چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴

بیش از ۲۰۰ دیپلمات ارشد سابق اتحادیه اروپا خواهان اقدام فوری برای پایان حملات اسرائیل به غزه و کرانه باختری شدند

۲۰۹ دیپلمات ارشد سابق اتحادیه اروپا، از جمله ۱۱۰ سفیر پیشین، در نامه‌ای سرگشاده‌ خواستار اقدام فوری علیه حملات اسرائیل به غزه و اقدامات غیرقانونی آن در کرانه باختری شدند.

این نامه تأکید دارد که اگر اتحادیه اروپا به‌شکل جمعی اقدام نمی‌کند، کشورهای عضو باید به‌صورت فردی یا گروهی در حمایت از حقوق بشر و قوانین بین‌الملل دست به‌کار شوند.

این دیپلمات‌ها ۹ پیشنهاد عملی ارائه کرده‌اند، از جمله تعلیق صادرات تسلیحات به اسرائیل و ممنوعیت تجارت با شهرک‌های غیرقانونی اسرائیل. این ابتکار به‌دلیل سرخوردگی دیپلمات‌ها از انفعال اتحادیه اروپا شکل گرفته است.

سوئِن کون فون بورگسدورف، نماینده سابق اتحادیه اروپا در فلسطین و از امضاکنندگان برجسته این نامه، گفت با این انفعال دولت‌های اروپایی اعتبار خود را نزد مردمشان و در سطح بین‌المللی از دست می‌دهند.

برچسب ها

طبق این گزارش، بیش از ۶۹هزار و ۷۵۶ فلسطینی طی دو سال اخیر کشته شده‌اند و ارتش اسرائیل با عملیات نظامی خود «تمام ستون‌های بقا» در غزه را هدف قرار داده است. منابع غذایی، مسکن، زیرساخت‌های درمانی و سیستم اداری منطقه عملاً فروپاشیده و این بار، مسئله فقط تخریب نیست؛ مسئله احتمال پایان حیات سازمان‌یافته در غزه است. آنکتاد در این سند تأکید می‌کند: اسرائیل با روشمندترین شکل ممکن، همه ساختارهای زیستی غزه را نابود کرده است

اين نوشته را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذاريد

توجه: کامنت هایی که بيشتر از 900 کاراکتر باشند، منتشر نمی‌شوند.
هر کاربر مجاز است در زير هر پست فقط دو ديدگاه ارسال کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آگهی