چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

غزه؛ گرسنگی، ادامه محاصره و افزایش حملات اسرائیل

خبرنگار شبکه العربیه امروز دوشنبه گزارش داد که جنگنده‌های اسرائیلی چادری متعلق به پناهجویان فلسطینی در شهر خان‌یونس جنوب نوار غزه را هدف قرار دادند که منجر به کشته شدن پنج نفر و ده‌ها زخمی دیگر شد.

در همین حال، ارتش اسرائیل بمباران توپخانه‌ای را در شمال شهر رفح در جنوب نوار غزه تشدید کرد و به اردوگاه جبالیا در شمال غزه نیز حمله کرد.

ارتش اسرائیل همچنین مناطق شمال‌غربی اردوگاه النصیرات در مرکز نوار غزه را نیز با قایق‌های جنگی هدف قرار داد.

ادامه حملات اسرائیل به نوار غزه وضعیت انسانی را وخیم‌تر کرده است. همچنین بستن گذرگاه‌ها و عدم ورود کمک‌های بشردوستانه باعث کمبود شدید مواد غذایی شده به طوری که این امر منجر به گسترش سوء‌تغذیه در میان اهالی این منطقه شده است.

در همین حال وزارت بهداشت غزه اعلام کرده است که بیش از ۲۰۰ هزار زخمی به درمان نیاز دارند، به‌ویژه با توجه به کمبود دارو و تجهیزات پزشکی.

برنامه جهانی غذا وابسته به سازمان ملل هشدار داد که بحران انسانی در این منطقه ویران‌شده در حال تشدید است. به گفته سازمان ملل حدود دو میلیون نفر در این منطقه زندگی می‌کنند که عمدتاً آواره هستند و هیچ منبع درآمدی ندارند و به کمک‌های بشردوستانه برای تأمین نیازهای غذایی خود وابسته‌اند.

این سازمان همچنین نسبت به «کاهش شدید ذخایر غذایی و کمبود منابع معیشتی» ابراز نگرانی شدید کرد.

اسرائیل در تاریخ ۱۸ مارس گذشته جنگ خود را علیه غزه از سر گرفت و به توافق آتش‌بسی را که در ماه ژانویه حاصل شده بود، پایان داد.

برچسب ها

جنایات نتانیاهو در غزه بعد از پانزده ماه خشم ليبرال ها را در اسرائيل و خارج از اين کشور برانگيخته است. در این محافل، صحبت از ادامه‌ای ناعادلانه و جنایتکارانه برای جنگی بی‌دلیل است. آنانی که از همان آغاز با ویران‌سازی نوار غزه مخالف بودند، این پرسش را مطرح می‌کنند که خشم جدید کنونی در واقع ناظر به چیست؟
اتحادیه اروپا روز سه‌شنبه اعلام کرد در واکنش به آنچه «نقض حقوق بشر» ناشی از محاصره انسانی غزه توسط اسرائیل خوانده، توافق همکاری تجاری با این کشور را بازبینی خواهد کرد. دولت انگلستان مذاکرات تجارت آزاد با اسرائیل را به حالت تعلیق درآورد، سفیر اسرائیل را فراخواند و تحریم‌هایی علیه شهرک‌نشینان در کرانه باختری وضع کرد. دو روز پس از آن‌که بنیامین نتانیاهو اعلام کرد محاصره غزه را لغو خواهد کرد، سازمان ملل اعلام کرده است اسرائیل همچنان مانع رسیدن غذا به فلسطینی‌های گرسنه در این منطقه می‌شود
به گفته مقامات بهداشتی محلی، در حملات هوایی روز سه‌شنبه اسرائیل به نوار غزه دست‌کم ۵۰ فلسطینی کشته شدند. این در حالی است که فشارهای بین‌المللی بر اسرائیل برای توقف عملیات نظامی و اجازه ورود بدون مانع کمک‌های بشردوستانه به غزه در حال افزایش است. اسرائیل روز دوشنبه اعلام کرد که پس از بیش از دو ماه محاصره کامل، پنج کامیون کمک بشردوستانه را وارد غزه کرده است. این در حالی است که سازمان ملل متحد مدت‌هاست گفته است که برای جمعیت ۲.۳ میلیونی غزه، دست‌کم روزانه ۵۰۰ کامیون کمک و کالاهای تجاری نیاز است

اين نوشته را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذاريد

توجه: کامنت هایی که بيشتر از شش خط در صفحه ی نمايش اخبار روز باشند، منتشر نمی شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *