سه شنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۴

سه شنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۴

ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای و توقف غنی‌سازی موافقت نکرده است

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، روز جمعه اعلام کرد ایران همچنان با بازرسی از برنامهٔ هسته‌ای خود و توقف فرآیند غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. او این سخنان را در گفت‌وگو با خبرنگاران در هواپیمای اختصاصی ریاست‌جمهوری (Air Force One) در مسیر نیوجرسی بیان کرد.

ترامپ افزود که معتقد است برنامه هسته‌ای ایران «به‌طور دائمی عقب رانده شده» اما هشدار داد تهران می‌تواند این برنامه را «در مکانی دیگر از سر بگیرد.»

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین اعلام کرد قصد دارد روز دوشنبه در کاخ سفید با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، درباره وضعیت ایران گفت‌وگو کند.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که تنش‌ها میان ایران و اسرائیل همچنان بالاست و بحث بر سر احتمال ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای یا اقدام نظامی، بار دیگر به صدر دستور کار دیپلماسی منطقه‌ای و جهانی بازگشته است.

ترامپ که پیش‌تر در سال ۲۰۱۸ از توافق هسته‌ای برجام خارج شده بود، بار دیگر در موضعی تند نسبت به برنامه هسته‌ای ایران ظاهر شده و تأکید کرده که توافق با تهران باید شامل تعهدات روشن برای توقف کامل غنی‌سازی و پذیرش بازرسی‌های بین‌المللی باشد — مسائلی که ایران تاکنون از پذیرش آن‌ها خودداری کرده است.

برچسب ها

اين نوشته را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذاريد

توجه: کامنت هایی که بيشتر از 900 کاراکتر باشند، منتشر نمی‌شوند.
هر کاربر مجاز است در زير هر پست فقط دو ديدگاه ارسال کند.

2 پاسخ

  1. پس از جنگ عراق, جنگ اخیر بزرگترین درگیری کشورمان با نیرویی خارجی بود و مردم ایران غایب ترین نیروی داخلی این جنگ بودند. آیا این سکوت مرگبار همان علامت رضاست؟ آیا وقت آن نشده که مردم از رژیم بخواهند که این غنی سازیی را که قرار بود بازدارنده حمله به کشورمان باشد ولی به جز تحریم و گرانی و عقب ماندگی ثمری نداشته و در انتها هم که بازدارنده حمله نظامی نشد را متوقف کنند؟ آیا آزموده را آزمودن خطا نیست؟ آیا قرار است آقایان دوباره بنام غنی سازی و فریب مردم در داشتن بمب اتم حق مسلم ماست میلیارد ها دلار دیگر به جیب مبارک بزنند و دوباره در حمله دیگری دودش دوباره به چشم خود مردم رود؟

  2. ترامپیسم جنگ افروز
    ترامپ در پشت نقاب صلح طلبانه ، به جنگ افروزی وکمک به دامن زدن به جنگ افروزان اسرائیل در نسل کشی ،دامن می زند. دولت امریکا در میانه مذاکرات دیپلماتیک بر علیه برنامه صلح آمیز هیته ای به زور متوسل شد وهمانطور که برای حمله به عراق بهانه دسترسی عراق به سلاح کشتار جمعی را بهانه کردند امروز نیز برای تغییر حاکمیت در ایران به بهانه قطعنامه آژانس متوسل شدند ،نقص منشور سازمان ملل وحمایت از تجاوزگری اسرائیل سنگ بنای سیاست کنونی آمریکا است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *