دوشنبه ۲ تیر ۱۴۰۴

دوشنبه ۲ تیر ۱۴۰۴

پیام کنگره چهارم حزب چپ ایران پیرامون فاجعه‌ای که در غزه می گذرد

غزه غرق در فاجعه است. کشتار سیستماتیک مردم آن، نماد آشکار نسل کشی را به نمایش می‌نهد. بیلان جنایات ارتکابی ارتش اسرائیل طی بیست ماه گذشته، از۵۴ هزار کشته فراتر رفته و با احتساب ۷ هزار مفقود، نشان از رقم جانسوز بالای ۶۰ هزار دارد. عمق فاجعه را در این می توان دید که دست‌کم یک چهارم قربانیان کودک بوده‌اند. دولت دست راستی نتانیاهو که ماجراجویی جنایتکارانه ۷ اکتبر حماس را بهانه قرار داد تا طوفان مرگ جمعی در غزه راه بیندازد، همین را اما در ادامه تا راهبرد ویرانی این باریکه پرجمعیت بالاتر برد. هدف این استراتژی، راندن مردم محصور آنجا از خانه و کاشانه‌شان است تا تکان دهنده ‌ترین تراژدی فلسطینی ها در تاریخ ۷۵ سال سرتاپا درد این ملت رقم بخورد.

جنایات مدهش جنگی افراطیون اسرائیلی اکنون در تاکتیک تحمیل بدترین گرسنگی و بی درمانی بر مردم غزه جریان دارد. وجدان بشریت، سخت دل آزرده ی این وضع است. آمریکا و دیگر قدرت های بزرگ  پشتیبان این بمباران‌ها و حتی به گلوله بستن امدادگران و روزنامه نگاران بوده و هستند و یا در برابر این همه فجایع سکوت برگزیده اند. تا به کی جنایت آن‌هم در این ابعاد؟ تا کجا نبود چشم انداز آرامش و خاموشی صفیر گلوله و غرش توپ و تانک و موشک و بمباران؟ تا چه زمان دست بر روی دست گذاشتن جهانیان؟ محکومیت این جنایتکاران در دادگاه بین المللی آری، اما تداوم جنایات جانیان و وتو کردن تصمیمات علیه این جنایات توسط آمریکا و متحدان  نه!

ما شرکت کنندگان این کنگره نسبت به آمران و حامیان جنایات اسرائیل و عاملان نسل کشی در هر کجا از جهان ابراز انزجار می کنیم.

ما هرگونه حمایت مستقیم و غیر مستقیم از دولت افراطی نتانیاهو را شدیداً محکوم کرده، بر تحقق اصل حاکمیت مردم فلسطین پای می فشاریم و رسالت سازمان ملل متحد در این زمینه را موکد می داریم.

ما هم صدا با اعتراضات جهانی علیه مرتکبین جنایات اسرائیل در غزه و کناره غربی رود اردن، بر ضرورت تشدید و تقویت این مارش جهانی هستیم. صیقل دادن باز هم بیشتر وجدان بشریت در قبال این فاجعه یک وظیفه است.

ما از هم میهنان خود می خواهیم که نگذارند بغض برحق علیه جمهوری اسلامی، مانع از ادای سهم ما در مبارزه‌ علیه دولت متجاوز و زورگوی نتان یاهو نشود. نگاه مردم ایران به بحران فلسطین متضاد با نگاه و عمل این نظام است.

ما در این لحظات تلخ و دردناک، برای کودک و مادر و پدر گرسنه‌ی فلسطینی نان و غذا و  دارو می خواهیم، پناهگاه امن خواستاریم، بر خروج ارتش اسرائیل از این باریکه تاکید داریم و بر تحمیل امر تشکیل دو دولت همزیست بر دولت دست راستی اسرائیل هستیم.

کنگره چهارم حزب چپ ایران ۳۱ ماه مه ۲۰۲۵              

برچسب ها

اين نوشته را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذاريد

توجه: کامنت هایی که بيشتر از 900 کاراکتر باشند، منتشر نمی‌شوند.
هر کاربر مجاز است در زير هر پست فقط دو ديدگاه ارسال کند.

2 پاسخ

  1. یک بار دیگر:
    این موضع بدون درخواست آزادی گروگان‌های اسراییلی و محکومیت گروهای حماس و جهاد اسلامی ارزش واقعی ندارد!!!
    سانسور این نکات از عدم جدی بودن شما به ارکان دمکراتیک سخن می گوید.

  2. ” …بر خروج ارتش اسرائیل از این باریکه تاکید داریم و بر تحمیل امر تشکیل دو دولت همزیست بر دولت دست راستی اسرائیل هستیم .”
    این گفتار تاکید بر استقلال کشور اسرائیل و به رسمیت شمردن رژیم اشغالگر اسرائیل است . تجربه هفتاد ساله نشان داده است که در هیچ دوره ای دولتهای اسرائیل حق حاکمیت کشور و مردم فلسطین را به رسمیت نشناخته و هرگز نخواهند شناخت . این سیاست همان استخوان لای زخم گذاشتن است .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *