دوشنبه ۲ تیر ۱۴۰۴

دوشنبه ۲ تیر ۱۴۰۴

ایران روی خط اعتراض، برگزاری ۳۰ تجمع اعتراضی در دو روز

خانواده‌های شماری از زندانیان سیاسی محکوم به اعدام در تهران، گروهی از شهروندان جویای کار در گچساران، جمعی از نانوایان در شهرهای رشت و بابلسر، تعدادی از کارگران آلومینیوم‌سازی اراک، جمعی از نیروی‌های شرکتی مخابرات منطقه آذربایجان شرقی، گروهی از کشاورزان در شیراز و تنی چند از بازنشستگان صنعت نفت در اهواز روز سه شنبه، با برگزاری تجمعات اعتراضی خواستار رسیدگی به مطالباتشان شدند.

همچنین در دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ماه، شماری از بازنشستگان مخابرات در شهرهای اراک، تبریز، تهران، شهرکرد، کرمانشاه، سنندج، مریوان، ایلام، اهواز، اصفهان، زنجان، بابل، رشت و بیجار، تعدادی از کارگران شرکت نفت فلات قاره ایران در منطقه عملیاتی لاوان، جمعی از کارکنان بهداشت دانشگاه تبریز، گروهی از بازنشستگان شرکت ایران پوپلین در رشت، شماری از رانندگان کامیون‌های وارداتی و جمعی از مالکان زمین های شهرک زیتون در تهران با برگزاری تجمعات اعتراضی خواستار رسیدگی به مطالباتشان شدند. تعدادی از کمپرسی داران در رستم آباد گیلان برای سومین روز متوالی دست به اعتصاب زدند. روز یکشنبه نیز، گروهی از کسبه بازار سنندج در اعتراض به قطعی برق دست به تجمع زدند.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، روز سه‌شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴، خانواده‌های شماری از زندانیان سیاسی محکوم به اعدام، در تهران دست به تجمع اعتراضی زدند.
آنها با در دست داشتن نوشته‌های «نه به اعدام» و تصاویر زندانیان محکوم به اعدام، خواستار توقف اجرای احکام اعدام عزیزانشان شدند.

تجمع شهروندان جویای کار در گچساران

سه شنبه: گروهی از شهروندان جویای کار، با تجمع در مقابل پتروشیمی گچساران خواستار رسیدگی به مطالباتشان شدند.
شهروندان جویای کار در گچساران، خواستار استخدام در پتروشیمی گچساران هستند. آنها همچنین به بی توجهی مسئولان به معضل بیکاری مردم این منطقه معترض‌اند.

تجمع اعتراضی نانوایان در رشت و بابلسر

س شنبه: روز جاری، جمعی از نانوایان در شهرهای رشت و بابلسر در اعتراض به عدم رسیدگی به مطالباشتان دست به تجمع اعتراضی زدند.
 تجمع این نانوایان در اعتراض به شرایط نامساعد معیشتی، افزایش هزینه‌های تولید و قطع مکرر برق صورت گرفته است.

نجمع کارگران آلومینیوم‌سازی اراک

سه شنبه: تعدادی از کارگران آلومینیوم‌سازی اراک در اعتراض به وضعیت قطعی برق محل کار خود که امنیت شغلی آن‌ها را تهدید کرده است، در محوطه شرکت تجمع کردند.
یکی از کارگران کارخانه آلومینیوم‌سازی اراک با انتقاد از بلاتکلیفی نیروها در فصل‌هایی از سال که قطعی برق رخ می‌دهد، نسبت به تهدید امنیت شغلی کارگران ابراز نگرانی کرد. به گفته او، بیش از چهار هزار کارگر در این مجموعه مشغول به کارند و قطعی‌های مکرر برق، امنیت شغلی برخی از آن‌ها را به خطر انداخته است.
وی افزود با اشاره به فرسودگی دیگ‌ها و رکتیفایرهای کارخانه هشدار داد که واحدها توان کاهش حتی یک مگاوات بیشتر را ندارند و ادامه قطعی برق، خسارات جبران‌ناپذیری به مجموعه وارد خواهد کرد که تبعات آن متوجه مسئولان خواهد بود.

تجمع نیروهای پیمانکاری مخابرات آذربایجان شرقی

سه شنبه: جمعی از نیروی‌های شرکتی مخابرات منطقه آذربایجان شرقی تجمع اعتراضی برگزار کردند.
بر اساس این گزارش، کارگران از نداشتن امنیت شغلی و پرداخت‌نشدن حق بیمه توسط کارفرما گلایه دارند. آنها همچنین مجبور به پرداخت هزینه‌های دارو و درمان از جیب خود هستند.
نارضایتی از بیمه تکمیلی، پایین‌بودن حقوق‌ها، عدم تغییر گروه‌های شغلی، واریز نشدن مستمر مزایا، اجرا نشدن قانون رتبه‌بندی و طرح طبقه‌بندی مشاغل طبق نظر کارفرما و بی‌توجهی به قانون تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی و شرکتی، از دیگر موارد اعتراضی این کارگران است.

تجمع اعتراضی بازنشستگان صنعت نفت در اهواز

سه شنبه: شماری از بازنشستگان صنعت نفت در اعتراض به عدم رسیدگی به مطالباتشان، مقابل ساختمان صندوق بازنشستگی صنعت نفت اهواز واقع در محله امانیه، دست به تجمع زدند.
بازنشستگان شرکت نفت خواهان اجرای کامل همسان‌سازی حقوق‌ها، پرداخت معوقات، افزایش دریافتی‌ها متناسب با هزینه‌های زندگی، مهار گرانی و تورم و همچنین قطع دخالت دولت در صندوق بازنشستگی صنعت نفت هستند. به گفته آنان، این دخالت‌ها منجر به چپاول منابع صندوق شده و استقلال آن را از بین برده است.

تجمع کارگران شرکت نفت فلات قاره

دوشنبه: جمعی از کارگران شرکت نفت فلات قاره ایران در منطقه عملیاتی لاوان، با برگزاری تجمع اعتراضی در محل کار خود خواستار رسیدگی به مطالباتشان شدند.
حذف تفکیک مشاغل در مناطق عملیاتی، خارج نمودن فوق‌العاده‌های مناطق عملیاتی از سقف حقوق و پرداخت کامل پاداش سنوات خدمت به کارکنان بازنشسته، از جمله مطالبات این کارگران است.

تجمع بازنشستگان مخابرات در شهرهای مختلف

دوشنبه: شماری از بازنشستگان مخابرات در مقابل ساختمان های این شرکت در شهرهای اراک، تبریز، تهران، شهرکرد، کرمانشاه، سنندج، مریوان، ایلام، اهواز، اصفهان، زنجان، بابل، رشت و بیجار دست به تجمع زدند.
این تجمعات در اعتراض به بی‌توجهیِ ستاد اجرایی، سهامداران و مالکان شرکت مخابرات در جهت احقاق حقوق بازنشستگان، اصلاح بیمه تکمیلی، همسان‌سازی حقوق خود با همکاران شاغل، اجرای کامل آئین نامه ۸۹/۲۴ و بروزرسانی خواربار و رفاهیات فریز شده صورت گرفته است.

تجمع اعتراضی مالکان زمین های شهرک زیتون تهران

دوشنبه: جمعی از مالکان زمین های شهرک زیتون تهران با برگزاری تجمع و راهپیمایی اعتراضی در میدان پاستور، خواستار رسیدگی به مطالبات خود شدند.
این شهروندان با گذشت حدودا چهل سال از زمان واگذاری زمین ها به کارکنان سابق وزارت جهاد سازندگی و داشتن دستکم ۲۲ حکم قطعی قضایی از مراجع مختلف، از جمله دیوان عالی کشور و تایید مالکیت قانونی، کماکان شهرداری تهران از صدور پروانه ساخت امتناع میکند.
این تجمع در اعتراض به اجرایی نشدن توافق حاصل شده در بهمن ۱۴۰۳، که بر اساس آن قرار بود بخشی از اراضی به دولت واگذار و در مقابل، باقی‌مانده اراضی به شهر تهران الحاق و مجوز ساخت‌وساز صادر شود صورت گرفته است.

تجمع بازنشستگان شرکت ایران پوپلین در رشت

دوشنبه: گروهی از بازنشستگان شرکت ایران پوپلین در مقابل دفتر این شرکت در رشت دست به تجمع زدند.
تعیین تکلیف سهام، پرداخت سهام کارگران، پرداخت سود ۳۰ سال گذشته و برگزاری مجمع عمومی در رشت از جمله مطالبات این بازنشستگان است.

سومین روز از اعتصاب کمپرسی داران در رستم آباد

دوشنبه: شماری از کمپرسی داران استان گیلان، مقابل پمپ بنزین رستم آباد برای سومین روز متوالی دست به اعتصاب زدند. آنها در اعتراض به نداشتن صنف، مبالغ پایین کرایه، مدیریت نامناسب و دیگر مشکلات صنفی خود دست به این اقدام زده اند.

تجمع اعتراضی رانندگان کامیون در تهران

دوشنبه: جمعی از رانندگان کامیون‌های وارداتی در مقابل ساختمان وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) در تهران تجمع کردند.
این رانندگان خواستار تسریع در فرآیند ترخیص کامیون‌های وارداتی و رفع موانع اداری و قانونی هستند. همچنین بسیاری از رانندگان از تحمل هزینه‌های سنگین خواب کامیون‌ها، مالیات، و عوارض انبارداری گلایه مندند و خواستار پاسخ‌گویی مسئولان شدند.

دانشگاه تبریز؛ تجمع اعتراضی کارکنان بهداشت

دوشنبه: تعدادی از کارکنان بهداشت دانشگاه تبریز با برگزاری تجمع اعتراضی خواهان رسیدگی به مطالباتشان شدند.
تجمع این کارکنان در مقابل ساختمان ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی این شهر، در اعتراض به تبعیض در کاهش ساعات کاری و تعطیلی دو روز در هفته صورت گرفته است.

تجمع کسبه بازار سنندج

یکشنبه: حدود ۲۰۰ نفر از کسبه بازار سنندج در اعتراض به قطعی مکرر برق تجمع اعتراضی برگزار کردند.
این افراد با تجمع در اداره برق سنندج، نسبت به قطعی مکرر برق که منجر به تعطیل شدن کسب و کار و قطع شدن دستگاه های کارتخوان شده، اعتراض کردند. این شهروندان معترض خواستار رسیدگی مسئولین به این مساله شدند.

بر اساس گزارش سالانه مرکز آمار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، در سال ۱۴۰۳، دست‌کم ۲۲۵۵ تجمع اعتراضی در ایران ثبت شده است. از این تعداد، دست‌کم ۷۲۴ تجمع کارگری، ۱۱۸۷ تجمع صنفی، ۷۴ تجمع در حوزه اندیشه و بیان، ۴۷ تجمع دانشجویی، ۴۸ تجمع در حوزه محیط زیست و ۱۷۵ تجمع اعتراضی توسط شهروندان مالباخته یا افرادی که حقوق شهروندی‌شان تضییع شده، در ۳۱ استان کشور برگزار شد. علاوه بر تجمعات اعتراضی، دست‌کم ۷۰ اعتصاب صنفی و ۱۳۷۷ اعتصاب کارگری نیز در این مدت صورت گرفته است.

نمایشگر ویدیو

۰۰:۰۰

۰۰:۱۷

تجمع اعتراضی کشاورزان در شیراز

به گزارش اتحادیه آزاد کارگران ایران، شماری از کشاورزان در اعتراض به قطعی مکرر برق، در مقابل ساختمان استانداری استان فارس واقع در شیراز تجمع کردند.

بر اساس این گزارش، کشاورزان معترض در این تجمع بر لزوم حل فوری مشکل قطعی برق تأکید کردند و هشدار دادند که این بحران، به‌ویژه در شرایط گرما و نیاز به آبیاری، موجب از بین رفتن محصولات کشاورزی شده است.

نمایشگر ویدیو

۰۰:۰۰

۰۰:۲۰

تجمع اعتراضی بازنشستگان مخابرات در همدان

به گزارش شورای بازنشستگان ایران، روز گذشته، شماری از بازنشستگان مخابرات در مقابل ساختمان این شرکت در شهرهمدان دست به تجمع زدند.

این تجمعات در اعتراض به بی‌توجهیِ ستاد اجرایی، سهامداران و مالکان شرکت مخابرات در جهت احقاق حقوق بازنشستگان، اصلاح بیمه تکمیلی، همسان‌سازی حقوق خود با همکاران شاغل، اجرای کامل آئین نامه ۸۹/۲۴ و بروزرسانی خواربار و رفاهیات فریز شده صورت گرفته است.

برچسب ها

اين نوشته را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذاريد

توجه: کامنت هایی که بيشتر از 900 کاراکتر باشند، منتشر نمی‌شوند.
هر کاربر مجاز است در زير هر پست فقط دو ديدگاه ارسال کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *