یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴

یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴

ایران روی خط اعتراض؛ دستکم ۱۳ تجمع اعتراضی برگزار شد

شماری از بازنشستگان مخابرات در شهرهای تهران، کرمانشاه، تبریز، بیجار، سنندج، زنجان، بابل، شیراز و اصفهان و همچنین تعدادی از نیروهای نهضت سوادآموزی در تهران برای دومین روز متوالی روز دوشنبه ۱۹ خردادماه، دست به تجمع اعتراضی زدند. روز یکشنبه نیز، گروهی از دانشجویان ساکن کوی پسران دانشگاه تهران، شماری از حامیان حقوق حیوانات در تبریز و جمعی از بازنشستگان تامین اجتماعی در رشت با برگزاری تجمعات اعتراضی خواستار رسیدگی به مطالبات خود شدند. همچنین روز دوشنبه جمعی از کارکنان شرکت مدیریت طرح‌های صنعتی برای دومین روز پیاپی اعتصاب کردند. افزون بر این روز یکشنبه، شماری از کارگران شرکت سایپا در تبریز دست به اعتصاب زدند.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر، روز دوشنبه ۱۹ خرداد، جمعی از نیروهای نهضت سوادآموزی برای دومین روز متوالی در مقابل ساختمان وزارت آموزش و پرورش در تهران دست به تجمع اعتراضی زدند.
تجمع این افراد در اعتراض به وضعیت شغلی خود، تعیین تکلیف نیروهای نهضتی و ابلاغ نشدن شیوه نامه حق‌التدریسی صورت گرفته است.
نیروهای نهضت سوادآموزی پیشتر نیز در اعتراض به عدم رسیدگی به مطالباتشان تجمع اعتراضی برگزار کرده بودند.

تجمع اعتراضی حامیان حقوق حیوانات در تبریز

به گزارش هرانا، روز یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴، گروهی از حامیان حقوق حیوانات در مقابل فرمانداری تبریز دست به تجمع اعتراضی زدند. این شهروندان با در دست داشتن بنرها و پلاکاردهایی خواهان توقف موارد سگ‌کشی و همچنین تصویب قانون حمایت از حیوانات در کشور شدند.
روز یکشنبه، گروهی از حامیان حقوق حیوانات در اصفهان نیز تجمع اعتراضی برگزار کردند.

تجمعات اعتراضی بازنشستگان مخابرات در شهرهای مختلف

به گزارش شورای بازنشستگان ایران، روز دوشنبه، گروهی از بازنشستگان مخابرات در شهرهای تهران، کرمانشاه، تبریز، بیجار، سنندج، زنجان، بابل، شیراز و اصفهان دست به تجمع زدند.
این بازنشستگان با در دست داشتن پلاکارد و سر دادن شعارهای اعتراضی نسبت به بی‌توجهیِ چند ساله‌ی مسئولین و شرکت مخابرات، همچون هفته های گذشته در مقابل ساختمان های این شرکت خواستار رسیدگی به مطالباتشان هستند.
این تجمعات در اعتراض به بی‌توجهیِ ستاد اجرایی، سهامداران و مالکان شرکت مخابرات در جهت احقاق حقوق بازنشستگان، اصلاح بیمه تکمیلی، اجرای همسان‌سازی حقوق ها نسبت به همکاران شاغل، اجرای کامل آئین نامه ۸۹/۲۴ و بروزرسانی حق خواربار و رفاهیات فریز شده صورت گرفته است.

اعتصاب کارکنان شرکت مدیریت طرح‌های صنعتی در تهران و کنگان

به گزارش اتحادیه آزاد کارگران ایران، روز دوشنبه، جمعی از کارکنان شرکت مدیریت طرح‌های صنعتی (IPMI) ، وابسته به سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) و زیرمجموعه وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت)، برای دومین روز پیاپی در دفتر مرکزی تهران و سایت عملیاتی این شرکت در کنگان دست به اعتصاب زدند.
بنابر این گزارش، این کارکنان در اعتراض به عدم دریافت حقوق و وضعیت معیشتی بحرانی خود اعتصاب کرده اند.
این شرکت که به‌عنوان پیمانکار رسمی وزارت نفت در پروژه‌های کلان صنعتی و انرژی کشور فعالیت دارد، با بیش از ۷۰۰ نفر پرسنل (۳۰۰ نفر در تهران و ۴۰۰ نفر در کنگان) در حال فعالیت است. با این حال، از تاریخ ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ تاکنون، هیچ‌گونه حقوق یا مزایایی به کارکنان پرداخت نشده است.

تجمع اعتراضی دانشجویان ساکن کوی پسران دانشگاه تهران

به گزارش هرانا، شامگاه روز یکشنبه، شماری از دانشجویان ساکن کوی پسران دانشگاه تهران در میدان اصلی کوی دانشگاه تجمع اعتراضی برگزار کردند.
تجمع دانشجویان در اعتراض به حذف امکانات رفاهی دانشجویی همچون، تعطیلی خوابگاه‌ها در فصل تابستان، کاهش یارانه غذا و بی‌نتیجه ماندن پی‌گیری‌های صنفی آن‌ها برای رفع این مشکلات صورت گرفته است.

تجمعات اعتراضی بازنشستگان تامین اجتماعی در رشت

به گزارش شورای بازنشستگان ایران، روز یکشنبه ۱۸ خردادماه، جمعی از بازنشستگان تامین اجتماعی و کشوری مقابل سازمان تامین اجتماعی رشت دست به تجمع اعتراضی زدند.
بازنشستگان تامین اجتماعی خواستار ترمیم مستمری‌ها و ارائه خدمات درمانی مطلوب هستند. این افراد همچنین نسبت به تبعیض، گرانی، تورم و دریافتی زیر خط فقر اعتراض دارند.
این بازنشستگان خواستار مستمری عادلانه، درمان رایگان و برخورداری از رفاهیات مکفی هستند و می‌گویند: افزایش مزد و مستمری ناچیز بوده و نمی‌تواند گره ای از مشکلات بازنشستگان باز کند.
گروهی از این بازنشستگان در برخی شهرهای دیگر نیز دست به تجمع زدند.

اعتصاب کارگران شرکت سایپا تبریز

به گزارش آذرانجمن، روز گذشته، تعدادی از کارگران شرکت سایپا تبریز در اعتراض به عدم پرداخت حقوق و مزایای معوقه، مشکلات معیشتی و نبود شفافیت در وضعیت بیمه تأمین اجتماعی، دست به اعتصاب زدند.
این کارگران معترض، علاوه بر مطالبات مالی، خواستار تعیین وضعیت بیمه‌ ای پرداخت نشده در چند ماه اخیر، تضمین امنیت شغلی و پاسخگویی مسئولان در مورد آینده شرکت شدند.
 این اعتراضات در شرایطی رخ داده که این شرکت بیش از سه ماه بدون مدیرعامل اداره می‌شود و بحران مدیریتی به یکی از چالش‌های جدی این شرکت تبدیل شده است.

بر اساس گزارش سالانه مرکز آمار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، در سال ۱۴۰۳، دست‌کم ۲۲۵۵ تجمع اعتراضی در ایران ثبت شده است. از این تعداد، دست‌کم ۷۲۴ تجمع کارگری، ۱۱۸۷ تجمع صنفی، ۷۴ تجمع در حوزه اندیشه و بیان، ۴۷ تجمع دانشجویی، ۴۸ تجمع در حوزه محیط زیست و ۱۷۵ تجمع اعتراضی توسط شهروندان مالباخته یا افرادی که حقوق شهروندی‌شان تضییع شده، در ۳۱ استان کشور برگزار شد. علاوه بر تجمعات اعتراضی، دست‌کم ۷۰ اعتصاب صنفی و ۱۳۷۷ اعتصاب کارگری نیز در این مدت صورت گرفته است.

برچسب ها

اين نوشته را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذاريد

توجه: کامنت هایی که بيشتر از 900 کاراکتر باشند، منتشر نمی‌شوند.
هر کاربر مجاز است در زير هر پست فقط دو ديدگاه ارسال کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *