سه شنبه ۳ تیر ۱۴۰۴

سه شنبه ۳ تیر ۱۴۰۴

قتل عام در غزه ادامه دارد؛ در دو شب اسرائیل بیش از ۱۲۰ نفر دیگر را کشت

جبالیا، شمال نوار غزه، ۱۴ ماه مه ۲۰۲۵

در دومین شب متوالی بمباران سنگین، چندین حمله هوایی در شب پنج‌شنبه شهر خان‌یونس در جنوب غزه را هدف قرار دادند که به کشته شدن بیش از ۵۰ نفر انجامید.

این حملات همزمان با سفر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، به خاورمیانه انجام می‌شود.؛ امید زیادی وجود داشت که این سفر زمینه‌ساز توافق آتش‌بس یا ازسرگیری کمک‌های بشردوستانه به غزه باشد. محاصره اسرائیل بر این منطقه اکنون وارد سومین ماه خود شده است.

یک تصویربردار آسوشیتدپرس در خان‌یونس ۱۰ حمله هوایی در طول شب را شمارش کرد و اجساد زیادی را مشاهده کرد که به سردخانه بیمارستان ناصر منتقل شدند. برخی اجساد تکه‌تکه شده بودند و برخی کیسه‌های جسد حاوی بقایای چند نفر بودند. سردخانه بیمارستان تأیید کرد ۵۴ نفر کشته شده‌اند.

در میان کشته‌شدگان یک خبرنگار شبکه تلویزیونی عربی قطر نیز بود. این شبکه اعلام کرد حسن سمور همراه با ۱۱ عضو خانواده‌اش در یکی از حملات به خان‌یونس کشته شده است.

ارتش اسرائیل درباره این حملات اظهار نظری نکرده است.

این دومین شب بمباران گسترده بود. شب گذشته، دست‌کم ۷۰ نفر در حملات هوایی به شمال و جنوب غزه، از جمله حدود ۲۰ کودک، کشته شده بودند.

اسرائیل وعده تشدید جنگ را داده است

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، اوایل هفته وعده داده بود که با قدرت بیشتری به جنگ در نوار غزه ادامه خواهد داد تا هدف نابودی گروه شبه‌نظامی حماس، که اداره غزه را در دست دارد، محقق شود.

در بیانیه‌ای که سه‌شنبه از دفتر نتانیاهو منتشر شد، او اعلام کرد که نیروهای اسرائیلی «فقط چند روز» با ورود گسترده به غزه فاصله دارند تا مأموریت را تکمیل کنند؛ مأموریتی که به گفته او شامل «نابودی حماس» است.

سازمان حقوق بشری دیدبان حقوق بشر روز پنج‌شنبه اعلام کرد که برنامه اعلام‌شده اسرائیل برای تصرف غزه و آوارگی صدها هزار نفر «گامی به سوی نسل‌کشی» است و از جامعه بین‌المللی خواست تا علیه آن واکنش نشان دهد.

تنها بیمارستان ارائه‌دهنده درمان سرطان در غزه از کار افتاده است

وزارت بهداشت غزه روز پنج‌شنبه اعلام کرد که حملات اسرائیل باعث شده بیمارستان اروپایی خان‌یونس – تنها مرکز باقی‌مانده برای درمان سرطان در غزه – به‌دلیل آسیب شدید به زیرساخت و مسیرهای دسترسی، از کار بیفتد.

این توقف شامل تمام خدمات درمانی تخصصی، از جمله جراحی قلب و درمان سرطان، می‌شود.

ارتش اسرائیل روز سه‌شنبه دو حمله هوایی به این بیمارستان انجام داد. در این حملات شش نفر کشته شدند.

عماد الحوت، مدیر بیمارستان اروپایی، به آسوشیتدپرس گفت در زمان حمله، ۲۰۰ بیمار در بیمارستان بودند. همه بیماران به‌تدریج تخلیه شدند و ۹۰ نفر آخر صبح چهارشنبه به بیمارستان‌های دیگر، از جمله بیمارستان ناصر در خان‌یونس، منتقل شدند. او افزود که تلاش‌هایی برای ترمیم تأسیسات در جریان است.

محاصره کمک‌ها به غزه وارد سومین ماه شد

عملیات نظامی اسرائیل بخش زیادی از مناطق شهری غزه را ویران کرده و ۹۰ درصد جمعیت را – غالباً چندین بار – آواره کرده است. اسرائیل از ۲ مارس ورود تمام کمک‌ها، از جمله غذا و دارو، به غزه را متوقف کرده و کارشناسان امنیت غذایی هشدار داده‌اند اگر اسرائیل محاصره را پایان ندهد، قحطی در غزه محتمل است.

طبق گزارش سازمان بین‌المللی «طبقه‌بندی مرحله‌ای امنیت غذایی»، تقریباً نیم میلیون فلسطینی در معرض قحطی هستند و یک میلیون نفر دیگر به‌سختی غذای کافی پیدا می‌کنند.

دیدبان حقوق بشر اعلام کرد برنامه اسرائیل برای تصرف غزه و باقی‌ماندن در آن، همراه با «تخریب سیستماتیک» زیرساخت‌های غیرنظامی و جلوگیری از ورود همه کالاها، دلایلی است که باید کشورهای عضو کنوانسیون منع نسل‌کشی را به واکنش وادار کند.

برچسب ها

اين نوشته را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذاريد

توجه: کامنت هایی که بيشتر از 900 کاراکتر باشند، منتشر نمی‌شوند.
هر کاربر مجاز است در زير هر پست فقط دو ديدگاه ارسال کند.

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *