سه شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۴

سه شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۴

سرافرازی ناپولی ؛ در شب باشکوه و به یاد دیگو مارادونا فقید : شاگردان آنتونیو کونته؛ قهرمان فوتبال ایتالیا شدند؛ پرواز قوهای سفید انزلی، به سوی فینال؛ قهرمانی زنان کشتی‌گیر ایران در آسیا با ۶ مدال

                                  

نازک بین- گزارشگران کانال  TNT Sports، وقتی بازی حساس ناپلی با کالیاری را گزارش می کردند، بارها از دیگو مارادونا اسطوره فقید فوتبال جهان، یاد کردند. آنان به بازی اینتر میلان و بارسلونا نیز اشاره داشتند. برای بارسلونا متاسف بودند که چرا تیم کاتالان ها اسیر شرایط حاکم بر اوضاع بازی در سنسیرو، شد و به فینال نرفت! مرد جام ها و برنده بازی های حساس در روی نیمکت حضور نداشت و از سکوها، بازی حساس تیم تحت رهبری اش ناپولی را در برابر گالیاری سمج و جنگده، مشاهده می کرد. بدین ترتیب بود که شاهکار آنتونیو کونته تکمیل شد و این مربی موفق شد تبدیل به اولین مربی تاریخ شود که با سه تیم مختلف فاتح سری A می‌شود. ناپولی در شبی که اسکات مک‌تامینی و روملو لوکاکو هر دو گل‌های خارق‌العاده‌ای به ثمر رساندند، ۲-۰ کالیاری را شکست داد تا پس از فصل قبل که به شکلی فاجعه برای آنها به پایان رسید، بر بام فوتبال ایتالیا بایستد. داستانی شگفت‌انگیز با کارگردانی آنتونیو کونته که در این فصل در بسیاری از بازی‌ها حتی از سبک ۳ دفاعه معروف خود هم استفاده نکرد. آنتونیو کونته، برای پنجمین بار اسکودتو را فتح کرد. او ،روی نیمکت ۳ تیم مختلف قهرمانی کالچو را تجربه کرده که از هر سرمربی دیگر در تاریخ فوتبال ایتالیا بیشتر است. ناپولی فصل را با ۸۲ امتیاز در صدر جدول به پایان رساند.

اطلاعات مسابقه ناپولی – کالیاری

روز و تاریخ برگزاری: جمعه ۲۳ می ۲۰۲۵ / ۲ خرداد ۱۴۰۴

ساعت: ۲۲:۱۵ به وقت ایران. ۲۰:۴۵ به وقت اروپا

ورزشگاه: دیگو آرماندو مارادونا

 هفتهٔ سی و هشتم سری آ

داوری عالی:فدریکو لا پنا

گلزن ناپولی: اسکات مک تومینای (۴۲) و روملو لوکاکو (۵۱)

ترکیب ابتدایی ناپولی و کالیاری

ناپولی: مرت ، دی لورنتزو، رحمانی، اولیورا، اسپیناتزولا، پولیتانو، آنگیسا، گیلمور، مک تومینای، راسپادوری و لوکاکو

کالیاری: شری ، آگیو، لوپرتو، آدوپو، ویولا، دیولا، زورتیا، مینا، زاپا، ماکومبو و پیکولی

شرح گل بازی ناپولی – کالیاری

ناپولی ۱-۰ کالیاری؛ مک تومینای (۴۲): روی ارسال پولیتانو از سمت راست، مک تومینای با یک ضربهٔ قیچی که واکنش ضعیف شری را به همراه داشت، توانست گل زیبایی را برای تیمش به ثمر برساند.

ناپولی ۲-۰ کالیاری؛ لوکاکو (۵۱): روی پاس رحمانی به قلب خط دفاع ناپولی، لوکاکو توانست مدافع حریف را کنار بزند و سپس در مصاف تک به تک با شوتی پای چپ، حساب کار را ۲-۰ کند.

حادثه آتش سوزی خانه کاپیتان تیم ملی فوتبال برزیل

انتشارعکس تازه از کاپیتان تیم ملی برزیل پس از حادثه آتش‌سوزی در خانه حادثه در ۱۷ ماه مه رخ داده و تاکنون گزارشی رسمی از میزان دقیق آسیب‌ها منتشر نشده استلوسیو، کاپیتان سابق تیم ملی فوتبال برزیل، با انتشار تصویری از خود در بیمارستان، از وضعیت جسمانی‌اش پس از حادثه‌ای خانگی که منجر به سوختگی شد، خبر داد.این تصویر که روز سه‌شنبه در «اینستاگرام» منتشر شد، لوسیو را در حالی نشان می‌دهد که در راهرو بیمارستان قدم می‌زند و بانداژهای بزرگی سر، دستان و پاهایش را پوشانده است.حادثه در ۱۷ ماه مه رخ داد و او از آن زمان تاکنون در بیمارستان تحت درمان است. شدت آسیب‌ها هنوز به‌طور دقیق مشخص نیست، اما بنا بر اعلام بیمارستان، لوسیو ۴۷ ساله هوشیار است و وضعیت عمومی او پایدار گزارش شده است.لوسیو ،طی بیش از دو دهه حضور در میادین فوتبال، سابقه قهرمانی با تیم ملی برزیل در جام جهانی ۲۰۰۲ را در کارنامه دارد. در سطح باشگاهی نیز پیراهن تیم‌های بایرلورکوزن، بایرن مونیخ، اینتر میلان و یوونتوس را به تن کرده است.او، در سال ۲۰۱۹ از فوتبال حرفه‌ای خداحافظی کرد و به دوران ۲۲ ساله‌ای که با کسب ۱۷ عنوان قهرمانی همراه بود، پایان داد

محمد صلاح بهترین بازیکن فصل لیگ جزیره شد

محمد صلاح فصل درخشانی را با لیورپول تجربه کرده است و بیشترین نقش را در قهرمانی این تیم در لیگ جزیره داشته است.صلاح در ۳۷ بازی که برای لیورپول در لیگ جزیره بازی کرده است توانسته ۲۸ گل به ثمر رساند و ۱۸ پاس گل هم بدهد.اتحادیه نویسندگان فوتبالی در لیگ برتر انگلیس با ۹۰ درصد آرا محمد صلاح را به عنوان بهترین بازیکن فصل انتخاب کرد.صلاح، قراردادش را با لیورپول تمدید کرد و به گمانه زنی ها درباره جدایی از این تیم و حضورش در لیگ عربستان پایان داد.

قهرمانی زنان کشتی‌گیر ایران در آسیا با ۶ مدال

تیم ملی کشتی آلیش زنان ایران در بخش کلاسیک قهرمانی آسیا با سه مدال طلا، دو نقره و یک برنز قهرمان شد. به گزارش ایسنا، رقابت های کشتی آلیش بانوان قهرمانی آسیا در بخش کلاسیک، امروز در شهر دهلی نو پایتخت کشور هند برگزار شد و در پایان تیم ایران با کسب ۳ مدال طلا، ۲ مدال نقره و ۱ مدال برنز بار دیگر از عنوان قهرمانی خود در قاره کهن دفاع کرد.برای تیم ایران رقیه محمودآبادی در وزن ۶۵ کیلوگرم، مبینا میرزاپور در وزن ۷۰ کیلوگرم سحر غنی زاده در وزن ۷۵ کیلوگرم به مدال طلا، مرضیه خندان در وزن ۵۵ کیلوگرم، فاطمه فتاحی در وزن ۶۰ کیلوگرم به مدال نقره و عزت قربانی ثانی در وزن مثبت ۷۵ کیلوگرم به مدال برنز دست یافتند.در رده بندی تیمی ایران با ۱۳۰ امتیاز بعنوان قهرمانی دست یافت و تیم های قزاقستان با ۱۱۰ امتیاز، قرقیزستان با ۱۰۵ امتیاز و هند با ۷۵ امتیاز دوم تا چهارم شدند.مسابقات آلیش در بخش آزاد نیز روز شنبه  برگزار می شود و نمایندگان کشورمان به مصاف حریفان خود می روند.

صعود ۳ کاراته کای ایران به فینال قهرمانی آسیا ، بهمنیار به مدال برنز رسید

۳ کاراته کای تیم های مردان و زنان ایران با شکست رقبای خود راهی دیدار نهایی رقابت های قهزمانی آسیا شدند و سارا بهمنیار نیز به مدال برنز دست یافت. در جریان رقابت های روز نخست کاراته قهرمانی آسیا در ازبکستان، مرتضی نعمتی در وزن ۷۵- کیلوگرم مردان و فاطمه سعادتی در ۵۵- و آتوسا گلشادنژاد در وزن ۶۱- کیلوگرم زنان با شکست رقبای خود راهی فینال شدند. سارا بهمنیار در وزن ۵۰- کیلوگرم نیز صاحب مدال برنز آسیا شد.

در وزن ۵۵- کیلوگرم، بهنام دهقان زاده در دور نخست مقابل گاراتایو از ترکمنستان ۶ بر ۴ به برتری رسید اما در دومین مبارزه مقابل عبدالرحمن هایمور از اردن ۴ بر ۳ شکست خورد و از دور رقابت ها کنار رفت.

در وزن ۶۷- کیلوگرم، رضا بشارتی کیا در همان دور نخست برابر سیوانسان از مالزی ۵ بر ۳ شکست خورد و از دور رقابت ها کنار رفت.

در وزن ۷۵- کیلوگرم، مرتضی نعمتی در مبارزه نخست الزهرانی از عربستان را برد، سپس برابر حریف خود از ازبکستان ۳ بر یک به برتری رسید و در نیمه نهایی نیز مقابل ساکیاما از ژاپن با نتیجه قاطع ۵ بر یک به برتری رسید و راهی فینال شد. نعمتی یکشنبه برای کسب مدال طلای آسیا به مصاف نماینده قزاقستان می رود.

در وزن ۸۴- کیلوگرم، محمدرضا گیلانپور در دور نخست برابر حریف خود از ماکائو با نتیجه ۸ بر صفر صاحب برتری شد اما در دومین مبارزه مقابل ناموزو از ازبکستان ۳ بر صفر تن به شکست داد و از دور رقابت ها کنار رفت.

در بخش کومیته زنان، سارا بهمنیار نماینده وزن ۵۰- کیلوگرم ایران در دور نخست مقابل سلاما از فلسطین ۵ بر ۳ به برتری رسید اما در دومین مبارزه برابر حریف خود از ازبکستان ۲ بر یک شکست خورد و با توجه به راهیابی کاراته کای ازبک به دیدار فینال، بهمنیار راهی گروه بازنده ها شد. وی در این مرحله ۷ بر صفر برابر پوتری از اندونزی به برتری رسید و راهی دیدار رده بندی شد. بهمنیار در رده بندی نیز مقابل یوچان از چین تایپه با نتیجه ۴ بر ۳ به پیروزی رسید و صاحب مدال برنز شد.

در وزن ۵۵- کیلوگرم، فاطمه سعادتی ابتدا برابر حریفی از هنگ کنگ ۹ بر یک به برتری رسید. وی سپس برابر الیشا از هند یک بر صفر صاحب برتری شد و در نیمه نهایی نیز مقابل شاراخان از قزاقستان ۲ بر یک به برتری رسید و راهی فینال شد. سعادتی روز یکشنبه برای کسب مدال طلای آسیا به مصاف حریفی از ویتنام می رود.

در وزن ۶۱- کیلوگرم، آتوسا گلشادنژاد در دور نخست برابر حریفی از هند با نتیجه ۱۲ بر ۲ به برتری رسید. وی سپس وانگ از چین را ۵ بر صفر از پیش رو برداشت. وی در ادامه و در مرحله نیمه نهایی برابر شیمادا از ژاپن با نتیجه قاطع ۸ بر یک به برتری رسید و راهی فینال شد. گلشادنژاد روز یکشنبه برای کسب مدال طلای آسیا به میدان می رود.

در وزن ۶۸- کیلوگرم، مبینا کاویانی در مبارزه نخست برابر اودینوا از تاجیکستان به برتری ۸ بر صفر دست یافت اما در دومین مبارزه مقابل الحمیرا از اندونزی ۷ بر ۵ تن به شکست داد و حذف شد.همچنین در رشته کاتای انفرادی این مسابقات نیز علی زند و فاطمه صادقی در همان دور نخست به ترتیب برابر کانگ وی یانگ و تائو هر دو از چین، شکست خوردند و از دور رقابت ها کنار رفتند.

ملوان بندرانزلی به فینال رفت

تیم‌های گل‌گهر سیرجان و ملوان بندرانزلی ،در مرحله نیمه نهایی رقابت‌های فوتبال جام حذفی باشگاه‌های کشور به میزبانی گل‌گهر در ورزشگاه سیرجان به مصاف هم رفتند که در این مسابقه ملوان با یک گل به برتری دست یافت و راهی فینال شد.رضا جعفری در دقیقه ۷۵ زننده تنها گل ملوانان بود. این گل روی پاس دقیق محمد عمری به جعفری و فرار مهاجم ملوان به عمق دفاع گل‌گهر رقم خورد. کمک داور ابتدا گل جعفری را آفساید اعلام کرد، اما با بررسی در اتاق VAR رأی تیم داوری برگشت و ملوان با یک گل پیش افتاد.امیر عرب‌براقی داور این مسابقه بود که قائم اسلامی‌خواه از ملوان و عثمان اندونگ از گل‌گهر را با کارت زرد جریمه کرد. همچنین سعید کریمی در دقیقه ۳+۹۰ با دریافت کارت زرد دوم اخراج شد تا شاگردان مازیار زارع بازی را با یک بازیکن کمتر به اتمام برسانند.ملوانان در حالی برای هشتمین بار به فینال جام حذفی رسیدند که با سه قهرمانی یکی از پرافتخارترین تیم‌ها در ادوار این مسابقات هستند. آخرین حضور ملوانی‌ها در فینال جام حذفی به ۱۴ سال پیش بازمی‌گردد که مقابل پرسپولیس در دو بازی رفت و برگشت شکست خوردند.

دیگر دیدار مرحله نیمه نهایی جام حذفی را تیم‌های فوتبال استقلال و صنعت نفت آبادان ، امروز شنبه در ورزشگاه آزادی برگزار خواهند کرد. این دیدار از ساعت ۱۹:۴۵ با قضاوت کوپال ناظمی برگزار می‌شود.

برچسب ها

اين نوشته را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذاريد

توجه: کامنت هایی که بيشتر از 900 کاراکتر باشند، منتشر نمی‌شوند.
هر کاربر مجاز است در زير هر پست فقط دو ديدگاه ارسال کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *