جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴

بحران برق؛ اعتراض به خاموشی‌ها شدت می‌گیرد

پس از شهرک‌های صنعتی شمس آباد و کهریزک، تولید کنندگان شهرک صنعتی خیرآباد اراک نیز با مسدود کردن ورودی این شهرک به قطع گسترده و مکرر برق اعتراض کردند.

 به گزارش آفتاب نیوز، در روز‌های اخیر همچنین  ویدئو‌های مختلفی از اعتراض نانوایان، سکنه و مردم شهر ری، ایلام، کرمان و اراک در اعتراض به قطع مکرر و طولانی مدت برق در رسانه‌ها منتشر شده است.

با وجود آنکه مسئولان توانیر اعلام کردند که دیگر «از شنبه» برق منازل بیش از ۲ ساعت قطع نخواهد شد، اما اهالی استان‌های جنوبی و کم برخورداری مانند ایلام و چهارمحال و بختیاری از قطع برق بیش از ۳ ساعت و در دو نوبت خبر داده‌اند.

حامد پاک طینت اقتصاددان پیش‌بینی کرده است ۶۰ درصد نیروگاه‌های کشور فرسوده‌اند و تا ۲ سال آینده تا ۱۲ درصد از ظرفیت آنها از دست می‌رود. اگر همین روند ادامه پیدا کند، تا ۲ سال آینده خاموشی‌های برق در زمستان به ۸ ساعت و تا ۴ سال آینده در تابستان به ۱۴ ساعت خواهد رسید.

برچسب ها

اين نوشته را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذاريد

توجه: کامنت هایی که بيشتر از 900 کاراکتر باشند، منتشر نمی‌شوند.
هر کاربر مجاز است در زير هر پست فقط دو ديدگاه ارسال کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آگهی