دوشنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴

دوشنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴

نتانیاهو به‌رغم حکم بازداشت بین‌المللی به مجارستان رفت

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل با وجود حکم بازداشت صادرشده از سوی دیوان کیفری بین‌المللی، بامداد پنج‌شنبه ۱۴ فروردین / ۳ آوریل وارد مجارستان شد.

کریستوف سالای-بوبروونیتسکی، وزیر دفاع مجارستان در فرودگاه بوداپست از او استقبال کرد. سالای-بوبروونیتسکی در فیس‌بوک نوشت: «به مجارستان خوش آمدی، بنیامین نتانیاهو!»

قرار است نتانیاهو با ویکتور اوربان، نخست‌وزیر مجارستان، ملاقات و گفت‌وگو کند.

در پی جنگ غزه، دیوان کیفری بین‌المللی در نوامبر گذشته حکم بازداشت نتانیاهو را به اتهام جنایت علیه بشریت صادر کرده بود.

بیش از ۱۲۰ کشور عضو این دادگاه (به‌جز اسرائیل و آمریکا) موظفند در صورت ورود نتانیاهو به قلمروشان، او را بازداشت کنند. مجارستان در سال ۲۰۰۱ اساسنامه رم دیوان کیفری بین‌المللی را تصویب کرد، اما به‌دلیل ملاحظات قانون اساسی، هرگز اجرای رسمی آن را اعلام نکرد و خود را ملزم به تبعیت از تصمیمات این دادگاه نمی‌داند.

اوربان صدور حکم بازداشت نتانیاهو را محکوم کرده بود.

برچسب ها

پس از آنکه لینا مخول خواننده آمريکايی - فلسطينی - اسرائيل، کنسرت اخیر خود را به عنوان رویدادی "در حیفا، فلسطین" معرفی کرد، او را از حضور در رويدادهای شهری منع کردند و شهردار حیفا خطاب به او گفت: "باید این را درک کنی – حیفا شهری در کشور یهودی و دموکراتیک اسرائیل است و برای همیشه چنین خواهد ماند."
ارتش اسرائیل روز یکشنبه به چندین «اشتباه حرفه‌ای» و نقض دستورات در جریان کشتار ۱۵ امدادگر در غزه در ماه گذشته اذعان کرد و اعلام کرد یکی از معاونان فرماندهی خود را برکنار خواهد کرد. وکلای حقوق بشری می گويند: تحقیق ارتش اسرائيل هیچ‌گونه بی‌طرفی یا عینیتی ندارد. شدت این حادثه می‌بایست منجر به تحقیق کیفری فوری می‌شد، اما شاهد آن هستیم که ارتش اسرائیل دوباره در حال تحقیق از خودش است و شواهد نقض قوانین بین‌المللی و جنایات جنگی باز هم به زیر فرش رانده می‌شود

اين نوشته را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذاريد

متاسفانه برخی از کاربران محترم به جای ابراز نظر در مورد مطالب منتشره، اقدام به نوشتن نظرات بسيار طولانی و مقالات جداگانه در پای مطالب ديگران می کنند و اين امکان را محل تشريح و ترويج نطرات حزبی و سازمانی خود کرده اند. ما نه قادر هستيم اين نظرات و مقالات طولانی را بررسی کنيم و نه با چنين روش نظرنويسی موافقيم. اخبار روز امکان انتشار مقالات را در بخش های مختلف خود باز نگاه داشته است و چنين مقالاتی چنان کاربران مايل باشند می توانند در اين قسمت ها منتشر شوند. ديدگاه هایی که از شش خط در صفحه ی نمايش اخبار روز بيشتر شود، از اين پس منتشر نخواهد شد. تقسيم يک مقاله و ارسال آن در چند کامنت جداگانه هم منتشر نخواهد شد.

توجه: کامنت هایی که بيشتر از شش خط در صفحه ی نمايش اخبار روز باشند، به دليل نقض ضوابط حاکم بر بخش ديدگاه های اخبار روز منتشر نمی شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *