چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

پنتاگون از اعزام دومین ناو به خاورمیانه و تقویت اسکادران هوایی در منطقه خبر داد

پنتاگون اعلام کرد که به دستور وزیر دفاع ایالات متحده، اسکادران هواپیماهای نظامی آمریکا در منطقه تقویت شد و دومین ناو هواپیمابر هم به خاورمیانه می‌رود.

شان پارنل، سخنگوی پنتاگون، روز سه‌شنبه ۱۲ فروردین در بیانیه‌ای اعلام کرد که ناوگروه هواپیمابر «یواس‌اس کارل وینسون» به خاورمیانه می‌رود و به ناو هری ترومن خواهد پیوست.

ناو کارل وینسون در هفته‌های اخیر در اقیانوس‌های آرام و هند بود و سخنگوی پنتاگون اشاره‌ای به زمان دقیق ورود این ناو هواپیمابر به منطقه نکرد.

شان پارنل در بیانیه خود هشدار داد: «اگر ایران یا نیروهای نیابتی‌اش پرسنل و منافع آمریکا در منطقه را تهدید کنند، ایالات متحده برای دفاع از مردم خود اقدام قاطعی انجام خواهد داد.»

سخنگوی پنتاگون همچنین گفت به دستور وزیر دفاع آمریکا، توانایی نظامی ایالات متحده در خاورمیانه با هواپیماهای جنگی بیشتر تقویت شد.

در بیانیه سخنگوی پنتاگون اشاره‌ای به نوع هواپیماهای نظامی که جابه‌جا شده‌اند یا محل جدید استقرار آنها نشده است.

با این حال خبرگزاری رویترز به نقل از مقام‌های آمریکایی که خواستند نامشان فاش نشود گزارش داد که طی یک هفته اخیر دست‌کم شش بمب افکن بی-۲ به جزیره دیه‌گو گارسیا در اقیانوس هند رفته‌اند؛ آمریکا و بریتانیا در این جزیره پایگاه نظامی دارند.

در روزهای اخیر برخی رسانه‌ها گزارش‌هایی درباره استقرار چندین بمب‌افکن بی-۲ در جزیره دیه‌گو گارسیا منتشر کرده بودند.

این بمب‌افکن‌های دارای فناوری رادارگریز و قادر به حمل سنگین‌ترین بمب‌ها و سلاح‌های هسته‌ای ایالات متحده هستند و تعداد آنها در ارتش آمریکا بیست فروند برآورد می‌شود.

این بمب‌افکن همچنین قادر به حمل قوی‌ترین بمب ارتش آمریکا موسوم به نفوذگر مهمات انبوه (MOP) است که به نوشته خبرگزاری رویترز، «کارشناسان می‌گویند می‌تواند برای ضربه زدن به برنامه هسته ای ایران مورد استفاده قرار گیرد».

روزنامه وال‌استریت جورنال به نقل از دو مقام آمریکایی نوشت که هدف از این اعزام‌های نظامی تقویت حملات علیه حوثی‌ها و بازدارندگی ایران است اما به منزله آماده شدن برای حمله قریب‌الوقوع به ایران نیست.

دستورات وزیر دفاع آمریکا در بحبوحه تشدید تنش‌ها با ایران و ادامه حملات علیه حوثی‌ها صادر شده است.

برچسب ها

محورهای اصلی اختلاف در دو سندی که رویترز به آن‌ها دست یافته است، شامل ترتیب رسیدگی به مسئله قلمروها، نحوه لغو تحریم‌ها علیه روسیه، تضمین‌های امنیتی و همچنین اندازه و ساختار ارتش اوکراین است. برخی از این تفاوت‌ها پیش‌تر توسط منابع آگاه از مذاکرات اشاره شده بود، اما اسنادی که رویترز دیده، برای نخستین‌بار این تفاوت‌ها را به‌طور کامل و شفاف آشکار می‌کند

اين نوشته را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذاريد

متاسفانه برخی از کاربران محترم به جای ابراز نظر در مورد مطالب منتشره، اقدام به نوشتن نظرات بسيار طولانی و مقالات جداگانه در پای مطالب ديگران می کنند و اين امکان را محل تشريح و ترويج نطرات حزبی و سازمانی خود کرده اند. ما نه قادر هستيم اين نظرات و مقالات طولانی را بررسی کنيم و نه با چنين روش نظرنويسی موافقيم. اخبار روز امکان انتشار مقالات را در بخش های مختلف خود باز نگاه داشته است و چنين مقالاتی چنان کاربران مايل باشند می توانند در اين قسمت ها منتشر شوند. ديدگاه هایی که از شش خط در صفحه ی نمايش اخبار روز بيشتر شود، از اين پس منتشر نخواهد شد. تقسيم يک مقاله و ارسال آن در چند کامنت جداگانه هم منتشر نخواهد شد.

توجه: کامنت هایی که بيشتر از شش خط در صفحه ی نمايش اخبار روز باشند، به دليل نقض ضوابط حاکم بر بخش ديدگاه های اخبار روز منتشر نمی شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *