چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

فرزندانمان را آزاد کنید؛ در یمن نیز مادران و زنان اعتراض می کنند

انجمن مادران ربوده‌شدگان (AMA) در شهر تعز، یمن، تظاهراتی برگزار کرد، مادران خواستار آزادی فرزندانشان شدند و نگرانی خود را نسبت به حملات هوایی آمریکا در یمن ابراز کردند

انجمن مادران ربوده‌شدگان (AMA) روز پنج‌شنبه در برابر ساختمان مقامات محلی شهر تعز در جنوب غربی یمن تظاهراتی برگزار کرد و خواستار آزادی فرزندان ربوده‌شده و زندانی‌اش توسط حوثی‌ها شد. همسران و مادران ربوده‌شدگان نگرانی خود را از حملات هوایی مداوم آمریکا به مناطق تحت کنترل حوثی‌ها، جایی که بستگانشان در زندان‌های مخفی نگهداری می‌شوند، ابراز کردند.

آنان بازداشت مداوم «شهروندان بی‌گناهی که سال‌ها بدون هیچ توجیه قانونی ربوده شده‌اند» را محکوم کردند و به حملات هوایی ائتلاف در دسامبر ۲۰۱۷ اشاره کردند که یک ساختمان زندان و حیاط زندان در مجتمع پلیس نظامی در منطقه شعوب صنعا را هدف قرار داد و منجر به کشته شدن بیش از ۴۰ نفر، از جمله زندانیان شد.

در بیانیه مادران و همسران ربوده‌شدگان آمده است: «خانواده‌های ربوده‌شدگان دیگر تاب تحمل یک فاجعه دیگر را ندارند. ما از مقامات می‌خواهیم بستگان ما را آزاد کنند و از جامعه بین‌المللی درخواست می‌کنیم بر مقامات فشار بیاورد تا ربوده‌شدگان و ناپدیدشدگان اجباری را از زندان آزاد کنند.»

آنان همچنین از دفتر فرستاده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن خواستند «وظایف خود را انجام دهد» و از همه طرف‌های درگیر در یمن خواستند که به توافق استکهلم پایبند باشند: «ما خواستار آزادی بدون قید و شرط تمام ربوده‌شدگان و ناپدیدشدگان اجباری هستیم.»

ام سمی احمد به خبرگزاری NuJINHA گفت: «به دلیل ترس از سرنوشت همسرم در این تظاهرات شرکت کردم. او به مدت ۱۰ سال در یک زندان مخفی نگهداری شده است. می‌ترسم زندان‌های مخفی یا مراکز بازداشت حوثی‌ها هدف حملات هوایی آمریکا قرار گیرند و ربوده‌شدگان قربانی این بحران شوند. امیدوارم مقامات مربوطه با حوثی‌ها برای آزادی ربوده‌شدگان مذاکره کنند و حوثی‌ها بستگان ما را آزاد کنند.»

همسر امل احمد چهار سال پیش برای درمان به صنعا رفت اما دیگر بازنگشت. امل احمد گفت: «احتمالاً حوثی‌ها او را ربوده‌اند.» او امیدوار است که همسرش را پیدا کند. «من در ترس زندگی می‌کنم چون ممکن است او را مرده در یک زندان مخفی پیدا کنم.»

عایشه العدینی، عضو انجمن مادران ربوده‌شدگان، گفت: «ما به خیابان‌ها آمدیم تا آزادی بستگان خود از زندان‌های مخفی حوثی‌ها را مطالبه کنیم. حملات هوایی آمریکا مناطق تحت کنترل حوثی‌ها را هدف قرار می‌دهد، جایی که بستگان ما در زندان‌های مخفی نگهداری می‌شوند. ما نمی‌خواهیم آنچه در سال ۲۰۱۷ اتفاق افتاد دوباره تکرار شود.»

برچسب ها

رئیس‌جمهور ایالات متحده، دونالد ترامپ، روز سه‌شنبه اعلام کرد آمریکا فوراً حملات هوایی به حوثی‌های یمن را متوقف خواهد کرد. او گفت این تصمیم پس از آن گرفته شد که این گروه مورد حمایت ایران موافقت کرد حملات به مسیرهای مهم کشتیرانی در خاورمیانه را متوقف کند. در بيانيه عمان و در این بیانیه و اظهارات ترامپ، اشاره‌ای به توقف حملات حوثی‌ها به اسرائیل نشده است. مهدی المشاط، رئیس شورای عالی سیاسی حوثی‌ها، گفت حمایت از مردم غزه ادامه خواهد یافت و این حملات متوقف نخواهند شد

اين نوشته را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذاريد

توجه: کامنت هایی که بيشتر از شش خط در صفحه ی نمايش اخبار روز باشند، منتشر نمی شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *