دوشنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴

دوشنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴

بازداشت و برخورد قضایی با عوامل یک کنسرت در تهران

میزان، خبرگزاری وابسته به قوه قضاییه از بازداشت سهراب پاکزاد، خواننده پاپ و برخورد قضایی با دیگر عوامل کنسرت او به دلیل «فعالیت خارج از شئون» در فضای مجازی خبر داد.

خبرگزاری میزان، روز جمعه هشتم فروردین/ ۲۸ مارس اعلام کرد که پس از انتشار یک کلیپ «خارج از شئون» در فضای مجازی، عوامل برگزاری کنسرت و تهیه کلیپ مورد اشاره شناسایی و با آنها برخورد قضایی صورت گرفته است. 

به گفته این خبرگزاری با تهیه‌کننده کنسرت، کارگردان کلیپ، برگزارکننده و خواننده این کنسرت « برخورد قضایی و قانونی» صورت گرفته است.

خبرگزاری تسنیم، وابسته به سپاه پاسداران نیز نوشت که خواننده مذکور، سهراب پاکزاد؛ خواننده سبک پاپ ایرانی است که علاوه بر بازداشت، صفحه اینستاگرام وی و همچنین صفحه بهنام محمدی، مدیر برنامه او از دسترس خارج شده است.

خبرگزاری تابناک با انشتار ویدیویی از کنسرت سهراب پاکزاد به موضوع حضور« گسترده» زنان بی حجاب در این کنسرت اشاره کرد و گفت که این موضوع تبلیغ فحشا در سرزمین شهدایی چون باکری و همت و خرازی است. 

حمله حکومتی به خوانندگان و بازداشت آنها و همچنین تعطیل کردن کنسرت های موسیقی امر تازه ای نیست. 

دوم اسفند ماه جاری نیز آرش صیادی، رپر معروف به «ایسین»، و آهنگساز و تهیه‌کننده او به نام رسام سهرابی هنگام جرای زنده در یک کنسرت زیرزمینی در تهران بازداشت شده بودند.

گزارش های منتشرشده حاکی از این بود که نیروهای امنیتی دوم اسفند با هجوم به کافه‌ای در غرب تهران، صیادی و سهرابی را در حین اجرای زنده در یک کنسرت زیرزمینی در تهران بازداشت کردند.

همچنین پیش از این  یک کنسرت در تهران به‌دلیل زنانه‌بودن صدای خواننده مرد آن لغو شده بود. 

همچنین پرستو احمدی، خواننده ای که چندی پیش کنسرتی را بدون حجاب در یک کاروانسرا اجرا کرد و این اقدام او بازتاب فراوانی یافت، اندکی بعد منزل او توسط ماموران امنیتی تفتیش شد و از او خواسته شد تا به دادسرای امنیتی تهران مراجعه کند.

او پس از احضار به دادسرای امنیتی با پرداخت وثیقه چند میلیاردی آزاد شد و کاروانسرایی که در آن کنسرت اجرا کرده بود هم تعطیل شد. 

همچنین در چند ماه گذشته خبرهایی مبنی بر افزایش فشار بر خوانندگان زن و بسته شدن حساب اینستاگرام انها با حکم قوه قضاییه منتشر شده است.

برچسب ها

شاخص آزادی نگارش که روز گذشته توسط انجمن قلم آمریکا (PEN America) منتشر شد نشان می‌دهد تعداد نویسندگانی که در سراسر جهان زندانی شده‌اند برای ششمین سال پیاپی افزایش یافته است. چین، ایران، عربستان سعودی، ویتنام و اسرائیل بدترین ناقضان حقوق نويسندگان هستند. در سال ۲۰۲۴، ایران با 13 نويسنده زن زندانی، بزرگترین زندان برای زنان نویسنده بوده است، که ۳۰ درصد از نویسندگان زندانی در آن کشور را تشکیل می‌دهند

اين نوشته را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذاريد

متاسفانه برخی از کاربران محترم به جای ابراز نظر در مورد مطالب منتشره، اقدام به نوشتن نظرات بسيار طولانی و مقالات جداگانه در پای مطالب ديگران می کنند و اين امکان را محل تشريح و ترويج نطرات حزبی و سازمانی خود کرده اند. ما نه قادر هستيم اين نظرات و مقالات طولانی را بررسی کنيم و نه با چنين روش نظرنويسی موافقيم. اخبار روز امکان انتشار مقالات را در بخش های مختلف خود باز نگاه داشته است و چنين مقالاتی چنان کاربران مايل باشند می توانند در اين قسمت ها منتشر شوند. ديدگاه هایی که از شش خط در صفحه ی نمايش اخبار روز بيشتر شود، از اين پس منتشر نخواهد شد. تقسيم يک مقاله و ارسال آن در چند کامنت جداگانه هم منتشر نخواهد شد.

توجه: کامنت هایی که بيشتر از شش خط در صفحه ی نمايش اخبار روز باشند، به دليل نقض ضوابط حاکم بر بخش ديدگاه های اخبار روز منتشر نمی شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *