بازنشستگی علاقه‌ نداشت به‌سرعت به مربیگری بپردازد: «وقتی بازی را کنار گذاشتم، زندگی‌ام کاملاً تغییر کرد. پس از سه سال، نمی‌دانستم چه کار کنم. چیزهای زیادی را امتحان کردم تا اینکه در دوره مربیگری ثبت‌نام کردم.»او، همچنین از دو مربی تأثیرگذار دوران اش نام برد: «از میان همه مربیانی که داشتم، بیشترین چیزها را از مارچلو لیپی یاد گرفتم و او در دوران فوتبالم فردی بسیار مهم بود، چون وقتی به ایتالیا رسیدم، ابتدا برای من سخت بود، اما، او ،همیشه به من باور داشت. همچنین کارلو آنچلوتی که ابتدا مربی من در یوونتوس بود و بعدها دوست و همکارم شد. آنچلوتی مربی خوبی بود چون به بازیکنان گوش می‌داد.»زیدان با نگاهی به خاطرات شیرین دوران بازی در یوونتوس، به روحیه بالای تیم و انتظار پیروزی دائمی اشاره کرد: «وقتی وارد یوونتوس شدم، خیلی زود فهمیدم این باشگاه فقط یک چیز می‌خواهد؛ بردن در هر بازی.»او، به تماس‌های صبح زود آندره‌آ آنیلی، رئیس وقت باشگاه یوونتوس برای تشویق اش اشاره کرد که نشان‌دهنده ارتباط عمیق و احترام متقابل میان باشگاه و بازیکنان بوداین صحبت‌های زیدان که بعد از مدت‌ها سکوت بیان شده، تصویری از جاه‌طلبی‌ها و آرزوهای او برای بازگشت به مربیگری و رسیدن به قله‌های جدید در فوتبال به‌خصوص هدایت تیم ملی فرانسه ارائه می‌دهد؛ هدفی که شاید در آینده‌ای نه‌چندان دور به واقعیت تبدیل شود.

نتایج بازیهای مقدماتی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ در قاره اروپا :  پیروزی آلمان ؛ بلژیک؛ اوکراین ، کوزوو؛ اسلواکی ؛ توقف فرانسه و سوئیس

شب سوم از مرحله مقدماتی رقابت‌های جام جهانی فوتبال در قاره اروپا، با برگزاری ۸ مسابقه در ۴ گروه پی‌گیری شد که طی آن تیم‌های بلژیک و آلمان مقابل رقبا به پیروزی رسیدند. در پایان این مرحله ۱۲ تیم صدرنشین به طور مستقیم به جام جهانی ۲۰۲۶ راه پیدا می‌کنند و تیم‌های دوم گروه‌ها با حضور در پلی‌آف بخت خود را امتحان می‌کنند.

رقابت پایاپای آلمان و اسلواکی بر سر صدر جدول رده‌بندی گروه اول همچنان ادامه دارد و امشب هر ۲ تیم مقابل رقبا به پیروزی رسیدند. گل زودهنگام مک‌نیر برای ایرلند شمالی با دخالت کمک داوران ویدیویی مردود اعلام شد تا آلمان دقایقی بعد با ضربه سر نیک ولتماده به گل نخست برسد. تک گل بازیکن فعلی نیوکاسل و سابق اشوتگارت برای پیروزی شیرین مانشافت در این دیدار کافی بود. ولتماده بعد از دیتمار هامان به دومین بازیکن تاریخ نیوکاسل تبدیل شد که برای آلمان گلزنی می‌کند.

اسلواکی در دیدار این گروه با گل‌های آدام اوبرت و ایوان شرانز به پیروزی ۲ بر صفر خانگی مقابل لوکزامبورگ دست یافت. در جدول این گروه آلمان با ۹ امتیاز و تفاضل گل ۵+ صدرنشین است و اسلواکی با امتیاز برابر و تفاضل گل ۳+ در جایگاه دوم قرار دارد. 

بلژیک با استفاده از توقف مقدونیه شمالی، به صدر جدول گروه دهم رسید. شلیک زودهنگام جو رودون ولز را پیش انداخت اما کوین دی‌بروینه با ضربه پنالتی کار را به تساوی کشید. در ادامه، نوبت به توماس مونیر رسید تا شیاطین سرخ را پیش بیندازد. دی‌بروینه در اواخر مسابقه بار دیگر از روی نقطه پنالتی دروازه کارل دارلو، سنگربان لیدز را باز کرد. ۲ گل دیرهنگام دیگر در ۲ طرف زمین تغییری در پیروزی شیرین شاگردان رودی گارسیا ایجاد نکرد.

بلژیک با ۱۴ امتیاز از ۶ مسابقه در صدر جدول این گروه قرار دارد و مقدونیه شمالی بعد از توقف مقابل قزاقستان، با ۱۳ امتیاز از ۷ مسابقه در جایگاه دوم قرار گرفته است. 

فرانسه با وجود توقف در خانه ایسلند، همچنان با اقتدار در صدر جدول گروه چهارم قرار دارد. برتری حاصل از گل ویکتور پالسن تا دقیقه ۶۳ پابرجا بود اما خروس‌ها با شلیک کریستوفر انکونکو روی پاس در عمق لوکا دینیه به بازی برگشتند. ژان فیلیپ ماتتا فرانسه را پیش انداخت اما ایسلند تنها ۲ دقیقه بعد کار را به تساوی کشید. 

فرانسه با ۱۰ امتیاز در صدر جدول گروه جای گرفته ‌و اوکراین بعد از غلبه بر جمهوری آذربایجان با درخشش مالینوفسکی، با ۷ امتیاز در جایگاه دوم قرار دارد. 

سوئیس بعد از کسب پیروزی در هر ۳ مسابقه نخست، امشب در خانه اسلوونی با نتیجه بدون گل متوقف شد. کوزوو در دیگر دیدار این گروه با تک‌گل فیسنیک اسلانی در خانه تیم نگون‌بخت سوئد به پیروزی رسید. سوئیس با ۱۰ امتیاز صدرنشین است و کوزوو با ۷ امتیاز در تعقیب سوئیس است. سوئد شانس کمی برای رفتن به مرحله پلی‌آف دارد!

نتایج شب سوم از بازیهای انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ در اروپا :

گروه A

اسلواکی ۲-۰ لوکزامبورگ

ایرلند شمالی ۰-۱ آلمان

گروه B

سوئد ۰-۱ کوزوو

اسلوونی ۰-۰ سوئیس

گروه D

اوکراین ۲-۱ آذربایجان

ایسلند ۲-۲ فرانسه

گروه J

مقدونیه شمالی ۱-۱ قزاقستان

ولز ۲-۴ بلژیک

برچسب ها

اين نوشته را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذاريد

توجه: کامنت هایی که بيشتر از 900 کاراکتر باشند، منتشر نمی‌شوند.
هر کاربر مجاز است در زير هر پست فقط دو ديدگاه ارسال کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *