شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴

شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴

حزب چپ ایران: تداوم کشتار مردم و نسل کشی در غزه، در زیر سایە‌ی سکوت شرم آور جهانیان!

سازمان ملل باید جلوی نسل کشی دولت اسرائیل را بگیرد و عوامل آن را محاکمە و مجازات نماید.

بمباران مردم غزە پس از نقض آتش بس میان اسرائیل و حماس توسط نتانیاهو دوباره شروع شده‌است. بنا بە گزارشات رسانەهای بین المللی در جریان بمباران وحشیانە‌ی اخیر مردم بی‌پناە غزە، حداقل ۴۰۰ نفر کشتە شده‌اند کە بیشتر آنان زنان و کودکان هستند. نتانیاهو در سخنرانی خود  بر تداوم این کشتار و بمباران تا آزادی باقی ماندە‌ی گروگان‌های اسرائیلی و تسلیم حماس تاکید کرده‌است و افزوده‌است که این اقدام در هماهنگی با کاخ سفید انجام گرفتە‌است. 

هماهنگی برای کشتار مردم بی‌پناە غیر نظامی نە تنها مشروعیتی برای دولت اسرائیل ایجاد نمی‌کند و ذرەای از سنگینی مسئولیت عامل اصلی این جنایت کم نمی‌کند، بلکە بە منزلە‌ی تائید همدستی و شراکت دولت ترامپ در این کشتار وحشیانە است کە با بمب‌های اهدایی دولت آمریکا انجام شدە‌است. 

بسیاری از رهبران کشورهای جهان جنایت تازە‌ی دولت دست راستی اسرائیل را محکوم کردەاند. دبیرکل سازمان ملل خواستار رعایت آتش بس شدە‌است. با این اوصاف، نتانیاهو مایل بە رعایت آتش بس نیست و تاکید کرده‌است که “این آغاز کار است”. «اسرائیل کاتز» وزیر جنگ اسرائیل نیز در جمع خبرنگاران در بازدید از یک پایگاه هوایی گفته‌است: «حماس باید بفهمد که قواعد بازی تغییر کرده است». وی افزوده‌است اگر گروگان ها آزاد نشوند، «درهای جهنم باز خواهد شد و آن‌ها با تمام قدرت ارتش اسرائیل در هوا، دریا و زمین روبرو خواهند شد.» عملیات جنایتکارانه‌ی دولت اسرائیل، در واقع در راستای عملی کردن تهدید پیشین ترامپ برای برپایی جهنم در سرزمین غزە است. اسرائیل و آمریکا می‌خواهند مردم غزە را از این سرزمین سوختە اخراج کنند. قدرت‌های بزرگ دیگر با سکوت شرم آور در قبال کشتار مردم غزە توسط اسرائیل، درصدد هستند که نسل کشی را در اذهان عمومی بە امری عادی و روزمرە تبدیل ‌کنند. 

حزب چپ ایران بمباران مردم غیر نظامی و بی پناە غزە و تداوم کشتار زنان و کودکان فلسطینی ساکن غزە را کە با حمایت دولت ترامپ انجام می گیرد، قاطعانە محکوم می‌کند و از دبیر کل سازمان ملل، عموم  نیروهای ترقیخواە جهان، نیروهای مدافع حقوق بشر و اتحادیە‌های کارگری می‌خواهد که در برابر نسل کشی مردم غزە توسط اسرائیل در سرزمین اجدادیشان، ایستادگی کنند و بە هر صورت کە می‌توانند این نسل کشی ضد انسانی را محکوم و با استفادە از موقعیت و نفوذ خود مانع ادامە‌ی آن شوند. مقاومت و مبارزە علیە جنایات ضد انسانی دولت اشغالگر اسرائیل و قدرت‌های جهانی حامی آن، می‌تواند مانع از تدوام و گسترش نسل کشی و اشغالگری آنان شود.

هیئت سیاسی – اجرایی حزب چپ ایران

۲۹ اسفند ۱۴۰۳ – ۱۹ مارس ۲۰۲۵

برچسب ها

اين نوشته را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذاريد

متاسفانه برخی از کاربران محترم به جای ابراز نظر در مورد مطالب منتشره، اقدام به نوشتن نظرات بسيار طولانی و مقالات جداگانه در پای مطالب ديگران می کنند و اين امکان را محل تشريح و ترويج نطرات حزبی و سازمانی خود کرده اند. ما نه قادر هستيم اين نظرات و مقالات طولانی را بررسی کنيم و نه با چنين روش نظرنويسی موافقيم. اخبار روز امکان انتشار مقالات را در بخش های مختلف خود باز نگاه داشته است و چنين مقالاتی چنان کاربران مايل باشند می توانند در اين قسمت ها منتشر شوند. ديدگاه هایی که از شش خط در صفحه ی نمايش اخبار روز بيشتر شود، از اين پس منتشر نخواهد شد. تقسيم يک مقاله و ارسال آن در چند کامنت جداگانه هم منتشر نخواهد شد.

توجه: کامنت هایی که بيشتر از شش خط در صفحه ی نمايش اخبار روز باشند، به دليل نقض ضوابط حاکم بر بخش ديدگاه های اخبار روز منتشر نمی شوند.

یک پاسخ

  1. “مقاومت و مبارزە علیە جنایات ضد انسانی دولت اشغالگر اسرائیل و قدرت‌های جهانی حامی آن، می‌تواند مانع از تدوام و گسترش نسل کشی و اشغالگری آنان شود. ”

    در این مقاله از مقاومت و مبارزه علیه جنایات ضد انسانی دولت اشغالگر..” نوشته شده ولی درمقالات گذشته از مقاومت و مبارزات آنها بعنوان “تروریستی” نام برده بودید و اسرائیل را فقط بخاطر نابرابری و یا تبعیض نژادی و نه یک دولت اشغالگر ! امیدواریم این تغییر ماهیت ادامه دار و در راه رهایی کشورها و ملل ستم دیده جهان باشد . باشد تا عقاید و سیاست حزبی شما در این راه ، باعث خوشحالی و رهایی مردم ایران از ارتجاع داخلی و جهانخواری بیگانگان باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *