شنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۴

شنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۴

افزایش ۷۵ درصدی تعرفه اینترنت

اگر با درخواست اپراتورها برای افزایش ۷۵ درصدی قیمت اینترنت موافقت شود کاربران مجبور می‌شوند برای استفاده از اینترنت هزینه‌ای چهار برابری را بپردازند؛ این در حالی است که قیمت اینترنت موبایل در ایران از میانگین جهانی بالاتر است.

به گزارش فراز دیلی، سه اپراتور اصلی تلفن همراه کشور، همراه اول، ایرانسل و رایتل، در نامه‌ای به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، خواستار افزایش حداقل ۷۵ درصدی تعرفه بسته‌های اینترنت همراه شده‌اند. علت این درخواست، افزایش هزینه‌های عملیاتی، نرخ ارز و تورم اعلام شده است. اپراتور‌ها اعلام کرده‌اند که در صورت عدم موافقت نهاد رگولاتوری، قصد دارند حداکثر تا هفته آینده بسته‌های جدید اینترنتی را با قیمت‌های جدید و در چارچوب سقف و کف مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات ارائه دهند.

اپراتور‌ها تأکید کرده‌اند که افزایش ۳۴ درصدی تعرفه ترافیک بین‌الملل در دی‌ماه ۱۴۰۲ برای جبران هزینه‌های واقعی کافی نبوده و افزایش حداقل ۷۵ درصدی در قیمت بسته‌های اینترنتی ضروری است. بر اساس گزارش‌ها، در صورت اعمال این افزایش، قیمت هر گیگابایت اینترنت ممکن است به بازه‌ای بین ۱۰ تا ۲۷ هزار تومان برسد.

بر اساس داده‌های وب سایت Speedtest Global Index، سرعت اینترنت موبایل در ایران با میانگین دانلود ۴۹.۶۳ مگابیت بر ثانیه، کشو ما را در جایگاه ۶۳ م این لیست قرار داده است. برای مقایسه، امارات متحده عربی با سرعت ۵۴۳.۹۱ مگابیت بر ثانیه در صدر فهرست جهانی قرار دارد، پس از آن قطر با ۵۲۲.۴۸ و کویت با ۳۰۹.۰۷ مگابیت بر ثانیه در رتبه‌های دوم و سوم قرار دارند. همچنین کشور‌های بلغارستان و بحرین نیز به‌ترتیب با سرعت‌های ۲۴۹.۷۳ و ۲۳۵.۱۹ مگابیت بر ثانیه عملکردی بسیار بهتر از ایران دارند. 

برچسب ها

اين نوشته را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذاريد

توجه: کامنت هایی که بيشتر از 900 کاراکتر باشند، منتشر نمی‌شوند.
هر کاربر مجاز است در زير هر پست فقط دو ديدگاه ارسال کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *