غزه؛ گرسنگی، ادامه محاصره و افزایش حملات اسرائیل

خبرنگار شبکه العربیه امروز دوشنبه گزارش داد که جنگنده‌های اسرائیلی چادری متعلق به پناهجویان فلسطینی در شهر خان‌یونس جنوب نوار غزه را هدف قرار دادند که منجر به کشته شدن پنج نفر و ده‌ها زخمی دیگر شد.

در همین حال، ارتش اسرائیل بمباران توپخانه‌ای را در شمال شهر رفح در جنوب نوار غزه تشدید کرد و به اردوگاه جبالیا در شمال غزه نیز حمله کرد.

ارتش اسرائیل همچنین مناطق شمال‌غربی اردوگاه النصیرات در مرکز نوار غزه را نیز با قایق‌های جنگی هدف قرار داد.

ادامه حملات اسرائیل به نوار غزه وضعیت انسانی را وخیم‌تر کرده است. همچنین بستن گذرگاه‌ها و عدم ورود کمک‌های بشردوستانه باعث کمبود شدید مواد غذایی شده به طوری که این امر منجر به گسترش سوء‌تغذیه در میان اهالی این منطقه شده است.

در همین حال وزارت بهداشت غزه اعلام کرده است که بیش از ۲۰۰ هزار زخمی به درمان نیاز دارند، به‌ویژه با توجه به کمبود دارو و تجهیزات پزشکی.

برنامه جهانی غذا وابسته به سازمان ملل هشدار داد که بحران انسانی در این منطقه ویران‌شده در حال تشدید است. به گفته سازمان ملل حدود دو میلیون نفر در این منطقه زندگی می‌کنند که عمدتاً آواره هستند و هیچ منبع درآمدی ندارند و به کمک‌های بشردوستانه برای تأمین نیازهای غذایی خود وابسته‌اند.

این سازمان همچنین نسبت به «کاهش شدید ذخایر غذایی و کمبود منابع معیشتی» ابراز نگرانی شدید کرد.

اسرائیل در تاریخ ۱۸ مارس گذشته جنگ خود را علیه غزه از سر گرفت و به توافق آتش‌بسی را که در ماه ژانویه حاصل شده بود، پایان داد.

برچسب ها

نشریه آلمانی یونگه‌ولت با استناد به گزارش‌ها و تصاویر منتشرشده از سوی الجزیره، از تقویت نشانه‌ها درباره قاچاق سازمان‌یافته مواد مخدر به نوار غزه خبر داده است. این گزارش‌ها، از کشف قرص‌های مخدر در کیسه‌های آرد کمک‌های بشردوستانه تا عملیات اخیر واحد مبارزه با مواد مخدر فلسطین را در بر می‌گیرد...
طبق این گزارش، بیش از ۶۹هزار و ۷۵۶ فلسطینی طی دو سال اخیر کشته شده‌اند و ارتش اسرائیل با عملیات نظامی خود «تمام ستون‌های بقا» در غزه را هدف قرار داده است. منابع غذایی، مسکن، زیرساخت‌های درمانی و سیستم اداری منطقه عملاً فروپاشیده و این بار، مسئله فقط تخریب نیست؛ مسئله احتمال پایان حیات سازمان‌یافته در غزه است. آنکتاد در این سند تأکید می‌کند: اسرائیل با روشمندترین شکل ممکن، همه ساختارهای زیستی غزه را نابود کرده است

اين نوشته را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذاريد

توجه: کامنت هایی که بيشتر از 900 کاراکتر باشند، منتشر نمی‌شوند.
هر کاربر مجاز است در زير هر پست فقط دو ديدگاه ارسال کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آگهی