شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

دونالد ترامپ فرمان اجرایی انحلال وزارت آموزش و پرورش ایالات متحده را صادر کرد

رئیس‌جمهور ایالات متحده با امضای یک فرمان اجرایی خواستار برچیده شدن وزارت آموزش و پرورش ایالات متحده شد و به یکی دیگر از وعده‌های کارزار انتخاباتی خود عمل کرد.

بر اساس فرمان اجرایی دونالد ترامپ که روز پنجشنبه ۳۰ اسفند امضا شد، وزیر آموزش و پرورش «تا جایی که امکان دارد و در چارچوب قانون، باید تمام اقدامات لازم را برای بسته شدن وزارت آموزش و پرورش و بازگرداندن اختیارات آن به ایالات و جوامع محلی انجام دهد».

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، رئیس‌جمهور آمریکا از وزارت آموزش و پروش به عنوان یکی از نهادهای «هدر دهنده بودجه» و «آلوده به ایدئولوژی لیبرال» نام می‌برد. با این حال، انحلال این وزارتخانه به احتمال زیاد بدون تصویب کنگره که این نهاد را در سال ۱۹۷۹ ایجاد کرد، غیرممکن است.

جمهوریخواهان می‌گویند لایحه‌ای را برای انحلال وزارت آموزش و پرورش ارائه می‌کنند، ولی دموکرات‌ها به سرعت با این ایده مخالفت کردند.

هنوز هیچ جزئیاتی در مورد نحوهٔ انجام این کار ارائه نشده است، هرچند کاخ سفید گفته که وزارت آموزش و پروش برخی از وظایف حیاتی را حفظ خواهد کرد.

آقای ترامپ می‌گوید مسئولیت‌های این وزارتخانه برای کمک مالی به مدارس کم‌درآمد و کمک‌ به کودکان معلول را حفظ می‌کند.

رئیس‌جمهور آمریکا وزارت آموزش و پروش را مسئول «عملکرد ضعیف دانشگاهی» ایالات متحده دانست و گفت که ایالت‌ها کار بهتری انجام خواهند داد.

او گفت: «این به نفع ما نیست».

لیندا مک ماهون، وزیر آموزش و پرورش، گفته که او تشریفات اداری را حذف خواهد کرد و به ایالت‌ها اجازه می‌دهد تصمیم بگیرند چه چیزی برای مدارس‌شان بهتر است.

اما او وعده داد که این وزارتخانه به خدمات ضروری خود ادامه می‌دهد و با ایالت‌ها و کنگره کار خواهد کرد تا «یک انتقال قانونی و منظم» صورت گیرد.

کوین رابرتز، رئیس بنیاد هریتیج، در حمایت از انحلال وزارت آموزش و پرورش گفت که این نهاد «برای دهه‌ها، میلیاردها دلار پول مالیات‌دهندگان را وارد یک سیستم شکست‌خورده کرد، سیستمی که تبلیغ چپگرایی را بر پیشرفت دانشگاهی اولویت می‌دهد».

ولی مدافعان مدارس دولتی معتقدند که حذف این بخش باعث می‌شود کودکان در یک سیستم آموزشی اساساً نابرابر از تحصیل عقب بمانند.

برچسب ها

محورهای اصلی اختلاف در دو سندی که رویترز به آن‌ها دست یافته است، شامل ترتیب رسیدگی به مسئله قلمروها، نحوه لغو تحریم‌ها علیه روسیه، تضمین‌های امنیتی و همچنین اندازه و ساختار ارتش اوکراین است. برخی از این تفاوت‌ها پیش‌تر توسط منابع آگاه از مذاکرات اشاره شده بود، اما اسنادی که رویترز دیده، برای نخستین‌بار این تفاوت‌ها را به‌طور کامل و شفاف آشکار می‌کند
دونالد ترامپ در مصاحبه‌ای مفصل با تایم، عملکرد خود در ۱۰۰ روز نخست دوره دوم ریاست‌جمهوری‌اش را «موفقیت‌آمیز» توصیف کرده است. او در اين مصاحبه گفته است آمادگی دارد با رهبر جمهوری اسلامی ایران یا رئیس‌جمهور این کشور دیدار کند و اگر مذاکرات هسته‌ای به توافق نینجامد، آماده است شخصاً آغازگر جنگ علیه ایران باشد. او در مورد جنگ اوکراين گفت: علت آغاز جنگ اصرار اوکراين به پيوستن به ناتو بود، به گفته ترامپ طرح صلح او بخشی از خاک اوکراین را به پوتین واگذار می‌کند و کریمه برای همیشه با روسیه خواهد ماند

اين نوشته را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذاريد

متاسفانه برخی از کاربران محترم به جای ابراز نظر در مورد مطالب منتشره، اقدام به نوشتن نظرات بسيار طولانی و مقالات جداگانه در پای مطالب ديگران می کنند و اين امکان را محل تشريح و ترويج نطرات حزبی و سازمانی خود کرده اند. ما نه قادر هستيم اين نظرات و مقالات طولانی را بررسی کنيم و نه با چنين روش نظرنويسی موافقيم. اخبار روز امکان انتشار مقالات را در بخش های مختلف خود باز نگاه داشته است و چنين مقالاتی چنان کاربران مايل باشند می توانند در اين قسمت ها منتشر شوند. ديدگاه هایی که از شش خط در صفحه ی نمايش اخبار روز بيشتر شود، از اين پس منتشر نخواهد شد. تقسيم يک مقاله و ارسال آن در چند کامنت جداگانه هم منتشر نخواهد شد.

توجه: کامنت هایی که بيشتر از شش خط در صفحه ی نمايش اخبار روز باشند، به دليل نقض ضوابط حاکم بر بخش ديدگاه های اخبار روز منتشر نمی شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *