چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

آلمان پذیرش پناهجویان تحت نظارت سازمان ملل را متوقف کرد

طبق گزارش‌ها، آلمان پذیرش پناهجویان با نیاز ویژه به حمایت در چارچوب برنامه سازمان ملل برای اسکان مجدد را به‌طور موقت متوقف کرده است. آلمان پیش‌تر متعهد شده بود که سالانه ۶۵۵۰ نفر از پناهجویان ارجاعی سازمان ملل را بپذیرد.

دویچه وله نوشت: بنا بر گزارش خبرگزاری آلمان و تائید وزارت کشور آلمان و کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد به این رسانه، این کشور پذیرش پناهجویان با نیاز ویژه به حمایت در چارچوب برنامه اسکان مجدد (Resettlement) سلزمان ملل را به‌طور موقت متوقف کرده است.

این تصمیم در حالی اتخاذ شده است که آلمان پیش‌تر متعهد شده بود که سالانه ۶۵۵۰ نفر از پناهجویان معرفی شده از سوی سازمان ملل  را بپذیرد. در این زمینه به مذاکرات جاری برای تشکیل دولت ائتلافی بین اتحاد احزاب مسیحی آلمان شامل دو حزب دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی (CDU/CSU) و حزب سوسیال دموکرات (SPD) اشاره شده است که فعلاً هیچ تعهد جدیدی برای پذیرش افراد از طریق این برنامه داده نمی‌شود.

گزارش مذکور همچنین حاکی از آن است که “فقط پرونده‌هایی که مراحل اداری آن‌ها پیشرفت زیادی داشته‌اند، به‌صورت استثنایی مورد پذیرش قرار خواهند گرفت.”

احزاب دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی و حزب سوسیال دموکرات آلمان در سند مذاکرات اولیه‌خود تصریح کرده‌اند که برنامه‌های پذیرش داوطلبانه‌ی فدرال را تا حد امکان خاتمه خواهند داد و برنامه‌های جدیدی در این خصوص راه‌اندازی نخواهند کرد.

آلمان برای سال‌های ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵، در مجموع متعهد به فراهم‌کردن ۱۳۱۰۰ جایگاه برای اسکان پناهجویان ارجاعی سازمان ملل شده بود. این تعهده به کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل و کمیسیون اتحادیه اروپا که از نظر مالی از این روند حمایت می‌کند، اعلام شده بود.

بر اساس داده‌های کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل، تاکنون ۵۰۶۱ نفر در قالب این برنامه وارد آلمان شده‌اند. این رقم شامل پذیرش‌های بشردوستانه‌ی پناهجویان سوری از ترکیه نیز می‌شود؛ برنامه‌ای که در سال ۲۰۱۶ میان اتحادیه اروپا و ترکیه بر سر آن توافق شده بود.

کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل در چارچوب روند اسکان مجدد، افراد دارای نیاز ویژه به حمایت را به کشورهای پذیرنده معرفی می‌کند.

نمایندگان ادارات آلمانی سپس در همان محل، مصاحبه‌ها و بررسی‌های امنیتی را انجام می‌دهند. علاوه بر این، در آلمان برنامه‌های دیگری برای پذیرش بشردوستانه نیز وجود دارد.

برچسب ها

اين نوشته را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذاريد

متاسفانه برخی از کاربران محترم به جای ابراز نظر در مورد مطالب منتشره، اقدام به نوشتن نظرات بسيار طولانی و مقالات جداگانه در پای مطالب ديگران می کنند و اين امکان را محل تشريح و ترويج نطرات حزبی و سازمانی خود کرده اند. ما نه قادر هستيم اين نظرات و مقالات طولانی را بررسی کنيم و نه با چنين روش نظرنويسی موافقيم. اخبار روز امکان انتشار مقالات را در بخش های مختلف خود باز نگاه داشته است و چنين مقالاتی چنان کاربران مايل باشند می توانند در اين قسمت ها منتشر شوند. ديدگاه هایی که از شش خط در صفحه ی نمايش اخبار روز بيشتر شود، از اين پس منتشر نخواهد شد. تقسيم يک مقاله و ارسال آن در چند کامنت جداگانه هم منتشر نخواهد شد.

توجه: کامنت هایی که بيشتر از شش خط در صفحه ی نمايش اخبار روز باشند، به دليل نقض ضوابط حاکم بر بخش ديدگاه های اخبار روز منتشر نمی شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *